çok zor hisseden biriyim. çok romantik değilim, şıpsevdi değilim, flörtöz değilim.
Çok kolay bir şey hisseden , çok romantik, şıpsevdi ve flortoz bir insan olarak ne kadar empati yapabilirim bilmiyorum ama az çok tanıdığım bildiğim bir üye olduğun için yazacağım.
Bence ilişkilerinin devam etmeme, sürmeme sebebin (daha önce aptal yerine konmamak istediğini söylemiştin) her şeyi aşırı didmen.
Adam sana 'hastayim,kardeşim geldi' dediğinde mesela arkadaşlarından kardeşini bulup , gizli hesabı görecek korsan uygulamayla açıp kardeşinin o sırada başka şehirde olduğunu öğrenip "bana yalan söyledi" diye ayrılmıştın - yüzde 95 olay bu ama yanlış hatırlıyorsam şimdiden özür dilerim,eski bir konuydu-
Benim çok fazla arkadaşım var, harika bir dinleyici olduğum ve kendi özel hayatımi sıklıkla paylaştığım için tuvalet sirasinda tanıştığım kişi bile bana sevgilisi ile bir hikayesini anlatabilir. O kadar aşk/ayrılık hikayesi dinledim Ama böyle bir şey gerçekten çok çok nadir görülebilecek bir şey. Bu kadar şüpheye, kasmaya, hafiyelige hiç gerek yok. Zaten kendin de demiştin şüpheci bir insanım diye. Yani kim bu kadar şüpheci biriyle devam etmek ister ki? Kimse her dediğini Diden, araştıran, önemsiz soylediklerini bile ciddiye alıp mesele haline getiren biri ile ilişkide olmak istemez. Eminim senin için de zordur böyle şüpheci bir insan olmak. Ama bu huyunu biraz törpülemedikten sonra kolay kolay ilk ayları atlatamazsin bile.
Ha bir de büyük aşk ile , böyle crush derler ya, o şekil bir çarpılma ile başlamadığın ilişkiler için ilk aylardan çok büyük beklentiler içinde olman da bence yanlış.
Yani (keşke herkes yuzdeyuz açık ve dürüst olsa ama) ilişkinin ilk zamanlarında insanlar bazı şeyleri paylaşmak istemeyebilirler, bazı şeyleri şişirebilirler, bazı gerçekleri gizleyebilirler, kendini az daha farklı göstermeye cabalayabilirler, bazı eski sevgilileri ile arkadasca konuşmaya devam ediyorsa buna bir anda son vermeyebilirler ya da tanismadan önce yedekte tuttuğu insanlar varsa onlarla ara ara (buluşup da sevişsin demiyorum tabii) konuşmaya devam edebilirler.
Yani hangimiz hayatımıza biri girdiği anda tüm yedekleri, arada flört ettiğin bir umut belki bir şeyler yaşama ihtimalin olan adaylari bir anda silip engelliyoruz ki?
Yani bunun gibi şeyler bence ilişkinin başında çok didilmese daha iyi olur. Ha, ne zaman ki ilişki derinleşir evet, tüm yedeklere son verilmesi, bazı konularda daha açık olunması beklenir. Bir yanlış görülse ayrılık sebebi olabilir. Ama ilişkinin daha en başlarında bence insanları ve kendini bir tık daha salman lazim.
Bu huyunu aşabilirsen biraz daha mutlu olabilirsin ilişkilerinde.