Evlendikten 2 sene sonra oldu benim sıkıntım olmadığı haldeki 2 sene normal kiloya gelince akrabamız var 120 kilo belki üstü 3 çocuğu varMerhaba 1 seneyi geçti evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum deniyoruz olmuyor bütün testleri yaptım bir sıkıntı mı var diye sıkıntım da yok kilom var o yüzdendir diyordum benle aynı kiloda arkadaşım hamile kaldı 4 ayda kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman bebek sahibi olamayacak gibi mide ameliyatı düşünüyorum kilomdan dolayı olmuyordur diye kendimi çok çaresiz hissediyorum
Belki kiloyla alakalı değildir eşiniz de doktora görünse bir de yüksek derece de idrar yolu enfeksiyonu felan varsa oda etkiliyor kuzenimde öyle olmuştu enfeksiyondan tamamen kurtulduktan sonra çocuk sahibi olabildiMerhaba 1 seneyi geçti evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum deniyoruz olmuyor bütün testleri yaptım bir sıkıntı mı var diye sıkıntım da yok kilom var o yüzdendir diyordum benle aynı kiloda arkadaşım hamile kaldı 4 ayda kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman bebek sahibi olamayacak gibi mide ameliyatı düşünüyorum kilomdan dolayı olmuyordur diye kendimi çok çaresiz hissediyorum
Kürler denemedim ovulasyonu telefona göre yaptım bilmiyorum artık çok zoruma gidiyor benden sonra evlenen herkes hamile kaldı siz beni anlarsınız sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum öbür ay mide ameliyatı olacağım başka çözümü yok gibi hissediyorumEvlendikten 2 sene sonra oldu benim sıkıntım olmadığı haldeki 2 sene normal kiloya gelince akrabamız var 120 kilo belki üstü 3 çocuğu varkendinizi strese sokmayın üzülmeyin inşallah olur nefes aldıkça her zaman umut var lütfen umudunuzu yitirmeyin ve çaresizim demeyin hiç beklemediğiniz anda oluverir bı kür var denediniz mi bal çörek otu tarçın bide onu deneyin ovulasyon testi alıp deneyin denedinzi mi bilmiyorum
Bana sorarsan önce bu soruyu kendine sorup da kendini suçlamaktan kurtulmalısın. Telefon ovulasyonlarına ben şahsen güvenmiyorum. Ovulasyon testi alıp deneyebilirsin. Ama en en önemlisi oldumu olacak mı diye düşünüp yaptığın stres. Tam 6 sene çocuğum olmadı. Çatlatma iğnesi yaptırdım yinede olmadı. Sonrasında tüp bebek doktoru arayışına girdik sebepsiz olmadığı için bir sonraki ay regl olunca gel dedi doktor iğnelere başlamak için. Tabi ben o ay ne bebek düşündüm ne hamilelik düşündüm. Hatta öncesinde aKürler denemedim ovulasyonu telefona göre yaptım bilmiyorum artık çok zoruma gidiyor benden sonra evlenen herkes hamile kaldı siz beni anlarsınız sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum öbür ay mide ameliyatı olacağım başka çözümü yok gibi hissediyorum
Mide ameliyatına kesin karar vermediyseniz o dediğim kürü ve ovulasyon testini deneyin telefondaki uygulamalarin hepsi yanlış onlara güvenme canım evet çok iyi anlıyorum seni bende yaşamış biri olarak ki şuan bile insan istiyor olmadığı zaman sıkıntıya giriyor hemen kendinizi üzmeyin benim dediklerimide. Bir deneyinKürler denemedim ovulasyonu telefona göre yaptım bilmiyorum artık çok zoruma gidiyor benden sonra evlenen herkes hamile kaldı siz beni anlarsınız sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum öbür ay mide ameliyatı olacağım başka çözümü yok gibi hissediyorum
Mide ameliyatından sonra 1 yıl en az hamile kalamazsınız doğal yollarla zayıflamayı deneyemez misiniz?Merhaba 1 seneyi geçti evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum deniyoruz olmuyor bütün testleri yaptım bir sıkıntı mı var diye sıkıntım da yok kilom var o yüzdendir diyordum benle aynı kiloda arkadaşım hamile kaldı 4 ayda kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman bebek sahibi olamayacak gibi mide ameliyatı düşünüyorum kilomdan dolayı olmuyordur diye kendimi çok çaresiz hissediyorum
Eşin doktora gitti mi?Merhaba 1 seneyi geçti evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum deniyoruz olmuyor bütün testleri yaptım bir sıkıntı mı var diye sıkıntım da yok kilom var o yüzdendir diyordum benle aynı kiloda arkadaşım hamile kaldı 4 ayda kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman bebek sahibi olamayacak gibi mide ameliyatı düşünüyorum kilomdan dolayı olmuyordur diye kendimi çok çaresiz hissediyorum
Gidicek randevuyu bekliyoruzEşin doktora gitti mi?
