• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hamile değilim

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
34
Yaşım 29 adetım duzenlı bır kaç ay önce kadın doğuma gittim hamilelik için engelin yok dedı
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım 9 yıldır.
Bu ay ilişkiye 2 gün arayla gırdık hep ama ben bugün adet oldum sanırım :( acaba bır sorunmu var neden hamile kalmadım

Canım kaç yıllık evlisin en önemlisi bu ilk 1 sene normal karşılanıyor ama yaşınla oranlarsak senin ki 6 aydan sonra olmuyorsa gerekli testler gerektirir ..
Sadece kendini düşünme eşininde baktırması gerekir lütfen sadece spermiyogram çektirmeyin yanında morfolojisine de baktırın ki net olsun gerçi doktorlar şimdi en net DNA hasar testi olduğunu söylüyor ...
Olabilir o ay gerekli koşullar sağlanmamıştır ama bir daha ay olmayacağı anlamına gelmez tedbirini al tevekkülü Allah’a bırak demişler 🙏🏻 Ama eşinde gözüksün doktora hem test hemde elle kontrol varikosel olabilir belki ..
Belki vücutta efeksiyon var bunlar hep önemli bir çok seçeneği var olmaması adına ama sen en önemlisi gönlünü ferah tut bence hormon testlerine ek amh testi yaşına göre bakılması gerek ve rahim filmi işe yarar gibi geldi çok geçmiş olsun inşallaj güzel haberlerimizde alırız 🍀

Canım kaç yıllık evlisin en önemlisi bu ilk 1 sene normal karşılanıyor ama yaşınla oranlarsak senin ki 6 aydan sonra olmuyorsa gerekli testler gerektirir ..
Sadece kendini düşünme eşininde baktırması gerekir lütfen sadece spermiyogram çektirmeyin yanında morfolojisine de baktırın ki net olsun gerçi doktorlar şimdi en net DNA hasar testi olduğunu söylüyor ...
Olabilir o ay gerekli koşullar sağlanmamıştır ama bir daha ay olmayacağı anlamına gelmez tedbirini al tevekkülü Allah’a bırak demişler 🙏🏻 Ama eşinde gözüksün doktora hem test hemde elle kontrol varikosel olabilir belki ..
Belki vücutta efeksiyon var bunlar hep önemli bir çok seçeneği var olmaması adına ama sen en önemlisi gönlünü ferah tut bence hormon testlerine ek amh testi yaşına göre bakılması gerek ve rahim filmi işe yarar gibi geldi çok geçmiş olsun inşallaj güzel haberlerimizde alırız 🍀

7 yıllık evliyim bir oğlum var oglumdayken hemen ilk ay olmustu şimdi çok üzüldüm :(
Bu ay olmadıysa bır daha ki ay nasıl olacak bır sorun mu var acaba :(

7 yıllık evliyim bir oğlum var oglumdayken hemen ilk ay olmustu şimdi çok üzüldüm :KK43:
Bu ay olmadıysa bır daha ki ay nasıl olacak bır sorun mu var acaba :KK43:
Denk gelmemiş olabilir doğal şeyler bunlar .. bir çocuğunuzun olması sonradan problem oluşmasını engellemez ki istiyorsanız görünmesinde fayda var eşinizinde 🙏🏻

Back