şimdi yorumun bütününe cevap vereyim.Başkalarıyla kıyas yapmaya başlayarak yanlış yapıyorsunuz aslında. Aldatmış kız bile değer görüyor diye bakmışsınız ama belki aralarındaki şey bundan güçlüydü arkalarına koymak istediler ve devam ettiler (aldatmayı asla savunmuyorum ama bu onların ilişkisi, sizin değerinizi belirlemez)
Zor beğenmeniz de seçtiğiniz kişinin sizi de beğenmesi anlamına gelmez. Yani öyle bir yazmışsınız ki bu anlama çıkıyor. 1 sene geçmiş ilişkinin üzerinden 10-12 kişiyle flört baya çok oluyor. Hiç es vermemişsiniz, hiç bir durayım akışına bırakayım yok. Tabii ki de flört edin, insan tanıyın eğlenin ama tek bir kişi istiyorsanız böyle peşpeşe görüşmelerden çıkmaz bu kişi çünkü siz “arama” modunda oluyorsunuz. Yanlış anlamayın ama buraya yazdığınız siz ile yaşayan siz biraz farklı sanki. Bunun dengesini kurarsanız belki bir şeyler değişebilir.
kıyas yapmak en büyük düşman, yanlış olduğunun farkındayım. enteresan bir hikayeleri var, pek açıkça anlatılacak gibi değil burada o yüzden detaya giremiyorum maalesef.
zor beğenen biri değil zor hisseden biriyim. zor beğeniyorum diye bir cümle kurmadım aynı anlama gelmediği için, sebebi de şu, aslında beğeniyorum ama beğenmek de hissedebilmek için yeterli gelmiyor. ama tabii benim beğendiğim beni beğenmez olayı da denk geldi benim mevzu beğenmek falan değil, hisler ve uyumla alakalı.
temmuzdan beri kimseyle görüşmüyorum, o es'i verdim ama vermeme rağmen mutlu değilim. o yüzden kafam karışık, hangisi daha iyi yani birileriyle tanışmak mı yoksa tanışmadan öylece durmak mı...