neden böyle oluyor

Iste kadını sizin bilmeniz de kötü anlatması vs...
En bitmez denilen aşklar bitiyor aslinda ömür bile bitiyor...
Bilmiyorum
Ben mutluluğu kendi içimde arıyorum artik kendimi terbiye ettiğime inanıyorum
Evliyim o isinden bir müşterisinin düğününe gitti...cok asik olduğum o adamla da evli olsam böyle olurdu.
Ben aşık oluyorum ama karşı tarafa inanmıyorum Ben deki bitiyor zaten
Sonsuz degil
ben kuaföre gidip sonra bir avm ye gideceğim birsey icer kitap okurum yarin isim hazırlayacağım kendimi dediğim gibi içten mutlu olmalıyız yoksa dışarıdaki beni mutlu etmiyor ben en azından boyleyim
Hayat zor bir mücadele benle yol alacak yanimda olsun bana yol arkadaşlığı yapacak kişi
Benide ona anlatmıştır
Benim içinde takıntılı falan demiştir belki.
Salak işte.
Elimde msjları vardı valla isteyene gösterirdim.

Ben açıkçası aşırı seçici olduğunu düşünmüyorum yaşı kaç bilmiyorum ama sevgilim yok aşkı bulamıcam diyen bir kadın öyle ayakları yere basan bir kadın değildir.
12 kişiyle bir sene içinde görüşen bir kadın seçici falan degıldır.
Kız hepsiyle flört etmedim, bi tanıştım önce insan olarak tanımak için 😂 seçici olmasam karşıma çıkan ilk kişiyle devam ederdim bu bana uymadı deyip bitirmezdim. Tamam mı devam mı kararını verebilmek için karşımdakine o fırsatı bi vermem lazım, öyle düşünün. O görüşmeyi flört etmek beraber olmak şeklinde düşünmeyin. Bir senede 12 kişiyle sevgili olsam adım başka bişey olurdu 🤔 kimseyle tanışmadım, sadece evde oturdum falan sanılmasın diye o sayıyı bilgi olarak yazdım konumda.

Kız hepsiyle flört etmedim, bi tanıştım önce insan olarak tanımak için 😂 seçici olmasam karşıma çıkan ilk kişiyle devam ederdim bu bana uymadı deyip bitirmezdim. Tamam mı devam mı kararını verebilmek için karşımdakine o fırsatı bi vermem lazım, öyle düşünün. O görülmeyi flört etmek beraber olmak şeklinde düşünmeyin. Bir senede 12 kişiyle sevgili olsam adım başka bişey olurdu 🤔 kimseyle tanışmadım, sadece evde oturdum falan sanılmasın diye o sayıyı bilgi olarak yazdım konumda.
Yoo oladabilirsin sevgil kimse de birşey diyemez.
Ama şu ortamda dogru düzgün adam mı var.
O yüzden dikkat et derim yaşım senden büyük sanırım.
O salak eski sevgili takıntılı herifi de hiç düşünme bile.
Sonra yıllar sonra benim gibi üzüldüğün zamana üzülürsün .

Benide ona anlatmıştır
Benim içinde takıntılı falan demiştir belki.
Salak işte.
Elimde msjları vardı valla isteyene gösterirdim.
Takılma hayatım mesajları sil gitsin
Sen iliski de mutlu oldun mu?
Ne diyorsa desin artık inanan kişi düşünsün...eline ne geçecek...
Ona diyen sana da deme olasılığı çok yuksek

Kız hepsiyle flört etmedim, bi tanıştım önce insan olarak tanımak için 😂 seçici olmasam karşıma çıkan ilk kişiyle devam ederdim bu bana uymadı deyip bitirmezdim. Tamam mı devam mı kararını verebilmek için karşımdakine o fırsatı bi vermem lazım, öyle düşünün. O görüşmeyi flört etmek beraber olmak şeklinde düşünmeyin. Bir senede 12 kişiyle sevgili olsam adım başka bişey olurdu 🤔 kimseyle tanışmadım, sadece evde oturdum falan sanılmasın diye o sayıyı bilgi olarak yazdım konumda.
İsterseniz bir senede 25 kişiyle sevgili olun en fazla adınız şıpsevdi olur kime ne. Seçici olmadığınız yorumuna katılmadım ben de çünkü insanın karşısına 12 kişiden fazlası çıkıyordur bir senede ancak öyle hadi görüşelim dateleri size uymuyor demek ki önce arkadaşlık ilerletip sonra başka bir şeye dönüşmesini beklerseniz belki böylesi iş görecek.
İsteyen, hayat tarzına uyuyorsa beklentisi buysa her hafta başkasıyla tanışsın flört etsin, kimseye laf düşmez. Ben sanki buna karşı gibi algılanmışım. Uzun süreli ilişkilerim hep beklenmedik kişilerle oldu halbuki😄
Ama bu tanışıp, devamının gelmemesi hayal kırıklığı yaratıyorsa bu eğlenceli hayatını yaşayan olgun kadın flörtlerinden çıkıyor başka bir şeye dönüşüyor. Öyle gaza getirmek için de insanları yanlış şeylere yönlendirmemek lazım

