Neden böyle yaaaa://

helpmeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
278
0
26
Denizli
Kızlar bu konuyu açıp açmamak da çok düşündüm ve sonunda açmaya karar verdim çnkü gerçekten takıntı yaptım. Madem burası kadınlar sitesi her türlü derdimizi paylaşmalıyız öyle değilmi?
Kızlar benim vajinamın dili (tıp alanında ne diyolar bilmiyorum) çok belirgin. Ve ben bu belirginliğin azalmasını istiyorum evli değilim doğum da yapmadım. Her kız da var biliyorum ama benimki farklı. Bi hastalık oldğunu düşünmüyorum tanıdığım bikaç kız arkadaşıma sordum onların öyle değilmiş Sizce nasıl düzeltebilirim?

herkeste var o bazılarında hatta sarkık bile oluyomuş ayıp olcak ama görmeden sana diyelimki şimdi herkesin vücudu gibi o kısımda farklı olabilir

Canım telaşlanma herkeste değişik olabilir bir rahatsızlık teşkil etse anlardın zaten ama bir sıkıntın yok sanırım biyolojik olarak rahatsızlık felan gibi ?

Herkesin eli kolu bacağı aynı mı onun herkeste aynı olmasını bekliyoruz. Uzunu da vardır kısası da belirgin olanı da vardır olmayanı da çok takmamak gerek büyük bir sağlık sorununa neden olmuyorsa.

Son düzenleme:
Normalden uzun evet
Kötü gözüküyor herkeste aynı olmasını beklemiyorum tabi canım rahatsızlık da vermiyor.
Genetik olduğunu okudum bikaç yerden ama annemde öyle bişi yokmuş.
Ve vücudumun diğer bölgelerine göre biraz daha koyu renkli bu da kötü gözükmesine neden oluyor tmm takıntı yapmak için çok erken ama kendmle barışık olmak istiyorum bi yöntemi varsa uygulamak için sordum cevaplarnız için çok teşekkr ederm.

benimde öyle, seni anlıyorum, evlenmeden önce çok kafama taktım, hatta estetikle düzelttirmeyi bile düşündüm
annem dediki evlen bakalım kocan beğenmezse kendi yaptırsın,
şimdi yaptırırsın bi aksilik çıkar durduk yere başka dertler çıkarma kendine dedi
bende onu dinledim yaptırmadım, kocamda bişey demedi ama hala hoşuma gitmiyor, fırsatını bulsam estetik yaptırırım. :44:
kafana takma diycem ama faydası olmıycak biliyorum, imkanın varsa vajina estetiği yapan bir uzmanla görüşebilirsin.

Ahh canım göğüslerim küçük büyütmek istiyorum genital bölge desen hiç hoşuma gitmiyor napıcam ben bu vücutla yaa((

Çok fazla klitoral mastürbasyon yapmaktan da kaynaklanabiliyor.
Ya da yapısı öyle.
Çok rahatsız ediyorsa estetik operasyon yaptırırsın geçer gider artık her şeyin bir çaresi var, üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…