neden gelmedi sizce ?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
İyi geceler kizlar. size sormak istedigim aklima takilan bir konu var.
Bana gorucu gelmek isteyen bir aile vardi.bu ailenin buyukleri benim ailemin islettigi kucuk bir is yeri var arada benim de yardim ettigim orda beni gorduler once babasi tabi ben adamin beni gormeye geldigini bilmiyordum normal musteri sandim.ilgilendim gitti baska bir gun annesi geldi annesi belli etti kim oldugunu soyledi iste oglunu ovdu iyidir hostur diye. bu cocuk disarida calisiyor memur.annesini buyuk ihtimal o getirdi is yerine cunki izinliymis annesinin geldigi donem tam olarak bilmiyorum orasini.beni gorup gormedigini de bilmiyorum.musteri gibi geldimi bilmiyorum.neyse bunlar araciyla bize cok israr ettiler.araya bir suru insan koydular.
Ailemde madem kizi aile buyukleri gormus oglan gelince gelsinler dediler araci yoluyla karsi tarafa.
Onlarda tamam dedi.
Size sorum su ki kizlar bu kadar cok gelmek isteyipte neden gelmez bu insan.
Cok bozuldum kendi adima.biz araciya sormadik neden gelmediler diye zaten insanlar mahcup aracilarda aramadi neden boyle yaptiniz diye.
Sizce neden vazgecmis olabilirler?
Zaaman ayirip cevap verenlere tesekkur ederim.

Adamın hayatında biri olabilir ki başka şehirde çalışıyormuş mümkün yani.Bence üzülecek bir durum yok ortada kısmet değilmiş.Ailesi beğenmiş seni belki adam beğenmedi o da olabilir sonuçta herkesin kriterleri farklı.O değilde ben görücü usulüne çok karşıyım bacım ya

İyi de burasi kucuk yer burda bu isler genel de boyle.birde kendisi ailesinin istedigi biriyle evlenecek mis.annesi soyledi oglum bul diyorum dedi yokmu calistigin yerde kiz demis :) o da anne buralara guven olmaz demis.kadin bunu kendi anlatti.

Bence oğullarına danışmadan kendilerince bir karar verdiler, belki çocuk evlenmeye hazır değildir... Malum genelde aileler baskı yapar ama kişi hazır değildir oysa. Böyle bir durum da olabilir, hayatında başkası da olabilir, olur da olur yani... ama size gerçekten ayıp etmişler. En azından uyduruk da olsa bir bahane söyleyebilirlerdi. Tarih falan vermişlermiydi şu zaman gelicekler diye?

Uzulmedim de ailem bu adam icin benim istedigim adama kotu davrandi kusur aradi.bende zaten cok hirslandim aileme karsi istediginiz adam iste bu dedim.cok iyiymis adam da.al size iyi dedim.uzulmemim sebebiydi de.

Tarih cocuk ne zaman izin alabilirse belirli bir gun yok.ama insan ne olursa olsun cevap verir ya.olumlu diye bir sey mi var.

Cocugun beni gorup gormedigini bilmiyorum.kendisi izin alip geldiginde aracilar baska sehre gittigi icin onlar olmadan gelmek istememisle.bir insan ayni sehirde olup gorucu kizi gorme imkani varken gormez mi sizce.cunki benim is yerim musait bir yerde

Ben vazgectiyse bile olumlu yada olumsuz cevap vermediklerine bozuldum.
Tesekkur ederim cevaplariniz icin.iyi geceler kizlar.konu da kapanabilir.

Tarih cocuk ne zaman izin alabilirse belirli bir gun yok.ama insan ne olursa olsun cevap verir ya.olumlu diye bir sey mi var.
Cevap konusunda haklısınız ama belki gerçekten müsait olmamış olabilirler. Bazen insan izinli olduğu zaman yetişemiyor bir çok şeye. Ailevi bir problem de olabilir. Tam mesleği ne bilmiyorum ama belki tatili vs yoktur ya da izin alabileceği bir iş değildir..

İyi de burasi kucuk yer burda bu isler genel de boyle.birde kendisi ailesinin istedigi biriyle evlenecek mis.annesi soyledi oglum bul diyorum dedi yokmu calistigin yerde kiz demis :) o da anne buralara guven olmaz demis.kadin bunu kendi anlatti.
Adam besbelli annesinin gönlü olsun diye demiş onu.Benimki de annesine demiş ki sen beğenmezsen kızı olmaz bu iş.Peki annen yok dese istemese vaz mı geçecektin diye sordum yok asla bırakmazdım ben onun gönlü olsun annem ışte kırmadan olsun diye nezaketen dedim demişti.Muhtemelen o adamda ayak yapıyordur kadında inanmış yazık.Zaten bu işler böyle olur birden ben şunu istiyorum hadi gidip isteyelim denilmez

Ben olayi abartmisim gibi anliyor olabilirsiniz ama oyle degil annenin gonlu olsun diye sanmiyorum ya.insan baska baska kisiler araya sokup arattiriyor.aileler isin icindeannemin gonlu olsun diye de bu kadar ileri gitmez herhalde bu kiz arkadas ayarlamasi degil ki arkadasa.ciddi bisi sonucta.

Siz hiç görmediğiniz bir insanın gelmeyişini neden bu kadar kafaya taktınız ki? Görüp beğenmiş olsanız neyse ama görmeden etmeden neden gelmedi gitmedi diye düşünmek bana garip geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…