Ben başka konulara yaptığınız yorumlardan yola çıkarak yapmadım yorumumu. Biraz üstte benzerini ben de yazdım. Yorum yaparken objektif olduğumu ama kendim konu açsam daha farklı olacağını. Sizin konularınızda hep bir sevilme arzusu, biriyle beraberlik isteği var ama konu bütününe bakınca da sert bir duruş var. Tam şöyle diye örnek veremiyorum ama verdiği his bu şekilde. Siz de yorum okuya okuya denk gelmişsinizdir bazı kişilerde böyle bir hisse. Tam anlatamadım :)

Kim sevilmek ve biriyle beraberlik istemez ki? Saglikli herkes bunu ister saniyorum ben, bunun sertlikle eyvallahi olmamasiyla alakasini goremedim. 🤷
Ha yeter ki sevileyim, yeter ki biriyle birlikte olayim diye karşi tarafin her şeyini kabullenmek, kotu davranişlara maruz kalmak gibi bir durum olsa o zaman haklisiniz.
Oyle bir şey olsa konu sahibinin bir sevgilisi olurdu sanirim şuan. 🙄

Birinin sevilmek istemesiyle sertliği, eyvallah olmamasi birbirinden bağimsiz şeyler bence.

Sadece konu sahibinin sevilen herkesin kötü ve rezil insanlar olduguna karar vermesi yanliş. 😁

Takılma hayatım mesajları sil gitsin
Sen iliski de mutlu oldun mu?
Ne diyorsa desin artık inanan kişi düşünsün...eline ne geçecek...
Ona diyen sana da deme olasılığı çok yuksek
Sildim cnm çoktan yıllar geçti zaten üstünden.
Ne saklıcam.
Arkadaş eski sevgilisiyle barıştı vs dedi diye örnek verdim kendimden.

Kim sevilmek ve biriyle beraberlik istemez ki? Saglikli herkes bunu ister bunun sertlikle eyvallahi olmamasiyla alakasini goremedim. 🤷
Ha yeter ki sevileyim, yeter ki biriyle birlikte olayim diye karşi tarafin her şeyini kabullenmek, kotu davranişlara maruz kalmak gibi bir durum olsa o zaman haklisiniz.
Oyle bir şey olsa konu sahibinin bir sevgilisi olurdu sanirim şuan. 🙄

Birinin sevilmek istemesiyle sertliği, eyvallah olmamasi birbirinden bağimsiz şeyler bence.
Sertlikle bağdaştırmadım zaten. Ben de sert bir insanım. Hatta fazla duygusal olmamla çelişir bir şekilde buz gibi sert olurum. Konularını okuyorum konu sahibinin ve yazdığım gibi tam üstüne basıp şu cümlenizden dolayı diyemiyorum. Verdiği his ve kendini yazdığı kişi farklı diyorum. Bana göre, benim gözlemime göre tabi bu

Biz onu kastetmedik imaji sevgi açlığını kafasına takmayan bir imaji var gibi ama konusu farklı
Aile apartmanın da oturup bundan zevk alan da var.
Tercih meselesi ben boğulurum mesela

Ha bak bu bence de oyle "bana erkek lazim değil olmasa da olur, ihtiyacim kalmadi" olayina giriyor bazen😬 Galiba bu gorusmeler esnasinda bıkıp gel gitler yaşiyor.

