• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yolculuksever

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
147
81
18
39
Merhabalar arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İki kez doktora gittim ikisinde de sorun olmadığı söylendi ikinci kere de ise eşimle gittik o da muayene oldu ve hiçbir problem olmadığı söylendi. Bende dermanimi aktarlarda aradım. Keçi boynuzu, keçi boynuzu pekmezi otlar vitaminler derken her ay erken gebelik testleri ve sonuç hüsran. Bu konuyla ilgili izlemedigim video kalmamıştır sanırım. Her ayy kendimi dinleyip bak bu ay bu farklı diyip tekrar hsurana uğramaktan usandim. Bu ay da beş gün kala gidip test aldım yine negatif çıktı :( sizce neler yapmalıyım arkadaşlar, ya da tekrar bir doktora gorunme zamanım geldi mi

Canim belli ki canin icini dokmek istemis.
doru yerdesin Zaten forum bunun icin
Uzulme bak ben hic bilmiyordum burdaki insanlarin cogu bir seneye yakindir deniyor. Yani tek degilsin ve bu hic olmuyacak demek de degil
S’en testlerini yaptir. Insallah rabbim kisa zamanda nasip eder
Ramazan geliyor cok dua et

Canim belli ki canin icini dokmek istemis.
doru yerdesin Zaten forum bunun icin
Uzulme bak ben hic bilmiyordum burdaki insanlarin cogu bir seneye yakindir deniyor. Yani tek degilsin ve bu hic olmuyacak demek de degil
S’en testlerini yaptir. Insallah rabbim kisa zamanda nasip eder
Ramazan geliyor cok dua et
Öyle vallahi ya , insan kendini çok yalnız sanıyor geçmeyecek hep böyle gidecek sanıyor amin amin inşallah rabbim bana ve isteyen herkese kısa sürede evlat nasip eder

Merhabalar arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İki kez doktora gittim ikisinde de sorun olmadığı söylendi ikinci kere de ise eşimle gittik o da muayene oldu ve hiçbir problem olmadığı söylendi. Bende dermanimi aktarlarda aradım. Keçi boynuzu, keçi boynuzu pekmezi otlar vitaminler derken her ay erken gebelik testleri ve sonuç hüsran. Bu konuyla ilgili izlemedigim video kalmamıştır sanırım. Her ayy kendimi dinleyip bak bu ay bu farklı diyip tekrar hsurana uğramaktan usandim. Bu ay da beş gün kala gidip test aldım yine negatif çıktı :( sizce neler yapmalıyım arkadaşlar, ya da tekrar bir doktora gorunme zamanım geldi mi
Yumurtlama takibi yapilmadi mi klomenle

Kızlar bu duayı bana arkadaşım yolladı kendisi hamile ablası da hamileymiş burdaki yazılanları yapın gönülden bu duayı okuyup dileyin perşembeyi cumaya bağlayan gece yaparsanız daha iyi olur
Bende yapacaktım ama malesef adet oldum haftaya kaldı😔 inşallah bizede vesile olur

IMG-20200413-WA0016.jpg

Kızlar bu duayı bana arkadaşım yolladı kendisi hamile ablası da hamileymiş burdaki yazılanları yapın gönülden bu duayı okuyup dileyin perşembeyi cumaya bağlayan gece yaparsanız daha iyi olur
Bende yapacaktım ama malesef adet oldum haftaya kaldı😔 inşallah bizede vesile olur

Eki Görüntüle 2620398
İnşallah canım okuyalım 🤗

i şöyle adet doneminde başladı sonra yumurta oluşuyor mu diye takip etti. Yumurta oluşumu iyi çatlıyor mu diye takibe aldı. Sonra ondada sıkıntı yok inşallah bir iki aya güzel haberlerini alırız dedi o bir iki ay bayaga uzadı tabi :)

Back