neden bukadar aptalım :(kızlar size ihtiyacım var

kendime cok kızdım eve geldim böyle sanki yıllardır kendimi sıkmısım gbi nasıl ağladım bnm yavruma nasıl dokundu bunca eziyeti bana yapıpta bn nasıl güçsüz bir anneyim
kendine haksızlık etme arkadaşım..

bebeğin 7 yaşına kadar sende kalıcak adım kadar eminim bunu düşünmene bile gerek yok bebeğin seninle rahat ol bu seni korkutmasın
boşanınca yüklü yüklü nafaka ve tazminat ödeyecek sana maddi açıdan da hiiiççç korkun olmasınn mahkemede süründürürler onu
siz kendinizi savunmassanız haksızlık karşısında susarsanız kimse yardımcı olamaz sizin onlara ihtiyacınız yok onların size ihtiyacı var siz istediğiniz lafı sayın sövün en azından ilerde bende bunu bunu yaptım dersini verdim dersiniz
Hizmetçi olmadıgınızı gösterin onlara ne güzel karşınıza çıkmış keşke rezil etseydiniz oracıkta

Canim sen neden aptal oluyorsun ki bu eziyeti yapip da sahte torun sevgisi yasayan bu cirkefler karsisinda arkadaslar dogru demis yasadigin travmalar kolay degil bunlarin yukunu daha atamadigindan normal davranmissin yolun ortasinda bagirip cagirsan da daha da gerilecekti ortalik verdigi mesaj belli cocuk bizim mesaji tedbir velayeti sende ise hukuken gormeleri yasak sen izin vermeden bunu belirt ve hiddetini hissettir bir dahakine madem ezik gormusler pencelerinin ciktigini da anlasinlar en bunca cile ardina bir de cocuk kucaginda bosanma yuku ceken bir annesin nasil kendini suclarsin helal olsun sana bak hala evladina da sahipsin zamanla asacaksin yasadigin her seyde kendine bir adim daha guvenmeye bak sen kiymeylisin kuzun buyudukce gucunu daha da hissedeceksin benzerini yasadim biliyorm ayni durumlari geriyi bosver artik sen eski ezik sen de degilsn guclu bir kadin ve annesin aptallik o gerzeklere mahsus dedesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…