-
- Konu Sahibi Kelebek8989
Aklıma burda konuşulması yasak olan 3 harfli şeyler geldi nedense..
Nasıl yani ne alaka?Aklıma burda konuşulması yasak olan 3 harfli şeyler geldi nedense..
Yok canım zaten doğru dürüst odasında hiç yatmadı en sonunda yataktan baba gitti biz oğlumla yatıyoruz yanıma aldım mecburenOdalari falan mi ayirdiniz daha once sizinle uyuduysa belki ondan huzursuzdur?
ilahi khalesi çocukta gece terörü olabilir yani beyin uykuya geçişteki remlerle alakalı bir araştırın
Nasıl yani ne alaka?
yaş kaç bilmiyorum amaVah vah terör çocuk yaşa kadar düştü demek yazıkUyuyamayan çocuk gördüğü zaman öyle derdi anneannem gece rüyasında 3 harflileri görüyormuş ondan uyuyamazmış Böylece olayı çok bilimsel bi şekilde açıkladm
yaş kaç bilmiyorum amakomik olduğun kesin gece terörörü psikolojik birşey araştırabilirsin
terör çocuklara kadar inmiş diyerek çok çocukça birşey söyledin...o nedenle yazdımYaşım küçük değil yahu öğretmenim zaten az çok bilgim varAma dediğim gibi aklıma farklı şeyler geldi konuyu okuyunca
Makara amaçlıydıterör çocuklara kadar inmiş diyerek çok çocukça birşey söyledin...o nedenle yazdım