• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle?

O olmazsa yaşayamam
O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,
Senin O’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak…

Can YÜCEL

Sadece bunu yazmak istedim size 💞

O kadar kötüyüm ki şuan kendimi buraya attım .Kızlar yaşadığım yerde sadece görüştüğümüz iki aile var birisiyle çok çok samimiyiz hatta uzaktan akrabalık var ama inanilmaz güzel vakit geçiriyoruz onlarla biraraya gelince buraya kadar herşey güzel gelelim ne oldu iki gündür aldıkları ani bir kararla taşınacaklarmış , bize çok uzak bir il'e ve görüşmemiz artık çok zor senede belki birkaç gün.Hem onlar ağladı hem biz kendimizi baya kötü hissediyoruz .Kafama takılan benim neden hep hayatımda böyle .Moralim bozuldu ,ya birini çok severim terkedilirim , ya sosyal hayatta çok sevdiğim insanlar olur bir şekilde giderler daha önce yine oldu .Birini severken artık ister ilişki anlamında olsun isterse sosyal hayatta olsun kimi sevdiğimi söylesem mutlaka ayriliriz böyle yaşayanlar varmi benim gibi .Biraz önce ablama dedimki ya bizim neden bòyle neden hep gidiyor sevdiklerimiz ay ağlayacam içim daraldı
Hep böyle dram mı seversiniz? Gerçekten bunun sizinle nasıl bir ilgisi olabilir; herkes hayatında bir iki kez taşınmıştır yani, çok normal.

Demek siz bir yakınınız hayatını kaybetse bunu da kendinizden bileceksiniz, çok tuhaf.

28 yaşimdayim birileri taşiniyor, gidiyor diye agladim mi diye dusundum istemsiz. 🤔🤔
Yok aglamamişim.

Yani hayat boyledir agaç degiliz ki hep ayni yerde, hep ayni cevreyle duralim normal bunlar. Kendi kendinize mutlu olmayi ogrenin, hayatiniza yeni insanlar sokmaktan korkmayin ama her hayatiniza aldiginiz kişiye cok anlam yukleyip baglanmayin.
Ne güzel valla diyebildim şuan :)

O olmazsa yaşayamam
O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,
Senin O’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak…

Can YÜCEL

Sadece bunu yazmak istedim size 💞
Teşekkür ederim 💕

Hatırladığım kadarıyla küçük bir yerde yaşıyorsunuz ve sosyal çevre de bu açıdan biraz kısıtlıydı. Küçük bir yerde olmak ve kısıtlı sosyal çevrenin olması daha doğrusu ev-iş arasında bir döngüde olmak özellikle iş hayatında da iki çift laf edebileceğiniz kafa dengi insanlar yoksa başka sosyal çevrenizde yoksa insanın bunalması çok normal. Tayininizi başka bir ile isteme imkanınız yok mu?
Evet çok doğru hatrladınız bende tayin için uğrasiyorum ama ile geçicem biz hep şey derdik merkezde sürekli buluşuruz ama işte onlarında plansız oldu tamamen hayırlısi artik

Evet çok doğru hatrladınız bende tayin için uğrasiyorum ama ile geçicem biz hep şey derdik merkezde sürekli buluşuruz ama işte onlarında plansız oldu tamamen hayırlısi artik
İle geçtiğinizde umarım samimi olabileceğiniz, kafa dengi kişilerle karşılaşırsınız.

Hep böyle dram mı seversiniz? Gerçekten bunun sizinle nasıl bir ilgisi olabilir; herkes hayatında bir iki kez taşınmıştır yani, çok normal.

Demek siz bir yakınınız hayatını kaybetse bunu da kendinizden bileceksiniz, çok tuhaf.
Hayır benle alakası yok tabiki normal ama birbirimize aşırı alişmistik çünkü hep birbirimizle görüstuk çok da almadık kimseleri hayatimiza yapacak birşey yok illaki alışcaz ama işte ben çok etkilendim şimdi bizdeler hatta oturduk ağladik felan :)) tamamen istemsiz gelsinlerde bi ağlayalım mod değil tabiki

Back
X