Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Merhaba kızlar herkese selam aranıza yeni katıldım. Ben geçen sene evlendim 2 ay sonra boş gebelikle kürtaj olmadan düşük yaptım. Hemen doğum kontrol kullanmaya başladım 2 ay oldu bırakalı ne zaman hamile kalabilirim acaba bir de boş gebelik tekrarlar mı doktorlar düşükten sonra kan değerlerime bakıp sıkıntı yok dediler. Yardım ederseniz çok sevinirim.

pandemi geçene kadar bekle bence

Doğum kontrol hapı tüm düzeni bozuyor Ovülasyon takibi yapmadan biraz denk getirmeniz zor olabilir yumurtlama gününü tespit edip o gün birliktelik olması gerekiyor daha kolay olur

Aslında adetimin düzeni hiç bozulmadı. Ama bir programdan takip ediyorum yumurtlama günümü yine de olmuyor.

Aslında adetimin düzeni hiç bozulmadı. Ama bir programdan takip ediyorum yumurtlama günümü yine de olmuyor.
Programlar otomatik bir hesap olduğu için tam gününü yakalayamayabilirsin Ovülasyon testi yapan arkadaşlar program ile Ovülasyon testlerinin farklı olduğunu söylüyorlar tutmuyormuş mesela geç ya da erken yumurtluyor olabilirsin

Var mı sizin önerebileceğiniz bir marka

Var mı sizin önerebileceğiniz bir marka
İnstagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa varmış onun testlerini öneriyorlar. Manukabal kullanıyor memnun. tugcekb da ovul diye bir marka almış o da memnun kalmış. Onun dışında bildiğim bi marka yok açıkcası ben de önümüzdeki ay kullanmaya başlayacağım

Hoşgeldin canım. Bende boş gebelik tekrarlamıştı. İlki doğal yolla ikincisi çok enteresan bi şekilde tüp bebek denememde olmuştu. İkisinde de kürtaj oldum.
İnşAllah sende tekrarlamadan bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın

İ
İnşallah canım yaşım da küçük ya ondan korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…