Neden böyle oluyoruz ?

Esmeraldaa_28

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
17
5
31
Aşk İlişkileri

Sevgilim beni gerçekten çok seviyo kimseden görmediğim ilgiyi sevgiyi alakayı görüyorum ondan. Bende sevmiyorum değilim ama çok farklı. Gülüyoruz eğleniyoruz telefonda 2-3 saat konuşabiliyoruz ama bi boşum sanki heyecanım yok hevesim yok. Günaydın yazarken bile bazen sevgi sozcugu ekleyesim gelmiyo. Şimdi de Zenden tektas pirlanta siparis etmis o onu heyecanla bekliyo ama ben heyecanli degilim. Ayrilmak ya da kaybetmekte istemiyorum. Bazen beğenmiyorum onu ama bircok artisi var gozumde.keske farkli hissetseydim onun gibi☹️

Aşk İlişkileri

Sevgilim beni gerçekten çok seviyo kimseden görmediğim ilgiyi sevgiyi alakayı görüyorum ondan. Bende sevmiyorum değilim ama çok farklı. Gülüyoruz eğleniyoruz telefonda 2-3 saat konuşabiliyoruz ama bi boşum sanki heyecanım yok hevesim yok. Günaydın yazarken bile bazen sevgi sozcugu ekleyesim gelmiyo. Şimdi de Zenden tektas pirlanta siparis etmis o onu heyecanla bekliyo ama ben heyecanli degilim. Ayrilmak ya da kaybetmekte istemiyorum. Bazen beğenmiyorum onu ama bircok artisi var gozumde.keske farkli hissetseydim onun gibi☹️
Öncelikle konuyu bdv kısmına açsanız daha mantıklı olurdu. Burası yeni evleneceklerin sohbet alanı o halde siz yeni evlenecekseniz desem o da değil evleneceğinizide zannetmiyorum anlattıklarınıza göre. Herneyse bu kısmını boşveriyorum.

Anladığım kadarıyla çok bencilsiniz. Siz ona karşı onun hissettiği gibi hissetmiyorsunuz ancak elimden kaçmasın diyede onun duygularıyla oynuyorsunuz yani sırf siz iyi olun diye 🤦‍♀️. Kusura bakmayın bunun tutulur hiçbir tarafı yok keşke sevgilinizde bunu bilseydi böyle kullanılmayı kimse istemez çünkü.
Çok merak ediyorum böyle nereye kadar devam edeceksiniz yoksa evlenip onuda mutsuzluğunuza dahil mi edeceksiniz öyleyse üzgünüm gerçekten çok bencilsiniz.

Aşk İlişkileri

Bende öyleyim ama çözüyorum bu sorunu böyle burda anlatırsan anca önyargılarıyla moralini bozarlar. Arkaplanda yaşadığın sıkıntılardan kaynaklı olabilir, hoşuna gittiği zamanlar olmuyor mu hiç,

X