- Konu Sahibi Kelebek8989
ilahi khalesi çocukta gece terörü olabilir yani beyin uykuya geçişteki remlerle alakalı bir araştırınAklıma burda konuşulması yasak olan 3 harfli şeyler geldi nedense..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi khalesi çocukta gece terörü olabilir yani beyin uykuya geçişteki remlerle alakalı bir araştırınAklıma burda konuşulması yasak olan 3 harfli şeyler geldi nedense..
Nasıl yani ne alaka?Aklıma burda konuşulması yasak olan 3 harfli şeyler geldi nedense..
Yok canım zaten doğru dürüst odasında hiç yatmadı en sonunda yataktan baba gitti biz oğlumla yatıyoruz yanıma aldım mecburenOdalari falan mi ayirdiniz daha once sizinle uyuduysa belki ondan huzursuzdur?
ilahi khalesi çocukta gece terörü olabilir yani beyin uykuya geçişteki remlerle alakalı bir araştırın
Nasıl yani ne alaka?
yaş kaç bilmiyorum ama komik olduğun kesin gece terörörü psikolojik birşey araştırabilirsinVah vah terör çocuk yaşa kadar düştü demek yazık Uyuyamayan çocuk gördüğü zaman öyle derdi anneannem gece rüyasında 3 harflileri görüyormuş ondan uyuyamazmış Böylece olayı çok bilimsel bi şekilde açıkladm
yaş kaç bilmiyorum ama komik olduğun kesin gece terörörü psikolojik birşey araştırabilirsin
terör çocuklara kadar inmiş diyerek çok çocukça birşey söyledin...o nedenle yazdımYaşım küçük değil yahu öğretmenim zaten az çok bilgim var Ama dediğim gibi aklıma farklı şeyler geldi konuyu okuyunca
Makara amaçlıydı Ciddiye alacağınızı düşünmedimterör çocuklara kadar inmiş diyerek çok çocukça birşey söyledin...o nedenle yazdım