- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- Konu Sahibi Mlskurtast
herkese merhaba kendimi biraz tanıtayım 27 yaşındayım sağlık çalışanıyım boyum 175-55 kilo civarındayım dışardan sıklıkla hoş olduğumu söylerler bunlardan bahsediyorum çünkü özgüvenim çok düşük iyi okullarda okudum kendimi hep geliştirmeye çalıştım hayatım boyunca ailemde birini 5 yıl önce kaybettim (annem) iki yıldır evliyim eşimi cok seviyorum hersey cok şükür normal ancak hersey böyle normalken farkettim ki ben iyi değilim çalıştığım yerde as üst iliskiss var naifligimden mi bilmiyorum alt çalışanlarım bile benim uzman olduğum bir konuda bana akıl vermeye çalışıyorlar bilmiyorum anlatabildim mi ama tuhaf duruyor
Çalıştığım yerde bir kadin arkadaşım var bekar yakıniz zaten kurumda pek kadin yok onunda bence söyle bir problemi var kendini dünyanın en güzel kadini sanıyor kurumun sahibi değil ama sahibiymiş gibi davranıyor herkese karşı kendini bu kadar önemsemesi ben dahil herkes tarafından irritw edici oluyor..
Sizce hersey böyleyken ben neden bu kadar özgüvensizim bu kadar donanımlıyken.. bakıyorum ne kadar boş insan var ozguven tavan nedir bu işin sırrı lütfen yardım edin
Çalıştığım yerde bir kadin arkadaşım var bekar yakıniz zaten kurumda pek kadin yok onunda bence söyle bir problemi var kendini dünyanın en güzel kadini sanıyor kurumun sahibi değil ama sahibiymiş gibi davranıyor herkese karşı kendini bu kadar önemsemesi ben dahil herkes tarafından irritw edici oluyor..
Sizce hersey böyleyken ben neden bu kadar özgüvensizim bu kadar donanımlıyken.. bakıyorum ne kadar boş insan var ozguven tavan nedir bu işin sırrı lütfen yardım edin