Bende sürekli öyle düşünüyorum zoruma gidiyor ama bu düşünceden vazgeçemiyorum siz kaç kl da hamile kaldınız acabaBana sorarsan önce bu soruyu kendine sorup da kendini suçlamaktan kurtulmalısın. Telefon ovulasyonlarına ben şahsen güvenmiyorum. Ovulasyon testi alıp deneyebilirsin. Ama en en önemlisi oldumu olacak mı diye düşünüp yaptığın stres. Tam 6 sene çocuğum olmadı. Çatlatma iğnesi yaptırdım yinede olmadı. Sonrasında tüp bebek doktoru arayışına girdik sebepsiz olmadığı için bir sonraki ay regl olunca gel dedi doktor iğnelere başlamak için. Tabi ben o ay ne bebek düşündüm ne hamilelik düşündüm. Hatta öncesinde a
İlişkiden sonra yatıyordum kalkmıyordum ayaklarımı kaldırıyordum vs vs. Bir gün doktorum aradı artık gelmen lazım adet günün geçti iğnelere geç kalıyoruz diye. O gün aklıma geldi regl olmadığım. Test yaptım hamileymişim.
Herşeyin dosdoğru olsa da stres en büyük etken. Hele ki ben hamile kalanıyorum bende sorun var diye düşünmen çok büyük etken. Akışına bırak. Hayırlısı ile olacak inan
Denedim olmuyor kiMide ameliyatından sonra 1 yıl en az hamile kalamazsınız doğal yollarla zayıflamayı deneyemez misiniz?
100 kilo da. Kilolu hamilelik şu yüzden önerilmiyor. 1. Si kilo hormonlarını etkilemiş olabilir. Bende böyle bir durum yoktu.Bende sürekli öyle düşünüyorum zoruma gidiyor ama bu düşünceden vazgeçemiyorum siz kaç kl da hamile kaldınız acaba
Aslında bi ara çok çektim bu konudan ama suan yok kalıcı bir şey mi ki oBelki kiloyla alakalı değildir eşiniz de doktora görünse bir de yüksek derece de idrar yolu enfeksiyonu felan varsa oda etkiliyor kuzenimde öyle olmuştu enfeksiyondan tamamen kurtulduktan sonra çocuk sahibi olabildi
İnşallah ama kendime engel olamıyorum çevrem sürekli soruyor benden sonra evlenenler hamile bana göre normal birşey di aslında ama kafama takıntı yaptırmaya başlattılarBana sorarsan önce bu soruyu kendine sorup da kendini suçlamaktan kurtulmalısın. Telefon ovulasyonlarına ben şahsen güvenmiyorum. Ovulasyon testi alıp deneyebilirsin. Ama en en önemlisi oldumu olacak mı diye düşünüp yaptığın stres. Tam 6 sene çocuğum olmadı. Çatlatma iğnesi yaptırdım yinede olmadı. Sonrasında tüp bebek doktoru arayışına girdik sebepsiz olmadığı için bir sonraki ay regl olunca gel dedi doktor iğnelere başlamak için. Tabi ben o ay ne bebek düşündüm ne hamilelik düşündüm. Hatta öncesinde a
İlişkiden sonra yatıyordum kalkmıyordum ayaklarımı kaldırıyordum vs vs. Bir gün doktorum aradı artık gelmen lazım adet günün geçti iğnelere geç kalıyoruz diye. O gün aklıma geldi regl olmadığım. Test yaptım hamileymişim.
Herşeyin dosdoğru olsa da stres en büyük etken. Hele ki ben hamile kalanıyorum bende sorun var diye düşünmen çok büyük etken. Akışına bırak. Hayırlısı ile olacak inan
Belki hala geçmemiştir kuzenim 1 yıl maydanoz kürü yaptıktan sonra tamamen temizlenmişti o şekilde çocuk sahibi olabildiAslında bi ara çok çektim bu konudan ama suan yok kalıcı bir şey mi ki o
İnan bana çevre susmaz. Birinci ye hamile kalırsın ikinciyi sormaya başlarlar. Hiç kimseyi dinleme lütfen.İnşallah ama kendime engel olamıyorum çevrem sürekli soruyor benden sonra evlenenler hamile bana göre normal birşey di aslında ama kafama takıntı yaptırmaya başlattılar
Kaç kilosunuzMerhaba 1 seneyi geçti evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum deniyoruz olmuyor bütün testleri yaptım bir sıkıntı mı var diye sıkıntım da yok kilom var o yüzdendir diyordum benle aynı kiloda arkadaşım hamile kaldı 4 ayda kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman bebek sahibi olamayacak gibi mide ameliyatı düşünüyorum kilomdan dolayı olmuyordur diye kendimi çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?