Neden bu sitede fikir özgürlüğü yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ushdhsh peki

Evet biliyorum da, yine de belli bi hafiza gerektiren durumlar var, hem sadece o bile olsa cok iyi is cikariyor burdaki ekip ben uşeniyaaan

Bu da guzel ama bunun bi değişigini biliyom, o daha guzel
Kibar pro yum ben yoksa baya Namık Kemal sözleri bilirim

Ya siz pro üye olmayı ne sanıyorsunuz acaba sjajklkl

Ayrıca siz görümcenizin ve arkadaşının bizzat kendi öz babasının evinde nasıl yattığına karışan üye değil misiniz?
"Haklısın canım 100 yıllık babasının evinde nasıl davranacağını sana sormalıydı" mı demeliydik?

e alıver bir pro üyelik.senin de takipçilerin olsun

ya hele sen şunları yazarken utanmadın mı sflkenfsşlesnfle Allahtan açtığınız konuları, mesajları silemiyorsunuz abooovv

Eşini kardeşinden kıskanmayan da ne bilim

Ve eşini ablasından kıskanan....

Eski konunuza baktım şimdi ben de şok geçirdim ne yalan söyleyeyim. Neymiş görümcesi, babasının karşısında, arkadası ile birlikte yatiyormuş. Size ne? Böyle saçma dertlere böyle cevaplar gelir kusura bakmayın. Böyle saça böyle tarak...

Son düzenleme:
ahhha dertleneceğim konuyu buldum.neden benim kardeşim yok uleynnnn?
Hayır bir de öyle yazıyor ki gören de gerçekten haksız yere o yorumları aldı sanır. KV evine kimin geleceğine karışır. Kardeşlere karışır o da yetmez bizim nasıl yorum yaptığınıza karışır jsjjsjs

Niye canısı sadrazamın sol billuru musun ki seni el üstünde tutsun biz prolar ?
Sürü ile mi geziyoruz efenim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…