Neden diye yazmalımıyım?

db0198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
32
13
Merhaba,

Ortak bir akrabası tarafından biriyle tanıştırıldım. Başta her şey çok iyiydi, kişi temiz ve iyi biriydi. Ancak annesi küçükken terk etmiş, üvey anne sorunları yaşamış ve başka bir şehirde yalnız yaşıyor.

Buluşacağımız gün, birkaç kez planın değişip değişmediğini sordum. Babasıyla kavga ettiğini, enerjisinin kötü olduğunu ve bu durumu bana yansıtmak istemediğini söyledi. Zaten birkaç gündür soğuktu. Açıkça moralinin düzeleceğini söyledim ama gerçekten istemiyorsa dürüst olmasını istedim. Bunun terbiyesizlik olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdiğimi belirttim. Hemen tamam dedi ve son mesajıma cevap vermedi.

Neden böyle davrandığını anlamıyorum. Bir yandan ona neden diye yazmak istiyorum. Anlam veremiyorum. Sizce neden böyle oldu? Ne yapmalıyım?

Terbiyesizliği kimin yaptığı konusunda ciddi şüphelerim var 🙄
Sıkıntılı bir hayatın içinde düzen kurmaya çalışan annesiz kaldığı yetmez gibi babası ile de problemleri olan ve sıcak bir konunun üzerine “terbiyesizlik” el itham edilen bir ilişki başlangıcı bir düşünün bakalım 🤔

İliskiyi bitirmek istediğimi belirttim.Aslinda bitirmek istememiş siniz adım beklemissiniz.Oda atmamış güle güle demiş.Neden diye ilişkiyi bitiren taraf sormaz terk edilen taraf sormalı( ki bence bişey değiştirmez) Siz neden diye sorarsanız sen istedin benimde işime geldi zaten buluşmak istemiyordum demez.Ki bence öyle nedeni bu

Daha ne yazacaksınız?
Daha yeni tanıştığım biri bir anda bozuk atıp üstüne babamla kavga ettim vs. diyorsa ben geri basardım şahsen. Daha ilk dakikadan kimsenin sorunlarıyla uğraşamam çünkü.
Sevgilin olur, kocan olur iyi günü de kötü günü de beraber çekersin. Ama tanışma aşamasında üstünden sorun akan bir adamla olmaz. Bir şey nasıl başlarsa öyle gider.
Zaten bitti demişsiniz, şu saatten sonra ne diyeceksiniz ki?

Merhaba,

Ortak bir akrabası tarafından biriyle tanıştırıldım. Başta her şey çok iyiydi, kişi temiz ve iyi biriydi. Ancak annesi küçükken terk etmiş, üvey anne sorunları yaşamış ve başka bir şehirde yalnız yaşıyor.

Buluşacağımız gün, birkaç kez planın değişip değişmediğini sordum. Babasıyla kavga ettiğini, enerjisinin kötü olduğunu ve bu durumu bana yansıtmak istemediğini söyledi. Zaten birkaç gündür soğuktu. Açıkça moralinin düzeleceğini söyledim ama gerçekten istemiyorsa dürüst olmasını istedim. Bunun terbiyesizlik olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdiğimi belirttim. Hemen tamam dedi ve son mesajıma cevap vermedi.

Neden böyle davrandığını anlamıyorum. Bir yandan ona neden diye yazmak istiyorum. Anlam veremiyorum. Sizce neden böyle oldu? Ne yapmalıyım?
İstemiyor işte bunda düşünecek ne var anlamadım ben

Merhaba,

Bu konunun aynısı daha önce açılmamış mıydı ben mi dejavu yaşıyorum…

Nedeni açık değil mi? Adam sizden yeterince hoşlanmamış işte?

2 taraf da hatalı
öncelikle karşındaki ciddi sorunları olan biri. özellikle ailesiyle sorunları olan insanlardan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum ben
yani böyle sürekli kendi sorunları yüzünden başkalarının tadını kaçırmaya kimsenin hakkı yok

senin hatan ise, terbiyesizlik yaptığını falan söylemen ve burada neden diye sorman
terbiyesizlik yapmamış, kendi durumunu izah etmiş.
sen zaten bitirmişsin sana neden cevap yazsın ya da niye bitmemesi için ısrar etsin ki ?
ve sen neden ona yazasın ?
arkasında durabileceğiniz kararlar alın arkadaşlar

bu işin olur bi tarafı kalmamış

Merhaba,

Buluşacağımız gün, birkaç kez planın değişip değişmediğini sordum. Babasıyla kavga ettiğini, enerjisinin kötü olduğunu ve bu durumu bana yansıtmak istemediğini söyledi. Zaten birkaç gündür soğuktu. Açıkça moralinin düzeleceğini söyledim ama gerçekten istemiyorsa dürüst olmasını istedim. Bunun terbiyesizlik olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdiğimi belirttim. Hemen tamam dedi ve son mesajıma cevap vermedi

Ekti yani seni yada buluşmak istemedi.
Seni istemeyen mesajına bakmayan bırıne neden yazsan ne değişecek bende bunu anlamıyorum

E ama zaten nedenini söylemiş sana yansıtmak istememiş insan bazen kendiyle kalmak ister. Üstüne ayrılmışsın adam ne desin

X