Mesela hep diyoruz ki karakterli olmak işe yaramıyor iyi biriyim ama karşıma düzgün insanlar çıkmıyor falan. Ama sizin sevdiğiniz kişi de çok karakterli değilmiş yine de iz bırakmış. Aslında kızdığımız şeyleri kendimiz de yapıyoruz. Benim de karşıma karakterli ya da bana aşık insanlar çıktı ama ben ısınamadım. Bende en çok iz bırakan kişi bunu hiç hak etmeyen biriydi mesela. Aşk ilişkileri çoğunlukla çekim ve hormonların işi bence. Seçemiyoruz ki şunu seveyim diye. Mesela kime doğal davrandıysam hareketlerimi kısıtlamadıysam o kişiler bana aşık oldu. Ama karakterli davranayım, en iyi özelliklerimi göstereyim dediğim kişilerle bir türlü olmadı. Bizi biz olduğumuz için seven birileri elbet çıkıyor ama bu sefer biz onlara ısınamıyoruz. Bazıları sevilmeyi sevip bu kişilerle ilişki yaşıyor aşık olmasalar da yürütüyorlar bir şekilde. Ben bunu da denedim ama bana göre olmadığını anladım. İki kişinin aynı anda birbirine aşık olması mümkün müdür bilmiyorum ama böyle bir şey yaşamazsam da tam bir tatmin yaşamayacağımı biliyorum. Hem ben hem karşı taraf birbirimize aşık olalım istiyorum. Belki sizin için de böyledir.

çok zor hisseden biriyim. çok romantik değilim, şıpsevdi değilim, flörtöz değilim.
Çok kolay bir şey hisseden , çok romantik, şıpsevdi ve flortoz bir insan olarak ne kadar empati yapabilirim bilmiyorum ama az çok tanıdığım bildiğim bir üye olduğun için yazacağım.
Bence ilişkilerinin devam etmeme, sürmeme sebebin (daha önce aptal yerine konmamak istediğini söylemiştin) her şeyi aşırı didmen.
Adam sana 'hastayim,kardeşim geldi' dediğinde mesela arkadaşlarından kardeşini bulup , gizli hesabı görecek korsan uygulamayla açıp kardeşinin o sırada başka şehirde olduğunu öğrenip "bana yalan söyledi" diye ayrılmıştın - yüzde 95 olay bu ama yanlış hatırlıyorsam şimdiden özür dilerim,eski bir konuydu-
Benim çok fazla arkadaşım var, harika bir dinleyici olduğum ve kendi özel hayatımi sıklıkla paylaştığım için tuvalet sirasinda tanıştığım kişi bile bana sevgilisi ile bir hikayesini anlatabilir. O kadar aşk/ayrılık hikayesi dinledim Ama böyle bir şey gerçekten çok çok nadir görülebilecek bir şey. Bu kadar şüpheye, kasmaya, hafiyelige hiç gerek yok. Zaten kendin de demiştin şüpheci bir insanım diye. Yani kim bu kadar şüpheci biriyle devam etmek ister ki? Kimse her dediğini Diden, araştıran, önemsiz soylediklerini bile ciddiye alıp mesele haline getiren biri ile ilişkide olmak istemez. Eminim senin için de zordur böyle şüpheci bir insan olmak. Ama bu huyunu biraz törpülemedikten sonra kolay kolay ilk ayları atlatamazsin bile.
Ha bir de büyük aşk ile , böyle crush derler ya, o şekil bir çarpılma ile başlamadığın ilişkiler için ilk aylardan çok büyük beklentiler içinde olman da bence yanlış.
Yani (keşke herkes yuzdeyuz açık ve dürüst olsa ama) ilişkinin ilk zamanlarında insanlar bazı şeyleri paylaşmak istemeyebilirler, bazı şeyleri şişirebilirler, bazı gerçekleri gizleyebilirler, kendini az daha farklı göstermeye cabalayabilirler, bazı eski sevgilileri ile arkadasca konuşmaya devam ediyorsa buna bir anda son vermeyebilirler ya da tanismadan önce yedekte tuttuğu insanlar varsa onlarla ara ara (buluşup da sevişsin demiyorum tabii) konuşmaya devam edebilirler.
Yani hangimiz hayatımıza biri girdiği anda tüm yedekleri, arada flört ettiğin bir umut belki bir şeyler yaşama ihtimalin olan adaylari bir anda silip engelliyoruz ki?
Yani bunun gibi şeyler bence ilişkinin başında çok didilmese daha iyi olur. Ha, ne zaman ki ilişki derinleşir evet, tüm yedeklere son verilmesi, bazı konularda daha açık olunması beklenir. Bir yanlış görülse ayrılık sebebi olabilir. Ama ilişkinin daha en başlarında bence insanları ve kendini bir tık daha salman lazim.
Bu huyunu aşabilirsen biraz daha mutlu olabilirsin ilişkilerinde.

