neden bu kadar acimasizlar

mntahamm33

evli , mutlu, çocuklu :-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
161
30
Merhaba arkadaşlar yine bi konu aciyorum bu sefer konu bana sırtını dönen akrabalarım çok kalabalık bi akraba topluluğumuz var fakat hiçbiri 1 senedir selamimi bile almiyor neden diye sorarsanız eşimle kaçarak evlendim diye ilk zamanlar umrum da değildi açıkçası ailem yanımda olduktan kimin ne dediğini takmiyordum fakat oğlum olduktan sonra zoruma gitmeye başladı arıyıp soran hayırlı olsun diyen bi akrabam bile yok çünkü neden böyle yapıyorlar anlamiyorum onlara çok kırgın olsamda çok özlüyorum

Ailen rezil olduk gözüyle bakıyordur sen kaçtığın için ayrıca büyük üzüntü yaşamışlardır sonuçta onların yüzünü yere eydin telli duvaklı çıkmadın evden akrabalarında ailene üzüldükleri için tepkililerdir. (Daha önceki konularını bilmiyorum sadece tahmin yürüttüm neden senle konuşmadıkları ile ilgili ) İnşallah iyi bir evliliğin olur uzun yıllar sürerde pişman olmassın , akrabalarda senin mutlu olduğunu gördükçe belki yumuşarlar

Daha bir yıl önce evlendiyseniz herşey henüz yeni sayilir. Anne babanizla araniz iyiyse diğerleri de kabullenecektir yakinda. Bebeginizi güle güle buyutun :) .

Daha önce bahsetmedim bundan akrabalarim sadece kaçtığım için konuşmuyorlar benimle

Senin tercihine zamanında saygı duymamış ve hala bu durum onlara batan insanlarla konuşmana gerek yok zaten(bence).
Aynen ilk zamanlar böyle düşünüyordum fakat oğlumu görmeye bile gelen olmayinca zoruma gitmeye başladı hatta bana en çok tepki veren teyzemin kızıda kaçtı 6 ay sonra fakat ona kimse tepki vermedi hatta eskisinden daya iyi davraniyorlar

Annen baban kardeşlerin yanındaysa amca dayı hala eksik kalsın ne olacak. Eşinle ve eşinin ailesiyle arası iyi tut bence ki kimseye daha fazla konuşma fırsatı verme :)

Zaten ilk günden beri çok şükür ki kimseye konuşacak fırsat vermedim çok şükür eşim çok iyi
Annen baban kardeşlerin yanındaysa amca dayı hala eksik kalsın ne olacak. Eşinle ve eşinin ailesiyle arası iyi tut bence ki kimseye daha fazla konuşma fırsatı verme :)

Daha önce bahsetmedim bundan akrabalarim sadece kaçtığım için konuşmuyorlar benimle
Eğer ailen ile aran iyi ise yani ailen seni anlamış ve affetmiş ise ve buna rağmen akrabaların seni hala dışlıyorsa, annenlere söylesen onlar akrabalarla konuşup halledemez mi?

Eğer ailen ile aran iyi ise yani ailen seni anlamış ve affetmiş ise ve buna rağmen akrabaların seni hala dışlıyorsa, annenlere söylesen onlar akrabalarla konuşup halledemez mi?
Annemler de biliyor tabi ama onlar bişey yapamaz ki zorla kızımla konuş diyecek halleri yok ki zorla annem sadece dedeme kızdı konuşmuyor diye oda yine aynı zaten

Annemler de biliyor tabi ama onlar bişey yapamaz ki zorla kızımla konuş diyecek halleri yok ki zorla annem sadece dedeme kızdı konuşmuyor diye oda yine aynı zaten
Açıkçası çok gereksiz bir tavır seni doğuran annen affetmiş daha bu ne kin cidden? Ailen affetmese anlarım da annen baban anlayış gösterdikten sonra ne alaka akrabaların tavrı????

İnsallah hersey yoluna girer canim
Anne baba ve kardeslerin yanindaysa geri kalani salla gitsin

Akrabalar küsmeye yer arıyormuş. Kaçtıysan onlara ne ki, senin kendi ailen bile sorun etmiyorsa. Dış kapının dış mandalları kraldan çok kralcı olmuşlar. Böyleleriyle kendin de görüşmek isteme zaten. Sağlam pabuç olmadıkları belli.

Kacmissan onlara ne? Mal ya bazi insanlar.
Gorusmesinler bosverin aileniz yaninizdaymis iste.
Esinizin akrabalarinda sıkıntı yoksa akrabalik baglarinizi onlarla guclendirin.

Öyle gibi eskiden umrumda değildi ama bu aralar biraz üzülmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…