neden bu kadar yoğun kanama oluyor.

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
aslında bu genç kızlığımdan beri böyle yoğun olduğu zaman çok yoğun oluyor.o zaman dilinin başında sürekli bi yerde üşümeye karnımın sancısına müsait oluyorum.sadece azaltan doğum kontrol hapları oldu.onu da kesince yine coştu yani.polikistik şüphesini hep adet olamayanlara koyuyorlar. özelde bile en fazla biraz polikistikleşmiş ama sendrom değil dedi ve bu yoğunluk bu zamana kadar arttı arttıkça pek hayra sonuç vermedi demir hapı kısır döngüsüne giriyorum sonra,kansız kal doğum kontrol hapı iç azalsın sonra bırak sonra haydi en başa,çocuk istediğim için bırakmak zorundayım ve progesteron içiyorum.progesteron adeti sadece erteliyor gibi ki iki adetimin başlangıç süreleri arası 29-30 gün oluyor.

buna ek olarak prof da ultrasondan baktı zamanında bir şey göremedi. doğum kontrol hapları vb kanamayı azalta azalta en sonunda bir ay adet yapıp bir ay adet getirmemeye başlamıştı.artık kedi gibi kısırlaştırdığını düşünmeye başladım.doktorlara desem onlara göre böyle bir şey yoktur ama çözüm öneren de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…