- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
-
- Konu Sahibi zzzzynpppp
Kimi kişilerde bu izleme alışkanlıktan devam ediyor sanırım.
Bir de yasak olmamasına rağmen ayda 1 yapıp yoruluyorum demesi bende bu izlenimi uyandırdı.
Sadece izleme alışkanlığı öyle hoş ediyor kendini sanırım.
zor bir durumEvet sadece izliyor. İşyerindeydi o gün. Ama izleyip bana yaklaşmamasını anlamıyorum. Hamileyim diye değil, öncesinde de böyleydi
zor bir durum
hadi bekarken hemen hepsi izliyor
evlendikten sonra da izlesin hadi diyelim
ama sizi ihmal etmese iyiydi..
Ayda 1kere ideal mi ? Asla değil.
Ya mutlu olmuyor ki bana öyle geldi ya da mutlu olmuyor.
bu soruyu sevmem amaBende onu diyorum. Izlemesi tabi üzüyor ama bi de kendimi kötü hissediyorum. Bebeğe bişey olur korkusu olduğunu sanmıyorum çünkü hamilelikten önce de böyleydi. Offf
Ayda 1kere ideal mi ? Asla değil.
Ya mutlu olmuyor ki bana öyle geldi ya da mutlu olmuyor.
bu soruyu sevmem ama
cinsel hayatı düzene sokmadan
keşke hemen bebek yapmasaydınız
Allah korusun ama bebekten sonra hepten uzaklaşabilirsiniz
izleyip mastürbasyon yapıyo demek ki yani bi şekilde boşalıyo adam, ayda sadece bir sefer boşalmaz bi erkek, ağrı yapar, mastürbasyon yapmasa uykuda boşalır
neyse Yüce Rab' bim sağ salim kucağınızda görmeyi nasip eylesinÇok istedi bebek olmasını. Zaten en düzenli bebek çalışmalarında oluyordu. Bilsem yapar mıydım:/
Neler yapmadım ki.. isteksiz genel olarak. Balayı ve ilk 6ay çok iyiydik. So ra yavas yavaş bu konuda uzaklaştı. ben yanaşınca yorgunum diyor. Gerçekten işi çok yoğun. Ama bi de ayda bir gibi sınır koymasını anlayamıyorum
bilsem bebek yapar mıydım derken espri yaptınız herhalde?Çok istedi bebek olmasını. Zaten en düzenli bebek çalışmalarında oluyordu. Bilsem yapar mıydım:/