• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden Hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
kızlar ben 34 yaşındayım iki oglum var en küçüğü 6 yaşında.ben tekrar anne olmak istiyorum ama 7 aydır düzenli adet görmeme ragmen hamile kalamıyorum ovilasyon testi denesem faydası olur mu nasıl bir yol izlemeliyim ???

kızlar ben 34 yaşındayım iki oglum var en küçüğü 6 yaşında.ben tekrar anne olmak istiyorum ama 7 aydır düzenli adet görmeme ragmen hamile kalamıyorum ovilasyon testi denesem faydası olur mu nasıl bir yol izlemeliyim ???
Ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladiginizi ogrenip o gunlerde iliskiye girmeniz gebelik şansını arttiriyor.

Bizde 3. çocuk icin 21 aydır deniyoruz olmuyor bu ay tüp bebeğe başlayacağız. Bütün tahlillerimizi yaptırdık eşimde sıkıntı çıktı.

Kesinlikle ovulasyon testi dene canım ben ilk denemede tutturdum şükür ara ara korunuyoduk ara ara korunmuyoduk olmuyodu çocuga karar verdiğimiz an bu testleri kullandım ilk ayında hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim 😍 2.evladım olucak

Kesinlikle ovulasyon testi dene canım ben ilk denemede tutturdum şükür ara ara korunuyoduk ara ara korunmuyoduk olmuyodu çocuga karar verdiğimiz an bu testleri kullandım ilk ayında hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim 😍 2.evladım olucak
Allah'ım bizede nasip etsin inşallah bizim içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olur derler 🙄

Ay inşallah ya denicem bu ay bakalım umutla bekliyorum

Allah kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bana da nasip etsin 😉☺️

Benimde bir kızım var ve ikincisini istiyoruz.Çok şükür adetim düzenlidir.Ama 6 aydır denememize rağmen ortada çocuk falan yok nasip.

Ovülasyon testiyle değerlendirmeyi nasıl yaptın canım pozitifi görünce mi başladın

Allah nasip etsin inşallah 2 çocuğunuz varmış onlar tedavisiz mi oldu eğer öyleyse yani herhangi bir sıkıntı yoksa vakti vardır . Ovülasyon takibi yapıp hamile olanlar çok .

Allah nasip etsin inşallah 2 çocuğunuz varmış onlar tedavisiz mi oldu eğer öyleyse yani herhangi bir sıkıntı yoksa vakti vardır . Ovülasyon takibi yapıp hamile olanlar çok .
Evet tedavisiz oldu ama ikinci çocuğuma 7 ayda hamile kaldım öncesinde bir tane düşük bir tane kimyasal gebelik yaşadım Rabbim evlatlarıma uzun ömür versin tabi ki önce olmayanlara nasip etsin ama gönlümden bir evladım daha olsun diye geçiyor Allah hayırlı sağlıklı evlat eylesin

Ovülasyon testiyle değerlendirmeyi nasıl yaptın canım pozitifi görünce mi başladın
Evet ben tam pozitife yakın renkte değerlendirdim ne olur ne olmaz diye riske atamadım ertesi günü kop koyu oldu o günde değerlendi bi dahaki günde silikleşti o günüde değerlendirdik bi gün ara verdim bi gün daha ilişki oldu sonra bekledim

Ovilasyon testini denedim iple çekiyorum adet günümü inşallah olmam 😄

Benimde bir kızım var ve ikincisini istiyoruz.Çok şükür adetim düzenlidir.Ama 6 aydır denememize rağmen ortada çocuk falan yok nasip.
Ben de 2.cocugu isriyorum ilk ay yumurtlama takip ettm olmadi..2.ve 3.ay yumurta buyudu doktor catlatma verdi olmadi..4.ayimizda doktor esimden test istedi ve ben de klomen kullanicam.3 ay boyle denicez sonra rahim filmi dedi..ve bugun kan alindi fsh hormonuma bakilacak..asama asama gidiyo bakalim ümidim kimsenin beklememesi bu konuda..belirsizlik zor..

Back