Benimde var öyle kuzenim. Aynısı makyaj yapıyor,etek giyince adamlar bacaklarıma bakıyor diyor bıyıklı adamlar.Pantolon giyince bakmıyorlar diyor.Üstelik daha 7 yaşında şaka gibi.Bana biri evlenme teklifi etti diyor yemeğe çıkma teklifi diyor.Merhaba hanımlar sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum 6 yaşında kız yegenim var kucuklugunden beri süse aşırı düşkün etraftakiler tarafından beğenilme istegi hat safhada yabancı ayırımı yapmadan herkesle konuşup yakınlasabiliyor ve yanlış olduğu soylendiginde onlar beni seven insanlar diyor son zamanlarda yalan söyleme alışkanlığı başladı ve olay ortaya çıkana kadar yalan söylediğini anlayamıyoruz etraftakilerin daha çok erkek olanların onunla ilgilenmesini istiyor ve ilgilenmediklerinde mutsuzlasiyor nasıl bir yol izlemeliyiz bu durum bizi endiselendiriyor
Çok fazla arkadaş çevresi yok özellikle son zamanlarda sürekli evde tabi internet cağı tablet televizyon sürekli elinde ilk defa gördüğü insanlar bile gel sana bi sarılıyım dese sarılıyoraklima direk evde izlenilen diziler programlar vs geldi. buna dikkat edilmiyorsa etkilenmis olabilir. ya da arkadaslariyla bu tarz seyler konusuluyor olabilir.
Evet özellikle etek elbise giymek istiyor birinin kıyafetinin yakası açıksa örneğin oda yakasını omuzlarına indirip öyle dolaşmaya başlıyor evde annesi makyaj falan yapmazBenimde var öyle kuzenim. Aynısı makyaj yapıyor,etek giyince adamlar bacaklarıma bakıyor diyor bıyıklı adamlar.Pantolon giyince bakmıyorlar diyor.Üstelik daha 7 yaşında şaka gibi.Bana biri evlenme teklifi etti diyor yemeğe çıkma teklifi diyor.
ozellikle yaz dizilerinde anlattiklariniz o kadr cazip gosteriliyor ki 6 yas da tam taklit,kopyalama yasıdır.Çok fazla arkadaş çevresi yok özellikle son zamanlarda sürekli evde tabi internet cağı tablet televizyon sürekli elinde ilk defa gördüğü insanlar bile gel sana bi sarılıyım dese sarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?