- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Once ders calis, vizeleri hallet. Su gunlerdeki zamanin cok degeri, o sinavlardan kotu alirsan donusu yok, unutma. Ondan sonra oturur bunalirsin, geriye donup bakiginda offf ne aptalmisim sacma sapan sebepler icin not ortalamami berbat etmisim deme sonra?
Son yazdığınızı ben diyorum mesela. Okulu uzatarak çekiyorum cezasını.Once ders calis, vizeleri hallet. Su gunlerdeki zamanin cok degeri, o sinavlardan kotu alirsan donusu yok, unutma. Ondan sonra oturur bunalirsin, geriye donup bakiginda offf ne aptalmisim sacma sapan sebepler icin not ortalamami berbat etmisim deme sonra?
Nereye giderseniz gidin yaşanmışlıklar yakanızı bırakmaz.İyi geceler herkese.
Sebepsiz yere içim sıkkın,hiç birşey yapmak istemiyorum.Ağlayasım geliyor buraya yazayım dedim.
Böyle koşup kaçmak istiyorum yeşilliğin olduğu yerlere.Yanlız kalayım istiyorum.Nefes alayım ama gerçekten hissederek alayım istiyorum.
Gideyim istiyorum.Atlayıp bi gemiye yada bir trene gideyim..Otobüste cam kenarı olup olmaması da farketmez sadece uzaklaşayım kendimden istiyorum.Özeniyorum filmlerdeki o çantasını alıp çıkan,gidebilen insanlar.Ama haliyle ben gidemiyorum.
Affettiklerimi unutayım istiyorum ama kendime bile diyemesem de bazen içimin acısından uyuyamadığım geceler oluyor.İnsanlar gelirler ve giderler. Sadece bazıları biraz fazla kalır.Gidenlerin arkasından bakmıyorum ama sanki kapattım kendimi kimselere de açmıyorum.
Aşka felan da inancımı kaybettim.İyice körleşmeyim diyorum ama nerden nasıl başlayacağımı da bilmiyorum.Daha kendime açık olamazken bir başkasına kendimi anlatmakta istemiyorum.
Ailevi problemlerimi kafaya takıyorum.Bazı insanlar hata yapıyorlar ama acısını en çok siz çekiyorsunuz.Aile olmak bundan çok uzakta bir kavram galiba.Annemi babamı çok seviyorum.Ama bazen onlardan da uzağa çok uzağa kaçmak istiyorum.
Derslerimi kafaya takıyorum.Zorlar.Halletmem gerek vizeler yaklaşıyor ama çok istememe rağmen kalkıpta başına oturacak gücü bulamıyorum.Otursam da hemen sıkılıyorum.
Okulda vs aslında iyiyim gülüyorum ama yurda geldiğimde sanki dünyayı omuzlamışım gibi hissediyorum.
Kimseye guvenmek,inanmak ve yine yanılmak istemiyorum.
Herkes benden uzak dursun ki bana zarar veremesin istiyorum.Sadece yorgun hissediyorum.Kalben çok yorgunum.
Nasıl geçecek neden yazıyorum buraya onu da bilmiyorum.Okuduysanız teşekkür ederim.
Daha tam o çalışma moduna giremedim.Bakıyorim yine ama yeterli değil.
Depresyona mı girdim acaba diye düşünüyorum.
Nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorumSon yazdığınızı ben diyorum mesela. Okulu uzatarak çekiyorum cezasını.
Konu sahibi depresyonun eşiğindesin gibi geldi. Ilerde pisman olmaman icin güzelce bi silkin at ölü toprağını üstünden. Kendin yapamiyorsan destek al.
Bende bırakmıştım oysa.Rahattım bir iki aydır.a şimdi içim sebepsiz yere sıkılıyorNereye giderseniz gidin yaşanmışlıklar yakanızı bırakmaz.
Gidince her şey farklı olacak sandım ama aklımı da yanımda götürdüğüm için hiçbir şey değişmedi.
Ben kabullendim bazı şeyleri, siz de öyle yapın.
En azından eskisi kadar sorgulamıyorum, akışına bıraktım.
İlk defa böyle oluyorum ama.Hani daha da ergenken yaşamadım hiç bunları ama şimdi yaşıyorumyaş 20*-22 filan galıba geçer ergenlıkte olur böyle dünya üstüne gelir sanırsın zamanla geçer
dersler ağır gelmiştir havalar bir iyi bir kötüİlk defa böyle oluyorum ama.Hani daha da ergenken yaşamadım hiç bunları ama şimdi yaşıyorum
Uzun zamandır aklımda havaların daha da guzellesmesini bekledim.Artık baslayacagim yürüyüşlerespor yapiyormusun canim?
yürüyüs veya kosu yapabilecegin biyer varmi?
varsa kulakliklari tak ve güzel bir müzik ile kos, kosabildigin kadar uzaga kos inan cok iyi geliyor
Evet var öyle insanlar.Gormezden gelsem de bazen sebepsizce sanki canım acıyor.güzel bir kitaba başla. sevdiğin müzikleri dinle.
seni sıkan insanlar var çevrende öyle hissettim yazdıklarından. onlardan uzaklaş mümkün olduğunca.
okul zamanları gerçekten güzel zamanlar mezun olmadan değerlendir bugünlerini.
Evet var öyle insanlar.Gormezden gelsem de bazen sebepsizce sanki canım acıyor.
Bu günleri ileride arar mıyım bilmiyorum ama şuan içinde bulunduğum durumda olmak istemiyorum.