- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
-
- Konu Sahibi montesorri
İyi de burasi kucuk yer burda bu isler genel de boyle.birde kendisi ailesinin istedigi biriyle evlenecek mis.annesi soyledi oglum bul diyorum dedi yokmu calistigin yerde kiz demis :) o da anne buralara guven olmaz demis.kadin bunu kendi anlatti.Adamın hayatında biri olabilir ki başka şehirde çalışıyormuş mümkün yani.Bence üzülecek bir durum yok ortada kısmet değilmiş.Ailesi beğenmiş seni belki adam beğenmedi o da olabilir sonuçta herkesin kriterleri farklı.O değilde ben görücü usulüne çok karşıyım bacım ya
Tarih cocuk ne zaman izin alabilirse belirli bir gun yok.ama insan ne olursa olsun cevap verir ya.olumlu diye bir sey mi var.Bence oğullarına danışmadan kendilerince bir karar verdiler, belki çocuk evlenmeye hazır değildir... Malum genelde aileler baskı yapar ama kişi hazır değildir oysa. Böyle bir durum da olabilir, hayatında başkası da olabilir, olur da olur yani... ama size gerçekten ayıp etmişler. En azından uyduruk da olsa bir bahane söyleyebilirlerdi. Tarih falan vermişlermiydi şu zaman gelicekler diye?
Cevap konusunda haklısınız ama belki gerçekten müsait olmamış olabilirler. Bazen insan izinli olduğu zaman yetişemiyor bir çok şeye. Ailevi bir problem de olabilir. Tam mesleği ne bilmiyorum ama belki tatili vs yoktur ya da izin alabileceği bir iş değildir..Tarih cocuk ne zaman izin alabilirse belirli bir gun yok.ama insan ne olursa olsun cevap verir ya.olumlu diye bir sey mi var.
Adam besbelli annesinin gönlü olsun diye demiş onu.Benimki de annesine demiş ki sen beğenmezsen kızı olmaz bu iş.Peki annen yok dese istemese vaz mı geçecektin diye sordum yok asla bırakmazdım ben onun gönlü olsun annem ışte kırmadan olsun diye nezaketen dedim demişti.Muhtemelen o adamda ayak yapıyordur kadında inanmış yazık.Zaten bu işler böyle olur birden ben şunu istiyorum hadi gidip isteyelim denilmezİyi de burasi kucuk yer burda bu isler genel de boyle.birde kendisi ailesinin istedigi biriyle evlenecek mis.annesi soyledi oglum bul diyorum dedi yokmu calistigin yerde kiz demis :) o da anne buralara guven olmaz demis.kadin bunu kendi anlatti.