Son düzenleme:
Bence ilişkilerinin devam etmeme, sürmeme sebebin (daha önce aptal yerine konmamak istediğini söylemiştin) her şeyi aşırı didmen.
Adam sana 'hastayim,kardeşim geldi' dediğinde mesela arkadaşlarından kardeşini bulup , gizli hesabı görecek korsan uygulamayla açıp kardeşinin o sırada başka şehirde olduğunu öğrenip "bana yalan söyledi" diye ayrılmıştın - yüzde 95 olay bu ama yanlış hatırlıyorsam şimdiden özür dilerim,eski bir konuydu-
Benim çok fazla arkadaşım var, harika bir dinleyici olduğum ve kendi özel hayatımi sıklıkla paylaştığım için tuvalet sirasinda tanıştığım kişi bile bana sevgilisi ile bir hikayesini anlatabilir. O kadar aşk/ayrılık hikayesi dinledim Ama böyle bir şey gerçekten çok çok nadir görülebilecek bir şey. Bu kadar şüpheye, kasmaya, hafiyelige hiç gerek yok. Zaten kendin de demiştin şüpheci bir insanım diye. Yani kim bu kadar şüpheci biriyle devam etmek ister ki? Kimse her dediğini Diden, araştıran, önemsiz soylediklerini bile ciddiye alıp mesele haline getiren biri ile ilişkide olmak istemez. Eminim senin için de zordur böyle şüpheci bir insan olmak. Ama bu huyunu biraz törpülemedikten sonra kolay kolay ilk ayları atlatamazsin bile.

Bak mesela ben bu videoyu izledim, aklıma sen geldin.
Senin sevgilin de sana Ankara'dayim deyip foto atsa sen şüphe etsen aynı bu adam gibi araştırır gerçeği açıga cikartirsin bence 🙈🙈 yani seni tanımayan insanların aklına bile böyle şeylerde gelebilirken gerçekten hayatında olan insanların işi zor

Çok kolay bir şey hisseden , çok romantik, şıpsevdi ve flortoz bir insan olarak ne kadar empati yapabilirim bilmiyorum ama az çok tanıdığım bildiğim bir üye olduğun için yazacağım.
Ha bir de büyük aşk ile , böyle crush derler ya, o şekil bir çarpılma ile başlamadığın ilişkiler için ilk aylardan çok büyük beklentiler içinde olman da bence yanlış.
Yani (keşke herkes yuzdeyuz açık ve dürüst olsa ama) ilişkinin ilk zamanlarında insanlar bazı şeyleri paylaşmak istemeyebilirler, bazı şeyleri şişirebilirler, bazı gerçekleri gizleyebilirler, kendini az daha farklı göstermeye cabalayabilirler, bazı eski sevgilileri ile arkadasca konuşmaya devam ediyorsa buna bir anda son vermeyebilirler ya da tanismadan önce yedekte tuttuğu insanlar varsa onlarla ara ara (buluşup da sevişsin demiyorum tabii) konuşmaya devam edebilirler.
Yani hangimiz hayatımıza biri girdiği anda tüm yedekleri, arada flört ettiğin bir umut belki bir şeyler yaşama ihtimalin olan adaylari bir anda silip engelliyoruz ki?
Yani bunun gibi şeyler bence ilişkinin başında çok didilmese daha iyi olur. Ha, ne zaman ki ilişki derinleşir evet, tüm yedeklere son verilmesi, bazı konularda daha açık olunması beklenir. Bir yanlış görülse ayrılık sebebi olabilir. Ama ilişkinin daha en başlarında bence insanları ve kendini bir tık daha salman lazim.
Bu huyunu aşabilirsen biraz daha mutlu olabilirsin ilişkilerinde.
Hayatım ben o kardeşi stalklama olayını ilişkinin başında yapmadım, son bir ayımız içinde oldu ve iyi ki de yapmışım, ne yalanları çıktı burada anlatsam İzmir Ankara arası yol olur. Ben kimseye sebepsiz şüphe ile yaklaşmıyorum ona da o an mutlaka yalan çıkacak düşüncesi ile yaklaşmadım %100 ama şeytan dürttü, baktım ve iyi ki de bakıp gerçeği görmüşüm. Daha neler varmış yani ayakta uyuttuğu. Şu an hatırladım ve sinirim zıpladı yine 😑

Hayatım ben o kardeşi stalklama olayını ilişkinin başında yapmadım, son bir ayımız içinde oldu ve iyi ki de yapmışım, ne yalanları çıktı burada anlatsam İzmir Ankara arası yol olur. Ben kimseye sebepsiz şüphe ile yaklaşmıyorum ona da o an mutlaka yalan çıkacak düşüncesi ile yaklaşmadım %100 ama şeytan dürttü, baktım ve iyi ki de bakıp gerçeği görmüşüm. Daha neler varmış yani ayakta uyuttuğu. Şu an hatırladım ve sinirim zıpladı yine 😑
Şimdi o konuya baktım, şöyle başlıyor;
"yeni biriyle görüşüyorum. aramızdaki şeyin bir ismi cismi sıfatı yok şu an için"
İlişki dediğin daha ismi bile olmayan bir şeymiş.
Bence genel olarak şüpheci bir insansın. Ben de çok insanın yalanını yakaladım, bir şeylerini deştim , yalan bulup terkettim . Her kadın içindeki şüpheyi araştırır, çoğu zaman da o hisler doğru cikar. Ama seninkisi beş tık daha fazla bence,normal bir insandan.
İnsanlara guvenmiyorsun ve bunu eminim onlara hissettiriyorsundur.
Çalışan birisin,yerinde olsam bu güvensizliğim için terapi almaya başlarim.
Belki çocukluktan gelme bir seydir, belki yıllar içinde fazla şerefsiz insana denk geldiğinden ve şüphelerin haklı ciktigindan böyle bir savunma yöntemi geliştirmişsindir ama bu sorununu aşmadikca mutlu bir ilişki yaşaman (bence) cooook zor. Karşı taraf için daha zor

aslında o görüşmelerin altında yatan bir sürü sebep var. hepsinden önce, eski ilişkimin kırdığı egomu tamir etmek istedim. insanız çünkü, inciniyoruz. kendimi suçladığım bir dönemdi çünkü, karşımdaki de sağolsun zeytinyağı gibi üste çıkan biri olduğu için insana kendini suçlu hissettirme konusunda bir numaraydı. neyse işte o ego ve kırgınlık tamiri, kendimi kapatmayayım hissi, belki güzel bir başlangıç yaparım umudu ile görüşmelere devam ettim hep. bu listedeki kişilerde tanışma istekleri genelde karşı taraftan gelince durum "gösterilen ilgiye karşılık verme" tarafına kaydı.

köşelerim illa ki vardır ama saçma ve yersiz şeyler değildir. sadece gözüktüğü gibi olamayacak durumlar karşısında fevri çıkışlarım vardı onu törpüledim bu süreç içerisinde. görüşmeyi kesme sebeplerim; tanıdıkça ortaya çıkan uyumsuzluk, karşı tarafın dengesizliği, karşı tarafın yersiz beklentileri (kıskançlık, bunaltma vs) , sadakatsizlik (bana yığınla duygusal şey söyleyip her gün karşı cinsle takipleşip durma gibi) , güvensizlik (birinin yalanları ortaya çıkmıştı mesela) ve en önemlisi benim devam etmeye değecek kadar bişey hissetmiyor oluşumdu. bana göre keskin köşe; atıyorum daha üç günlük flörtken beni hayatının merkezine koymadı diye bırakmak keskin bir köşedir. mesaja 5 dk sonra değil de 1 saat sonra cevap verdi diye isyan etmek keskin bir köşedir. aradım açmadı, olmaz bundan demek keskin bir köşedir. bende bunlar yok ama ilgisiz davrananla devam etmem, güven vermeyenle devam etmem, anlayış beklediğim bir anda anlayışsızlık edenle devam edemem, buluşmak için zaman ayırmayanla devam edemem gibi şeylerim var bunlar keskin köşeyse, bilemiyorum :KK53:
Peki bunlar arasında yalan söylemeyen, elinden geldiği kadar ( iş yoğunluğu vs olur) size ilgi gösteren, sadakatsizlik göstergesi hareketleri olmayan hiç yok muydu?

