- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
- Konu Sahibi Yolculuksever
-
Kiz bilerekmi yapıyorlar lutfen biri beni bu kabustan uyandirsinHiçbir şey yapmama zamanın gelmiş. Yaptığın her şey stresini arttırmış. Oluruna bırak virüs geçince hsg cektir.
Kız bunlar yine iyi biri gitmiş evde şırıngayla yapılan saçmalık konusuna yazmış bugünKiz bilerekmi yapıyorlar lutfen biri beni bu kabustan uyandirsin
Hiçbir şey yapmama zamanın gelmiş. Yaptığın her şey stresini arttırmış. Oluruna bırak virüs geçince hsg cektir.
Iyiki gormedim onu kriz geliyor artik banim yeni acildi ya gidicem yine en sonundaKız bunlar yine iyi biri gitmiş evde şırıngayla yapılan saçmalık konusuna yazmış bugün
Hiç bir şey yapma sakin ol. Bir şey de düşünme.Sanirim o kadar yordu ki beni bu surec. Tuplerimde bir sorun olabilir diye düşünüyorum virüs bitince ilk isim gitmek olacak
Öyle vallahi ya , insan kendini çok yalnız sanıyor geçmeyecek hep böyle gidecek sanıyor amin amin inşallah rabbim bana ve isteyen herkese kısa sürede evlat nasip ederCanim belli ki canin icini dokmek istemis.
doru yerdesin Zaten forum bunun icin
Uzulme bak ben hic bilmiyordum burdaki insanlarin cogu bir seneye yakindir deniyor. Yani tek degilsin ve bu hic olmuyacak demek de degil
S’en testlerini yaptir. Insallah rabbim kisa zamanda nasip eder
Ramazan geliyor cok dua et
Gonlunu ferah tut. Insallah canimÖyle vallahi ya , insan kendini çok yalnız sanıyor geçmeyecek hep böyle gidecek sanıyor amin amin inşallah rabbim bana ve isteyen herkese kısa sürede evlat nasip eder
Yumurtlama takibi yapilmadi mi klomenleMerhabalar arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İki kez doktora gittim ikisinde de sorun olmadığı söylendi ikinci kere de ise eşimle gittik o da muayene oldu ve hiçbir problem olmadığı söylendi. Bende dermanimi aktarlarda aradım. Keçi boynuzu, keçi boynuzu pekmezi otlar vitaminler derken her ay erken gebelik testleri ve sonuç hüsran. Bu konuyla ilgili izlemedigim video kalmamıştır sanırım. Her ayy kendimi dinleyip bak bu ay bu farklı diyip tekrar hsurana uğramaktan usandim. Bu ay da beş gün kala gidip test aldım yine negatif çıktısizce neler yapmalıyım arkadaşlar, ya da tekrar bir doktora gorunme zamanım geldi mi
İnşallah canım okuyalımKızlar bu duayı bana arkadaşım yolladı kendisi hamile ablası da hamileymiş burdaki yazılanları yapın gönülden bu duayı okuyup dileyin perşembeyi cumaya bağlayan gece yaparsanız daha iyi olur
Bende yapacaktım ama malesef adet oldum haftaya kaldıinşallah bizede vesile olur
Eki Görüntüle 2620398
Doktor gerek yok dedi zaten yumrtan oluşuyor büyüyor ve çatlıyor. Yapılmasının bir anlami yok gel git daha stres olacaksın demişti amaYumurtlama takibi yapilmadi mi klomenle
Ilacsiz takibe alindiniz miDoktor gerek yok dedi zaten yumrtan oluşuyor büyüyor ve çatlıyor. Yapılmasının bir anlami yok gel git daha stres olacaksın demişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?