neden hala sütüm geliyor olabilir!!!!

kuzumbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1
0
86
Diyarbakır
slm arkadaşlar.8 aylık bir kızım var.1 aydır emmeyi bıraktı fakat hala sütüm geliyor neden olabilir acaba böle birdurum yaşayan varmı?kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekli yardımcı olursanız sevinirim.tşk

canım benim bildiğim annem sütü 2 yıl boyunca gelir.
ama bıraktı emmeyi gelmemesi lazım diyorsan prolaktin hormonun yüksek olabilir istersen bi jinekologa git kafanda soru işareti kalmaz hem.

bende de aynı sorun var. 7 sene önce doğum yaptım ama hala sütüm geliyor. şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz ancak olmuyor.

8 ay çok kısa bir süre hala sütün geliyor olması bence normal. Bebeğini 2 yaşına kadar emziren çok anne var zaten en az 6 ay sadece anne sütü içecek deniliyor ve ek gıdaya geçildiğinde bile bir öğün anne sütü veriliyor yine de. Eğer bebeğiniz sütünüzü emmiyorsa sağıp biberonla verebilirsiniz. Ne güzel işte yeterli sütünüz varmış...

Ancak 7 sene önce doğum yapan arkadaştan hala süt gelmesi prolaktin hormonunun yükselmesine delalet olabilir. Bu da bebek olmasını zorlaştıran bir durumdur. Siizn bir doktora gidip hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederm eğer gerçekten bu hormon yüksekse bir ilaç tedavisi ile kısa zamanda değer düşer ve bebek sahibi olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…