canm çok geçmiş olsun benim sol yumurtalıktaki temizlenmiş fakat sağ yumurtalıkta 28 mm oluşmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin her ay bi ümitle bekliyorum sonunda kırmızı kart tabi inşallah Allah izin verirse bu ay 2 günüm geçti bekliyorum olmazsa ardına maydanoz kürüne başlıcam soğan kürüm bitmek üzere umarım senin benim ve diğer arkadaşlarımızın bebiş özlemi hayırlısıyla biter o güzel haberi alırız yumurta çatlaması için soğan kürü ve hemen ardından incir kürünü tavsiye ediyolar yapan arkadaşlarım var ve başarılı oldular canm bi dene istersen görüşmek dileğiyle arkadaşım
merhaba canım sen soğan kürünü bi keremi uyguladın bi kere uyguladıysan aslında belki bi kere daha uygulayabilirsin ben soğan kürünü 3 tur uygulamayı düşünüyorum çünkü 3-4 kez yapılınca asıl faydası dokunuyormuş gerçi bir kere uygulayıp hamiş kalan bi arkadaşım var geçen ay üstelik doğum kontrol hapını bıraktığı ilk ay 2 sene kullamış üstelik vede polikistiği var yani bir mucize resmenkadınlar için ama belkide sen hamiş kalmışındır bellimi olurr inşallahh hayırlısı olsun canım :Saruboceq: