Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden gebe kalamıyoruz
- Konu Sahibi adana1301
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?geçmiş olsun canım,hamile kalmana kist engel olabilir ama kisti olup hamile kalanlar da var.soğan kürü genelde işe yarıyor kistini eritir Allahın izniyle.bi de hormon tahlili falan yapıldı mı hormonlarında sorun varsa oda geciktiriyo hamileliği.Allah gönlünüze göre verir inşallah
ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum bugün kadının büyük boyutta kisti varmış soğan kürünü başlamış ve o ay adet olmamış yine geçikme yaşıorum sanmış 2.ayda olmayınca doktora gitmiş 2aylık hamileymiş bende soğan suyu içiorum kistim yok belki Rabbim bizede nasip eder die ümidimi kaybetmiorum elbet bigün bizde anne oluruz....sağlıcakla kalın..
xbaharr ilgin için sağol teyzem 2 sene bebiş için uğraştı ve denemediği yol kalmamıştı artık umutsuzdu bi gün tv seyrederken maydanoz kürünü duymuş bu kürü 1 ay uyguladı harfiyen ve hamile kaldı yaklaşık 3 hafta önce de bebişini kucağına aldı darısı hepimizin başına arkadaşım
P
papatyaa20
Ziyaretçi
slm adana1301 benimde sağda 5cm kist çıktı 1hafta sonra kontrole gittim bu aradada kistten dolayı adet düzensizliği yaşıyorum yumurtlama olayı gerçekleşmediği için hamile kalamıyorum şimdiki kontrolümde kistim yarı yarıya küçülmüş yeni gittiğim doktorumdan allah razı olsun benle okadar çok ilgilendiki şimdi adet olabilmem için ilaç kullanıyorum hormon testlerim yapılacak ve çocuk tedavisine başlayacağım
xbaharr ilgin için sağol teyzem 2 sene bebiş için uğraştı ve denemediği yol kalmamıştı artık umutsuzdu bi gün tv seyrederken maydanoz kürünü duymuş bu kürü 1 ay uyguladı harfiyen ve hamile kaldı yaklaşık 3 hafta önce de bebişini kucağına aldı darısı hepimizin başına arkadaşım
merhaba adanacım maydonoz kürünü nasıl uyguladı acaba ayrıntılı bilgi verirmisin
papatyaa20 canm inşallah her şey istediğin gibi olur geçmiş olsun ben soğan kürü uyguluyorum faydasını gören çok zaten benm sıoldaki kist tamamen geçmiş bu sefer sağda 28 mm kist oluşmuş ilaç verdi doktor ama adet olmayı bekliyorum çünkü adetten sonra kullanmaya başla dedi canm sana tekrar geçmiş olsun sana tavsiyem soğan kürünü denemediysen bunu bi dene görüşmek dileğiyle
cicekcik mrb, teyzem bir demet maydanozu 2 ye böldü bunun yarısını dallarıyla beraber sabah kaynattı ve aç karnına içti diğer yarısını da gece yatmadan önce yine dallarıyla kaynatıp aç karnına içti ve o ay hamile kaldı ayrıca teyzem yumurtalıklarından 2 kere de ameliyat geçirmişti yani bebiş olması düşük ihtimaldi ben şuan soğan kürü yapıyorum ardından maydanoz kürüne geçicem umarım biz de bebişlerimizi hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız görüşmek dileğiyle
- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
10 aylık evliyim ve hiç korunmadım sol yumurtalığımda 3.88 kist var arkadaşlar ve gerçekten çok üzülüyorum bu ay soğan kürünü de denicem lütfen kisti olupta bu durumu aşan arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum mafoldumben
Aynı durum bende de var.3mm benimki de. Adet de göremiyorum kist yüzünden. Her ay adet söktürücü kullanıyorum ama sonraki ay yine oluyo. Bu ay soğan kürünü denemeye karar verdim. Umarım bi faydası olur. Bana dua edin nolur... :a015:
Aynı durum bende de var.3mm benimki de. Adet de göremiyorum kist yüzünden. Her ay adet söktürücü kullanıyorum ama sonraki ay yine oluyo. Bu ay soğan kürünü denemeye karar verdim. Umarım bi faydası olur. Bana dua edin nolur... :a015:
canm çok geçmiş olsun soğan kürü işe yarıyo dualarım seninle görüşmek dileğiyle ayrıca bu bahsettiğim maydanoz kürü adeti de düzene sokuyo a.s
cicekcik mrb, teyzem bir demet maydanozu 2 ye böldü bunun yarısını dallarıyla beraber sabah kaynattı ve aç karnına içti diğer yarısını da gece yatmadan önce yine dallarıyla kaynatıp aç karnına içti ve o ay hamile kaldı ayrıca teyzem yumurtalıklarından 2 kere de ameliyat geçirmişti yani bebiş olması düşük ihtimaldi ben şuan soğan kürü yapıyorum ardından maydanoz kürüne geçicem umarım biz de bebişlerimizi hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız görüşmek dileğiyle
günaydın canım
benim işyerinden arkadaşımda bana bunu yap demişti kendisi 1,5 yıl uğraştıktan sonra görümcelerinin tavsiyeleri ile maydonoz kürünü yapmış o ay hamile kalmış ben anlam verememiştim görümceleride öyle ilk ay kalmışlar ben bi kere deniyim demiştim sabah aç karnına oda 15-16 dal maydonozu kaynat demişti yeşil suyu çıkınca içicen falan demişti ama midemi çok bulandırmıştı bende bi hafta yapıp bırakmıştım birde böbreklerimi çok ağrıttıydı burdan senden de duyunca şaşırdım açıkçası acep yinemi yapsam bilmiyorum geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtalıklarımda ağrı yaptı bende kist yapar diye açıkçası korktum 16. gün bıraktım malesef şimdide bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum ama zar zor oof yaa kadın olmak ne zor zanaatt benneyaptımki
günaydın canım
benim işyerinden arkadaşımda bana bunu yap demişti kendisi 1,5 yıl uğraştıktan sonra görümcelerinin tavsiyeleri ile maydonoz kürünü yapmış o ay hamile kalmış ben anlam verememiştim görümceleride öyle ilk ay kalmışlar ben bi kere deniyim demiştim sabah aç karnına oda 15-16 dal maydonozu kaynat demişti yeşil suyu çıkınca içicen falan demişti ama midemi çok bulandırmıştı bende bi hafta yapıp bırakmıştım birde böbreklerimi çok ağrıttıydı burdan senden de duyunca şaşırdım açıkçası acep yinemi yapsam bilmiyorum geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtalıklarımda ağrı yaptı bende kist yapar diye açıkçası korktum 16. gün bıraktım malesef şimdide bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum ama zar zor oof yaa kadın olmak ne zor zanaatt benneyaptımki
canm mrb bence biraz dayanıp uygulayabilsen ben yapacam soğan kürünün bitmesine az kaldı bu arada 30 haziran adet olmam gerekiyodu daha olmadım umarım hayırlısıyla bebiş vardır olmasa da üzülmemeye çalışıcam hayırlısı diyorum görüşmek dileğiyle
yerimseniben
canm mrb bence biraz dayanıp uygulayabilsen ben yapacam soğan kürünün bitmesine az kaldı bu arada 30 haziran adet olmam gerekiyodu daha olmadım umarım hayırlısıyla bebiş vardır olmasa da üzülmemeye çalışıcam hayırlısı diyorum görüşmek dileğiyle
yerimseniben
merhaba canım
ben dün 180 derece fikir değiştirerek soğan kürüne başladım bakalım miyomlarımdan kurtulurum belki maydonoz kürü sonraki aylar bebiş tutmazsa yaparım hayırlısı hakkımızda valla o kür bu kür metabolizmayı bozmasak barii
canını sıkma arkadaşım her şerde bir hayır vardır hayırlısı olsun onunda mutlaka zamanı var bebişlerimiz bilir ne vakit gelceklerini canını sıkma sakın ben elimden geldiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor oluyor ama yapılcak başka birşey yok malesef strese girmek zaten hamişliğin düşmanı inşallah tez zamanda kavuşcaz bebişlerimizeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba canım
ben dün 180 derece fikir değiştirerek soğan kürüne başladım bakalım miyomlarımdan kurtulurum belki maydonoz kürü sonraki aylar bebiş tutmazsa yaparım hayırlısı hakkımızda valla o kür bu kür metabolizmayı bozmasak barii
canını sıkma arkadaşım her şerde bir hayır vardır hayırlısı olsun onunda mutlaka zamanı var bebişlerimiz bilir ne vakit gelceklerini canını sıkma sakın ben elimden geldiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok zor oluyor ama yapılcak başka birşey yok malesef strese girmek zaten hamişliğin düşmanı inşallah tez zamanda kavuşcaz bebişlerimizeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canm ben annemi de soğan kürüne başlattım bi hafta sonra kontrolü var merak ediyorum onda da büyük bi miyom tespity edildi canm umarım her şey hayırlı bi şekilde istediğimiz gibi olur evliliğmde 10 ay bitti ve hiç korunmadım yani aklına gelecek her şeyi de yaptım yumurtlama dönemi vs. falan ama soğan kürünü ve maydanoz kürünü yapmamıştım şimdi soğan kürü yapıyorum ardından maydanoza başlıcam stres yapmamaya çalışıyorum hepimiz için hayırlısı
merhaba arkadaşım..inşallah rabbim bizlerede anne olmayı nasip edecektir..bu yolda emek verenlerin emeklerini boşa çıkartmaısn rabbimm..insallah kistin ilaçla tedavi edilir canım doktor yardımıyla asarsın..benımde polikistilk overim var birsürü yumurtalarım oluşuyor yumurtam buyuyup çatlayamıyor..bekliyoruz canım sabırla...
canm çok geçmiş olsun benim sol yumurtalıktaki temizlenmiş fakat sağ yumurtalıkta 28 mm oluşmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişimizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin her ay bi ümitle bekliyorum sonunda kırmızı kart tabi inşallah Allah izin verirse bu ay 2 günüm geçti bekliyorum olmazsa ardına maydanoz kürüne başlıcam soğan kürüm bitmek üzere umarım senin benim ve diğer arkadaşlarımızın bebiş özlemi hayırlısıyla biter o güzel haberi alırız yumurta çatlaması için soğan kürü ve hemen ardından incir kürünü tavsiye ediyolar yapan arkadaşlarım var ve başarılı oldular canm bi dene istersen görüşmek dileğiyle arkadaşım