- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi pembepante
kendine haksızlık etme arkadaşım..kendime cok kızdım eve geldim böyle sanki yıllardır kendimi sıkmısım gbi nasıl ağladım bnm yavruma nasıl dokundu bunca eziyeti bana yapıpta bn nasıl güçsüz bir anneyim
ilk kez iyi bir anne olamamktan korktum bn couk ezildim onun ezilmesini üzülmesini asla istemiyorum aslaaaaa..yok cnm değil ama bnzerikendine haksızlık etme arkadaşım..
daha değil cnm davam devam ediyorsiz eşinizle ayrıldınız mı?
onun için güçlü durmalısın.ilk kez iyi bir anne olamamktan korktum bn couk ezildim onun ezilmesini üzülmesini asla istemiyorum aslaaaaa..yok cnm değil ama bnzeri
inş cnm inşşşşşşşşşşşonun için güçlü durmalısın.
kötü bi anneyim deme asla.
bebeğin için ayakta ve dimdik olmalısın.
ayrıca babası olucak adam bebeiğini merak bile etmiyor..yolda görse tanımaz..en son hamileyken ayrıldım 2 kez görmeye geldi dahda yok
amin cnm bnm amiiinnnnnnnn..allh kimse böyle bir aile göstermesinler yediler ömrümüne kadar duyarsız allah sabır versin size
eşimden şişddet nedeniyle ayrıldım bn hemde hamileyken..bunlarda kv ve kp hiçbir seklde yanımda olmadılar cocukları içip içip gelirdi içerse içsin sen zengin yere geldin kapa ceneni otur dediler hep ezdiler bni neler neler yaptılar resmn bir hizmtci olak aldmısla gibi..yapamiyorum işte bni okdr cok korkttular ki sanki hala susturucaklar bebeğimi bnden alıcaklar diye korkuyorum cok korkuyrummmmmm
amin cnm bnm amiiinnnnnnnn..allh kimse böyle bir aile göstermesinler yediler ömrümü