Jinekoloji Neden boyle oluyor ?

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba kizlar Ben 5 aydir evliyim hamile degilim geçen jinekologa gittim muayene icin. Reglin 4. Gunu gel demişti kendisi. Alttan ultrason ile bakti ve yalniz kan gorunuyor baska birsey gozukmuyor dedi. Reglim 23 mayista basladi normalde 1 haftaya bitiyordu simdi hala devam ediyor. Doktora gittigim zaman azalmisti ve bitmek uzereydi ultrasondan ciktiktan sonra daha da artti . Ertesi gun bittigini sandim ama bitmemiş yalniz wc giderken damla damla geliyor pihtilasmis . 3-4 gundur boyle devam ediyor ve karnimda hafif kramplar oluyor . Papatya cayi iciyorum hem agri icin hemde bitmesi icin. Doktora sordugumda igne yaptir istiyorsan dedi bende istemedim korktum yaptirmaya. Bi kac gunden yeniden gidecegim o zaman yeniden ultrason yapacaklar . Yalniz wc ciktigimda geliyor 5-6 damla . Boyle olan varmi aranizda? Neden oluyor? Ne yapabilirim?

Papatya çayının adet söktürücü ve kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum adeti neden bitirsin ki o arttırmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…