- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Öncelikle 2 ay sonra 27 yaşına gireceğim babamı sonrasında annemi kaybettim , annemle ilgili çok ciddi bir kanser süreci geçirdik 4 yıl kadar bu süreçte çok yıprandım yaşayanlar bilir içinize atıp üzülme gibi durumlari bie kenara atiyorsunuz moral motivasyon amaçlı bu süreci çok iyi taşıdım hala kendime şaşırıyorum ve sonunda canım anneciğimi maalesef kaybettim 2 yıl oluyor onu kaybedeli yokluğuna asla alışamıyorum ama bir şekilde hayatima devam etmek durumundayım çalıştığım üniversite mezunuyum , çok güzel bir işim var iyi bir maaşım var insanların beğendiği güzel , kültürlü biriyim her ne kadar bu haleti ruhiyede kendimi hiç güzel bulmasamda ama gelgelelim hayatıma kimse girmiyor sosyal medya vs bunlarıda ben mantıksız ve güvensiz buluyorum bir aile kurmayı çok istiyorum fakat o kadar çok talihsizlik yaşadım ki hayatta hic bir zaman mutlu olamayacağmı düşünuyorum bir anne olmak en büyük hayalinin ama bir aile kuramıyorum insanlara özenir hale geldim sizce gerçekten bu durum böyle mi ilerler insanın hiç mi bahtı açılmaz yüzü gülmez mi.. biraz dertleşelim istedim umarım bana yol gösteren güzel insanlar vardır , sağlıklı günler :)