Neden böyle

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
29
Konu cildim hiç memnun değilim mesela çenemde sürekli ağrılı kızarıklı bir sivilce sürekli olur biri iner biri çıkar öyle o bölgem hiç boş kalmaz genelde çene bölgemin kuru olduğunuda farkettim buna rağmen ağrılı kızarıklı ucu beyazlamış sivilce asla eksik olmaz niye böyle cilt doktorum yoğun bir şekilde nemlendirmemi istedi nemlendirici aldım bu seferde o bölgem sürekli yaş ve yağlı görünüyor nemlendirici emmiyor mu anlamadım siz nemlendirici sürerken cildinizde aynı parlama yağlı görüntü oluyoru mu ? Birde göz alttalarım beni en çok üzen deli eden mor ve kaz ayağıyla dolu sürekli kapatıcı kullanmaktan bıktım daha kesin bir çözüm yok mu acaba bıktım bu cilt sorunlarından lütfen konum taşınmasın başka forumlara yazıldığında cvp gelmiyor

Cildim karma olduğu halde ne göz altı nemlendiricisi, ne yüz nemlendiricim yağlı görüntü vermiyor. İlk sürünce parlıyor ama sonra emiliyor.
Kreminiz ya cilt tipinize uygun değildir ya da iyi bir krem değildir.

Cildim karma olduğu halde ne göz altı nemlendiricisi, ne yüz nemlendiricim yağlı görüntü vermiyor. İlk sürünce parlıyor ama sonra emiliyor.
Kreminiz ya cilt tipinize uygun değildir ya da iyi bir krem değildir.
Siz hangi marka kullanıyorsunuz

Çene bölgesindeki sivilcelenme nedeni hormanel olur genelde. Hormon testi yaptırdınız mi hic

Avakadonun yagini kullaniryorum cildim karma. Benimde yanaklarimda yag bezEcikleri ileb doluydu. Suan herkes naptin diyor. Yagini bulamazsaniz benb yurtdisindan getirtmistim. Kendisinide kullanabulirsiniz. Kozmetik hemb cok pahali hemv de ise yaramadigini dusunuyorum.

Avakadonun yagini kullaniryorum cildim karma. Benimde yanaklarimda yag bezEcikleri ileb doluydu. Suan herkes naptin diyor. Yagini bulamazsaniz benb yurtdisindan getirtmistim. Kendisinide kullanabulirsiniz. Kozmetik hemb cok pahali hemv de ise yaramadigini dusunuyorum.
Göz altlarınızdaki kaz ayağına mı

Konu cildim hiç memnun değilim mesela çenemde sürekli ağrılı kızarıklı bir sivilce sürekli olur biri iner biri çıkar öyle o bölgem hiç boş kalmaz genelde çene bölgemin kuru olduğunuda farkettim buna rağmen ağrılı kızarıklı ucu beyazlamış sivilce asla eksik olmaz niye böyle cilt doktorum yoğun bir şekilde nemlendirmemi istedi nemlendirici aldım bu seferde o bölgem sürekli yaş ve yağlı görünüyor nemlendirici emmiyor mu anlamadım siz nemlendirici sürerken cildinizde aynı parlama yağlı görüntü oluyoru mu ? Birde göz alttalarım beni en çok üzen deli eden mor ve kaz ayağıyla dolu sürekli kapatıcı kullanmaktan bıktım daha kesin bir çözüm yok mu acaba bıktım bu cilt sorunlarından lütfen konum taşınmasın başka forumlara yazıldığında cvp gelmiyor
Benimde goz altlari fena yillardr nedenini cozememistm.alerjik rinitiniz varsa goz altlariniz neyaprsanz yapin mor oluyo

Başka tecrübe kızlar
Benimde ergenlik de ckmayan sivilceler yirmili yaslarimda ozellikle cene kismimda ckmaya basladi.Biri bitiyor.iz kaliyor.Digeri cikiyor hep kisir döngü böyle devam etti.Snra doktora gittim. Pko varmis megersem ve pko lu hastalarin cogunda cene sivilcelenmesi mevcut.Tedavisi de dogum kontrol hapi ve tedavi olmak.Bende su anda nadir çıkıyor sivilceler.Baya duzelme oldu.Ha birde smdi aklima geldi.Ben bes seans cilt bakimi yaptirdim.Onunda buyuk oranda etkisi oldu.Cene bolgemin deri altinda pek bisey kalmadi.İltihapli sivilce vs.

Çare Roaccutane 💕

Kremden önce yıkama jeli tonik kullanıyo musunuz ve haftada bir peeling?

Aleovera bitkisi tavsiye ederim bir haftada oluşacak değişimi göreceksiniz.benim hiç sivilce problemim olmadı ama stresten Gül hastalığı başlamıştı ve izleri çok korkunçtu onu bile geçirdi.
Önce aleoveranın jelini sürün 10 dk sonra gülsuyu ile silin ve üstüne nemlendirici.bir hafta da farkı göreceksiniz

X