Bu cevre baskısı yüzünden birden telaşlanıp yıllardır doktor doktor geziyoruz bize çevrenin verdiği psikolojik şiddeti ve baskıyı ve stressi anlatamam.. 6 yıl oldu artık yıprandık yani pes etmedik ama istemiyoruz artık bu bizim isteğimiz değil dışarıdakilerin isteği. Ben çocuk doğursam benim dışımda kimse bakmayacak okadar cahil insanlar varki olsa ne olmasa ne severek evlenmiş bir çiftiz çocuk içinde kimse evlenmiyor
tam tersine benim özgür oluşum herkese batıyor geziyorum eğleniyorum eşimle rahatız diye sürekli çocuk çocuk çocuk artık Birgün herkese patlamıştım cevabını vermediğim herkese ağzının payını vermiştim çokda iyi yapmışım..
4 ay 4 yıl veya 14 yıl farketmez sidik kimse yarıştırmıyor fakat gerçekten başındayken bukadar stresse gerek yok tıp ilerledi ve çok tedavi imkanı var vitaminler kullanın ve arkadaşın dediği gibi kilo verin zararlı şeyleri bırakın mutlaka olacaktır. Kimler kimler anne oluyor doktorlar senin çocuğun olmaz olamaz diye ağlatıp yolladığı çoğu kişinin çocuğu oldu ama tedavi ile ama tedavisiz. İmkansız diye bir şey yoktur Allah büyüktür. Olmuyosa zamanı değildir. Allahın planına güvenmek gerekir ben birtek bunu bilir bunu derim