Neden böyle olduk?

Tebdilimekan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
443
757
Merhaba güzel bayanlar. Size bugün basimdan geçenleri aktaracağım. Biz eşimle bikac gündür ayrı kalıyoruz ailelerimizde. Aramızda bir sorun olduğundan değil, tatilde olduğumuzdan. Neyse bugün eşimle dışarda buluşacaktık. Buluştuk ve nerdeyse saçma sapan konulardan tartışıp geri eve döndüm. Çay içecektik içmedik ayrılıp evlere döndük. Sorunlarımız da sunlardi:
1. Bu yıl kv bizle kalacak. Eşim dedi ki eve döndüğümüzde takım elbiselerim tamamen bi yikansin dedi. Ben de dedim ki kirli sepetine at yıkayayım. (Eşime 1 senedir kirlilerini kirli sepetine atmayı öğretemedim. Istiyo ki dolabı acayim kirlilerini bulup seçeyim. Bu konuda hala uzlaşamadık.) Eşim de dedi ki iyi tamam annem yıkar dedi. Ben de ben yıkarım atarsin sepete dedim. Eşim de ya tamam annem bakar seçer atar makineye dedi. Ben de dedim ki olur mu öyle şey annen odamıza mı girecek ben yıkarım diyorum sana dedim. Bizimki köpürdu. Vay efendim tamam annemle konuşurum bizim odamıza girmesin sanki biseyleri karıştıracak felan birsuru laf saydı. Ben de saçmalama ayıp öyle şey söylenir mı benim aklıma öyle şeyler gelmedi iç çamaşırım olur geceligim olur ortada görmesin ayıp utanırım başkasının yatak odasına girmek ayıptır mecburiyetten girilebilir dedim ama konu baya uzadı uzlaşamadık.
2. Bu olayın siniriyle mağazaya girdik önden önden hızlıca yürüyüp mağazanın üst katına erkek reyonuna cıktı. Ben görmedim son merdivenden ayağından tanıdım bana haber vermeden çıkmış. Ben de alt kata bayan reyonuna indim. Beni aradı nerdesin sen diye. Sen habersiz yukarı çıkınca ben de aşağı indim dedim. Buna da sinirlenip hiçbişey bakmadan çıktık.
3. Yolda karsimizdan bir bayan geçti. Bayani ikimiz de tanıyorduk. Eşimin ortak arkadaşlardan instagramdan tanıdığı muhabbeti olmayan bir bayandı. Benim de lise arkadaşımdı. Biz geçtikten sonra esim sanki arkaya dönüp baktı ama emin de değilim kiza bakmamis olabilir çünkü o sırada karşıdan karşıya geçiyoduk ve arkamızda sağa dönüş yapacak araçlar vardı araclara bakmis olabilir. Kiz da zaten tekrar donulup bakilacak bir kiz degildi. Alımlı güzel çekici felan değil yani. Ben de kiza dönüp baktığını düşünerek (kizin adı gamze olsun) gamze gamze dedim. Ne gamze dedi. Geçen kızın adı gamze dedim. Bizimki yine ağzından ateş püskürdü. Ya ben ona mı baktım arabalara baktım felan dedi. Ben de olabilir tanıdığımız biri sonuçta ben bunu nerden tanıyorum deyip dönüp bakmış olabilirsin hatirlattim dedim. Tam da bizim evin oralardaydık. Hadi sen evine git senle 10 dk dan fazla durulmuyo dedi. Ben de ben nereye istersem giderim bana oraya git şuraya git diyemezsin dedim. Karsiya geçtim. O da aldı başını gitti. Eve geldim hicbir şekilde arayıp mesaj atmadım. O da aynı şekilde. O yazana kadar da yazmayı düşünmüyorum. Ama şunu farkettim son zamanlarda. Eskiden aramız bozulsa içim burkulurdu bi şekilde arayıp konuşur buluşur tatlıya bağlardım haksizsam özür dilerdim. Artık böyle bir çabam kalmamış. Çok yorulmuşum. Kendisi çok sinirli bi soru sorsam cevap vermeyip benle tartışır. Bunaltma beni felan der. Çok soru soruyosun der. Annesini sevmediğimi istemediğimi dusunuyo. Halbuki böyle bisey yok. Ya ben kendimi bir odaya kapatıp haykıra haykıra ağlamak istiyorum. Ama böyle bir imkanım ne oldu ne de olacak. Ne olacak bu böyle nereye kadar gidecek düzelir mi Allahım nolur düzelsin

Haklı olduğunuzu düşündüğünüz için içiniz burkulmamıştır tartıştınız diye. Ben de yatak odasının mahrem bir oda olduğunu ve mecbur olmadıkça girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Mağazada da gereksiz yere trip atmış eşiniz. Son olayda eşinize hak verdim sadece.Oraya baktığından emin olmadan söylenmiş gibi olmuşsunuz biraz.

Erkekler annelerini ufacık eleştiren kişilere her kim olursa olsun gard alabiliyorlar :) Anneleri kıymetlileri. Aynı evde kalacak oluşunuz sizin için çok büyük dezavantaj çünkü moraliniz bir şeye bozulsa anneme mi surat astın diye bile size yükselebilir.Umarım bu süreci sorunsuz geçirirsiniz.

Ortada bir şey yok. Arar bir şey olmamış gibi davranır bir süre sonra bence.

Tebdilimekan merhaba..
Tatil de olsa sorun da olsa eşler birbirinden neden ayrı kalır?

Kıyafet kirliyse dolaba degil sepete atılmalı bence. Ha dolaba asıyorsa bu da büyük bir başarı :) Ama kirliyi de bi zahmet çıkarıp ayırsın çok da zor birşey değil.

Yatak odası mahrem bir yer evet. Annesi geldiğinde siz de yatak odanızı ona göre derler toplarsınız olur biter. Sonucta sizin kendi anneniz gelse aynı şeyi kendi anneniz için de söyler misiniz?

Yani bunların hiçbiri büyütülüp sorun edilecek dertler değil. Tabi ki her iki tarafın da ortada buluşması kaydıyla. Her iki taraf da illaki benim dediğim olsun derse sorunlar büyür de buyur.. Daha büyük dertleriniz olmasın diliyorum

Ayrı kaldığınızdan dolayı normalden daha çok gerilmissiniz sanırım. Ah benimki de kirlilerini sepete atsa. Dünya benim için çok daha güzel bir yer olurdu

Kusura bakmayın ama bunlar biraz ergence tartışmalar. Yani bence evlenen kişilerin biraz daha olgun davranıyo olması gerek. Eşimi değiştiremediysem ya elbiselerini seçer yıkarım. Ya da annesi geleceği için görmesini istemediği şeyleri bakmayacağı bir yere koyarım. Oğlunun kıyafetlerini yıkar. Çok mu zor Allah aşkına?

Dolaplarınız ortaksa senin dolabınıda açmış olacak neden açsın ? Annesi yemeğe bulaşığa yardım etsin neden senin dolapta bile değil kirlideki iç çamaşırlarınla haşır neşir olsun ?

Ayrıca çocuk gibisiniz güldüm okurken:) lise aşıkları gibi herkes evine

Kıyafetlerini ya siz yıkayacaksınız ya da annesi! Kıyafetler ise eşinizin. Kendi kıyafetlerini yıkama becerisi yok mu eşinizin? Bir de onun kıyafetlerini yıkayacak kişiler arasında yarış yaptırıyor. Pes diyorum böylesi kurnaz erkeklere ya!
Ayrıca takım elbiseler kuru temizlemeye verilir. Makineye atarsanız yenilerini almak zorunda kalabilirsiniz. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…