- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi sessizprenses98
Kibar pro yum benUshdhsh peki
Evet biliyorum da, yine de belli bi hafiza gerektiren durumlar var, hem sadece o bile olsa cok iyi is cikariyor burdaki ekipben uşeniyaaan
Bu da guzel ama bunun bi değişigini biliyom, o daha guzel
Hem nirvana hem proyumNeyse ben pro değilim ama Nirvanayım.
Kesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
e alıver bir pro üyelik.senin de takipçilerin olsunKesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
ya hele sen şunları yazarken utanmadın mı sflkenfsşlesnfle Allahtan açtığınız konuları, mesajları silemiyorsunuz abooovvKesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
Değil mi konuya girecektim, hakkımda değil diye sustum .Neyse ben pro değilim ama Nirvanayım.
Dök dök,o kadar konu açmış boşa gitmesin barihazır bu kadar kadını toplamışken konu sahibi şurada iki derdimi döküverem bariii
Sen de prosunKim seni üzdü gadasını aldığım. De bakiyim bana hele
Eşini kardeşinden kıskanmayan da ne bilimKesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
Ve eşini ablasından kıskanan....Ya siz pro üye olmayı ne sanıyorsunuz acaba sjajklkl
Ayrıca siz görümcenizin ve arkadaşının bizzat kendi öz babasının evinde nasıl yattığına karışan üye değil misiniz?
"Haklısın canım 100 yıllık babasının evinde nasıl davranacağını sana sormalıydı" mı demeliydik?
ahhha dertleneceğim konuyu buldum.neden benim kardeşim yok uleynnnn?Eşini kardeşinden kıskanmayan da ne bilim
Eski konunuza baktım şimdi ben de şok geçirdim ne yalan söyleyeyim. Neymiş görümcesi, babasının karşısında, arkadası ile birlikte yatiyormuş. Size ne? Böyle saçma dertlere böyle cevaplar gelir kusura bakmayın. Böyle saça böyle tarak...Kesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
Hayır bir de öyle yazıyor ki gören de gerçekten haksız yere o yorumları aldı sanır. KV evine kimin geleceğine karışır. Kardeşlere karışır o da yetmez bizim nasıl yorum yaptığınıza karışır jsjjsjsahhha dertleneceğim konuyu buldum.neden benim kardeşim yok uleynnnn?
Niye canısı sadrazamın sol billuru musun ki seni el üstünde tutsun biz prolar ?Kesinlikle katılıyorum, en son konuma yazılanlar karşısında şok geçirdim, adam iki gün sonra seni kapıya koyar diyeni mi ararsın, ben olsam senin kafanı duvara çarpardım diyeni mi, sadece gülüyorum kadın gerçekten kadının düşmanıymış, ama bir iki pro üye haklısın falan yazsaydı, arkasından hepsi kesinlikle el üstünde tutarlardı beni
Ve eşini ablasından kıskanan....
bir kayserili gördüm sankiKim seni üzdü gadasını aldığım. De bakiyim bana hele
Ruhsal durumu sıkıntılı olduğu için diyerek çok gerçekçi yanaştım konuyaKadın kadının düşmanıymış gerçekten aydınlandım şu an. Yoksa bir insan niye eşini ablasından kıskansın
Şimdi kadının kadınını dusmani ya .Ruhsal durumu sıkıntılı olduğu için diyerek çok gerçekçi yanaştım konuya