Bunu sordum çünkü acaba tam istediğiniz kriterlere sahip olup da sizin beğenmediğiniz hiç oldu mu merak ettim

Belki de kilit nokta burasıdır.
Yanlış anlamayın asla eleştirmek için söylemiyorum ama his beslemiyorsak da kenarda bir köşede arkadaş olarak dursun diyorum ben. Eğer ki düzgün bir insansa. Çünkü ben eştir sevgilidir olarak değil de düzgün ve kaliteli arkadaş edinme konusunda da sıkıntı yaşadım eskiden. Çevremdeki herkes kusurluydu çünkü. Ama bariz kusurlu yani. O yüzden his yoksa bile kaliteli insanlara şans verilebilir,belki hisler sonradan da gelişebilir. Siz buradaki yorumlarınıza göre nitelikli bir insansınız. Genelde öylelerinin etrafında da hep gereksiz lüzumsuzlar olur 😁
Ben de inanın sevgili aşk meşk değil, bir arkadaş arıyorum yıllardır kendime. Kriterim erkek olsun ve cinsel olarak çekici bulayım yeter. 🥲🙏

Gerisi hallolur yani diyorum😅

Ben de inanın sevgili aşk meşk değil, bir arkadaş arıyorum yıllardır kendime. Kriterim erkek olsun ve cinsel olarak çekici bulayım yeter. 🥲🙏
Olur inşallah neden olmasın?
Çok zorlanıyorum ben insan edinme konularında. Yaşım 38 bitiyor artık, bazen bir bakıyorum kahve içecek insanım yok çevremde. Benden 13 yaş büyük bekar kuzenim var o da aynı durumdan şikayetçi. Ortak şeyler konuşabileceğimiz kimse yok etrafta.

Olur inşallah neden olmasın?
Çok zorlanıyorum ben insan edinme konularında. Yaşım 38 bitiyor artık, bazen bir bakıyorum kahve içecek insanım yok çevremde. Benden 13 yaş büyük bekar kuzenim var o da aynı durumdan şikayetçi. Ortak şeyler konuşabileceğimiz kimse yok etrafta.
Ben 26 yaşındayım ben de aynı durumda buluyorum kendimi zaman zaman. Annemin bir sürü dostu konu komşusu arkadaşı var ama bunları 20 30 senede yavaş yavaş inşa etmiş.
Bizim jenerasyonda böyle şeyler yok, her şey çabuk tüketilebilir artık. Ufak şeyleri göz ardı edemiyoruz ya da mesela annem ve arkadaşları hep çok ince düşüncelidirler. Kendiliğinden birbirlerinin yardıma koşarlar ufak durumlarda bile, karşıdaki bilmezse ben insanlık için yaptım deyip geçerler. Benim çevremde böyle şeyleri hiç kimse karşılıksız düşünmüyor artık. İlişkiler cidden zor 😮‍💨

"yeni biriyle görüşüyorum. aramızdaki şeyin bir ismi cismi sıfatı yok şu an için"
Bence genel olarak şüpheci bir insansın. Ben de çok insanın yalanını yakaladım, bir şeylerini deştim , yalan bulup terkettim . Her kadın içindeki şüpheyi araştırır, çoğu zaman da o hisler doğru cikar. Ama seninkisi beş tık daha fazla bence,normal bir insandan.
Belki çocukluktan gelme bir seydir, belki yıllar içinde fazla şerefsiz insana denk geldiğinden ve şüphelerin haklı ciktigindan böyle bir savunma yöntemi geliştirmişsindir ama bu sorununu aşmadikca mutlu bir ilişki yaşaman (bence) cooook zor. Karşı taraf için daha zor
O konuda her şeyi %100 şeffaf anlatmadım. Öyle bir mecburiyetim yoktu, vermediğim çok detay vardı. Her neyse mesele eski konularım değil, sapmazsak sevinirim. Yorum için teşekkürler

Bir Ek yapayım, ne olursa olsun hayatımda olmak isteyen birinin bana yalan söyleme hakkı yok, başı veya sonu farketmez, yalan benim kırmızı çizgim, birini kaybetmemek için salak yerine konmayı kaldıracak yapıda biri değilim. Güvenmiyorsam sebebi var, milletin tek ayakta söylediği kırk tane yalanı normal karşılamak için terapi almama gerek yok, asıl onlar biraz dürüst olmak için uğraşsınlar. Rica ediyorum o şahısla alakalı daha fazla yorum yapmak istemiyorum, üstüme gelmezsen sevinirim ❤️

X