• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bunu yaparız kendimize ?

Mabelizm

Sorma neden.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
302
378
18
39
Merhabalar, bunu gerçekten merak ediyorum.
Neden yaşam boyunca kendimizi ait yada sahip hissetmek zorundayız. Yaşamak bundan ibaretse biz hayatımızda biri olmasa yaşayamaz mıyız ?
İllaki bir hikayemiz olması için kalbimizde aşk mı olması gerekir.
Biz ağaçları kuşları dışarı çıkıp gökyüzüne bakıp yıldızları sahiplenemezmiyiz ?
Biz yağan karın beyaz oluşuna sevinmez miyiz ?
Neden biz insanlar hep karanlıgı seçeriz ?

Yaşarız tabi çokta güzel yaşarız ama aşk güzel bir duygu. Aidiyette öyle ama neye aidiyet hissettiginde önemli bir yere bir mekana ait olmak cok güzel ama birine ait olmak doğru değil. Nerede mutluysan oraya aitsindir ben köpeğime aidim mesela :) aşk olmasa da olur

Yaşarız tabi çokta güzel yaşarız ama aşk güzel bir duygu. Aidiyette öyle ama neye aidiyet hissettiginde önemli bir yere bir mekana ait olmak cok güzel ama birine ait olmak doğru değil. Nerede mutluysan oraya aitsindir ben köpeğime aidim mesela :) aşk olmasa da olur
Hani o olmazsa yaşayamazlar falan ya işte onu anlamıyorum yaşıyorsun herşekilde ne gerek var çok saplantı haline getirmeye :)
Ayrıca benimde küçükken lessi diye köpeğim vardı çok sadık oluyorlar canlar :)

Back
X