- 29 Nisan 2015
- 161
- 30
-
- Konu Sahibi mntahamm33
Ailen rezil olduk gözüyle bakıyordur sen kaçtığın için ayrıca büyük üzüntü yaşamışlardır sonuçta onların yüzünü yere eydin telli duvaklı çıkmadın evden akrabalarında ailene üzüldükleri için tepkililerdir. (Daha önceki konularını bilmiyorum sadece tahmin yürüttüm neden senle konuşmadıkları ile ilgili ) İnşallah iyi bir evliliğin olur uzun yıllar sürerde pişman olmassın , akrabalarda senin mutlu olduğunu gördükçe belki yumuşarlar
Aynen ilk zamanlar böyle düşünüyordum fakat oğlumu görmeye bile gelen olmayinca zoruma gitmeye başladı hatta bana en çok tepki veren teyzemin kızıda kaçtı 6 ay sonra fakat ona kimse tepki vermedi hatta eskisinden daya iyi davraniyorlarSenin tercihine zamanında saygı duymamış ve hala bu durum onlara batan insanlarla konuşmana gerek yok zaten(bence).
Annen baban kardeşlerin yanındaysa amca dayı hala eksik kalsın ne olacak. Eşinle ve eşinin ailesiyle arası iyi tut bence ki kimseye daha fazla konuşma fırsatı verme :)
Eğer ailen ile aran iyi ise yani ailen seni anlamış ve affetmiş ise ve buna rağmen akrabaların seni hala dışlıyorsa, annenlere söylesen onlar akrabalarla konuşup halledemez mi?Daha önce bahsetmedim bundan akrabalarim sadece kaçtığım için konuşmuyorlar benimle
Annemler de biliyor tabi ama onlar bişey yapamaz ki zorla kızımla konuş diyecek halleri yok ki zorla annem sadece dedeme kızdı konuşmuyor diye oda yine aynı zatenEğer ailen ile aran iyi ise yani ailen seni anlamış ve affetmiş ise ve buna rağmen akrabaların seni hala dışlıyorsa, annenlere söylesen onlar akrabalarla konuşup halledemez mi?
Açıkçası çok gereksiz bir tavır seni doğuran annen affetmiş daha bu ne kin cidden? Ailen affetmese anlarım da annen baban anlayış gösterdikten sonra ne alaka akrabaların tavrı????Annemler de biliyor tabi ama onlar bişey yapamaz ki zorla kızımla konuş diyecek halleri yok ki zorla annem sadece dedeme kızdı konuşmuyor diye oda yine aynı zaten
Keşke anlasam ailem takma diyor ama işteAçıkçası çok gereksiz bir tavır seni doğuran annen affetmiş daha bu ne kin cidden? Ailen affetmese anlarım da annen baban anlayış gösterdikten sonra ne alaka akrabaların tavrı????
Öyle yapmaya çalışıyorumİnsallah hersey yoluna girer canim
Anne baba ve kardeslerin yanindaysa geri kalani salla gitsin
Evlenmeden önce samimi olduğun kuzen, teyze tarzı yakın akrabalar var mı, onları çay a çağırsan eve?Keşke anlasam ailem takma diyor ama işte
Öyle gibi eskiden umrumda değildi ama bu aralar biraz üzülmeye başladımAkrabalar küsmeye yer arıyormuş. Kaçtıysan onlara ne ki, senin kendi ailen bile sorun etmiyorsa. Dış kapının dış mandalları kraldan çok kralcı olmuşlar. Böyleleriyle kendin de görüşmek isteme zaten. Sağlam pabuç olmadıkları belli.
Evlenmeden önce samimi olduğun kuzen, teyze tarzı yakın akrabalar var mı, onları çay a çağırsan eve?