• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden gebe kalamıyoruz

bebek neden mi olmuyor esim istemiyor:olmaz:
bir erkek nasil cocuk sevmez ya tum annelik gudulerimi sayesinde yitiriyorum birgun isteyecek ben hazir olmayacam ve istemeyecem cunku kendimi alistirdim bu duyguya..senağlamasenağlamasenağlama

canm evleneli ne kadar oldu belki eşin kendini hazır hissetmiyordur şimdi çok fazla yorum da yapamıyorum ama inşallah ortak nokta da buluşursunuz iyi geceler canma.s

canm evleneli ne kadar oldu belki eşin kendini hazır hissetmiyordur şimdi çok fazla yorum da yapamıyorum ama inşallah ortak nokta da buluşursunuz iyi geceler canma.s

tskler canima.s.1 yil oldu ama oncesinde cikma donemimizde vardi uzuuuuunnnn bir zaman...
biktim ona ayak uydurmaktan..ruhsuz bir adam bir tane cocuga ay ne kadar sirin diyip bile sevmez.agzindan cocuk lafida cikmaz..delirtir beni..yine sinirlendimmm:gitme:

tskler canima.s.1 yil oldu ama oncesinde cikma donemimizde vardi uzuuuuunnnn bir zaman...
biktim ona ayak uydurmaktan..ruhsuz bir adam bir tane cocuga ay ne kadar sirin diyip bile sevmez.agzindan cocuk lafida cikmaz..delirtir beni..yine sinirlendimmm:gitme:

hııııııım anladım canm 1 sene fazla bi süre değil sıkma kendini oturup konuşuyorsundur mutlaka sebebini öğrenebilirsin umarım hayırlısıyla anelik duygusunu yaşarız canm a.s

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Senin işin gerçekten zor. İçinde çocuk sevgisi olmayan erkekler genelde duygusuz oluyorlar. Dışarıdakilere karşı dünya tatlısı ama evdeki çocuğuna ve karısına karşı genelde hırçın ve anlayışsız oluyorlar. En önemliside çocuk yapıp özgürlüklerini kısıtlamak istemiyorlar.

Umarım senin eşin seni fazla üzmüyordur. İsteklerini zorlada olsa yaptırmaya çalış arkadaşım, fazla alttan alma! Kendini ezdirme. Evliliğinin ilk yıllarında alttan alırsan sonra bi daha asla otoriteyi ele geçiremezsin.....

Moralini ve sinirini bozma :olmaz:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Senin işin gerçekten zor. ıçinde çocuk sevgisi olmayan erkekler genelde duygusuz oluyorlar. Dışarıdakilere karşı dünya tatlısı ama evdeki çocuğuna ve karısına karşı genelde hırçın ve anlayışsız oluyorlar. En önemliside çocuk yapıp özgürlüklerini kısıtlamak istemiyorlar.

Umarım senin eşin seni fazla üzmüyordur. ısteklerini zorlada olsa yaptırmaya çalış arkadaşım, fazla alttan alma! Kendini ezdirme. Evliliğinin ilk yıllarında alttan alırsan sonra bi daha asla otoriteyi ele geçiremezsin.....

Moralini ve sinirini bozma :olmaz:

canim esim sag olsun uzerime titrer bana karsi asla oyle degil oyle olsa cocuk zaten dusunemm bosarimkaydirigubbakcemile3tek anlasamadigimiz konu bebek konusu cunku benimle daha cok vakit gecirmek istiyor..o kendini baba olmaya hazir hissetmedikce zorla olmaz iste o zaman sagliksiz bir evlilik ve aile ortami olur..bende bi donem hazir degildim o zaman o istese ben cocuk yapsam annelik duygusunu yasamadan yapardim..ona hak veriyorum ama sanki simdi dogurmaya hazirim ilerde hazir olamam diye korkuyorum benimde acelem bu:gitme:

yerimseniben
canim esim sag olsun uzerime titrer bana karsi asla oyle degil oyle olsa cocuk zaten dusunemm bosarimkaydirigubbakcemile3tek anlasamadigimiz konu bebek konusu cunku benimle daha cok vakit gecirmek istiyor..o kendini baba olmaya hazir hissetmedikce zorla olmaz iste o zaman sagliksiz bir evlilik ve aile ortami olur..bende bi donem hazir degildim o zaman o istese ben cocuk yapsam annelik duygusunu yasamadan yapardim..ona hak veriyorum ama sanki simdi dogurmaya hazirim ilerde hazir olamam diye korkuyorum benimde acelem bu:gitme:

İyi o zaman sorun o kadar büyük değilmiş. Doğru söylüyosun aslında ikinizde kendinizi hazır hissettiğinizde çocuk yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Sen illaki hazır olursun bugün yada ileride bebişinizin olması fark etmez.

Düşünsene o minik yavru senin içinde büyüyecek. Onun :ecrin_bebek: ultrasonda ilk görüntüsünü gördüğünde bile acayip heyecanlanıyorsun. İnsanın içi içine sığmıyor. Aslında gördüğün sadece küçük bir kese ama o bile insanı heyecanlandırıyor. Onu 9 ay karnında taşıyıp kucağına aldığın anki hissiyatı düşünsene. Minicik bir bebiş ve sana muhtaç. Sensiz hiç bir şey yapamaz. İnsan ister istemez bağlanır ona ya...Şeniz

Bence kafana fazla takma bu konuyu. Sen artık kendini anne olmaya hazır hissediyorsan, bu duyguyu bi daha asla yitirmezsin bence.

Sıkma canını...

canım benım bence senın esın bebek ıcın hazır degıl henuz bazı erkekler hemen duusnmezler ve evlılıklerının tadını cıkarmaya bakarlar ama emın ol bı zaman sonra senden cok ıstıcek ınsalla hepımız bebek sahıbı oluruz bı gun canm opuyorumnanaktan

canım benım bence senın esın bebek ıcın hazır degıl henuz bazı erkekler hemen duusnmezler ve evlılıklerının tadını cıkarmaya bakarlar ama emın ol bı zaman sonra senden cok ıstıcek ınsalla hepımız bebek sahıbı oluruz bı gun canm opuyorumnanaktan

tesekkur ederim canim insallah..ŞenizALLAH herkese nasip etsin..
bende hayatimda hic bebek falan bakmadim bebek tutmak disinda bir bilgimde yok ama cok istiyorummhihoyyyteskiden dogum sancisina nasil katlaniyorlar diye dusunurdum simdi umrumda degil aklima bile gelmiyorşakkıdı
yas ilerledikce annelik duygusu bastiriyor..:asigim:

Back