xbaharr ilgin için sağol teyzem 2 sene bebiş için uğraştı ve denemediği yol kalmamıştı artık umutsuzdu bi gün tv seyrederken maydanoz kürünü duymuş bu kürü 1 ay uyguladı harfiyen ve hamile kaldı yaklaşık 3 hafta önce de bebişini kucağına aldı darısı hepimizin başına arkadaşım
10 aylık evliyim ve hiç korunmadım sol yumurtalığımda 3.88 kist var arkadaşlar ve gerçekten çok üzülüyorum bu ay soğan kürünü de denicem lütfen kisti olupta bu durumu aşan arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum mafoldumben
Aynı durum bende de var.3mm benimki de. Adet de göremiyorum kist yüzünden. Her ay adet söktürücü kullanıyorum ama sonraki ay yine oluyo. Bu ay soğan kürünü denemeye karar verdim. Umarım bi faydası olur. Bana dua edin nolur... :a015:
cicekcik mrb, teyzem bir demet maydanozu 2 ye böldü bunun yarısını dallarıyla beraber sabah kaynattı ve aç karnına içti diğer yarısını da gece yatmadan önce yine dallarıyla kaynatıp aç karnına içti ve o ay hamile kaldı ayrıca teyzem yumurtalıklarından 2 kere de ameliyat geçirmişti yani bebiş olması düşük ihtimaldi ben şuan soğan kürü yapıyorum ardından maydanoz kürüne geçicem umarım biz de bebişlerimizi hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız görüşmek dileğiyle
günaydın canım
benim işyerinden arkadaşımda bana bunu yap demişti kendisi 1,5 yıl uğraştıktan sonra görümcelerinin tavsiyeleri ile maydonoz kürünü yapmış o ay hamile kalmış ben anlam verememiştim görümceleride öyle ilk ay kalmışlar ben bi kere deniyim demiştim sabah aç karnına oda 15-16 dal maydonozu kaynat demişti yeşil suyu çıkınca içicen falan demişti ama midemi çok bulandırmıştı bende bi hafta yapıp bırakmıştım birde böbreklerimi çok ağrıttıydı burdan senden de duyunca şaşırdım açıkçası acep yinemi yapsam bilmiyorum geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtalıklarımda ağrı yaptı bende kist yapar diye açıkçası korktum 16. gün bıraktım malesef şimdide bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum ama zar zor oof yaa kadın olmak ne zor zanaatt benneyaptımki
canm mrb bence biraz dayanıp uygulayabilsen ben yapacam soğan kürünün bitmesine az kaldı bu arada 30 haziran adet olmam gerekiyodu daha olmadım umarım hayırlısıyla bebiş vardır olmasa da üzülmemeye çalışıcam hayırlısı diyorum görüşmek dileğiyle
yerimseniben
merhaba canım
ben dün 180 derece fikir değiştirerek soğan kürüne başladım bakalım miyomlarımdan kurtulurum belki maydonoz kürü sonraki aylar bebiş tutmazsa yaparım hayırlısı hakkımızda valla o kür bu kür metabolizmayı bozmasak barii
canını sıkma arkadaşım her şerde bir hayır vardır hayırlısı olsun onunda mutlaka zamanı var bebişlerimiz bilir ne vakit gelceklerini canını sıkma sakın ben elimden geldiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor oluyor ama yapılcak başka birşey yok malesef strese girmek zaten hamişliğin düşmanı inşallah tez zamanda kavuşcaz bebişlerimizeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?