Neden Boşandıkları Ortaya Çıktı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Kuliste, bornoz ve deri mont kavgası ayrılığı getirmiş...

Popçu İrem Derici ile Eylül 2014'te evlendiği Rıza Esendemir önceki gün tek celsede boşandı.

56f37db5c03c0e62108a1b4d.jpg

İrem Derici geçen Ocak'ta şiddetli kavgaya tutuşup 10 gün ayrı kaldıkları sırada evliliklerinin yıprandığını söyledi.

56f37dc1c03c0e62108a1b4f.jpg

Kavga nedeni için, "İncir çekirdeğini doldurmayan bir şeydi ne yazık ki açıklamasını yaptı. O kavganın nedenine Kanal D'deki 'Magazin D' ulaştı.

KULİSTE TARTIŞTILAR

İrem Derici 10 günlük krizi atlatıp barıştıkları zaman programa çıkıp şu açıklamayı yapmıştı: Rıza kulisten çıkarken bana üzerime deri montumu almamı söyledi. "Yok aşkım bornoz bana yeter" dedim. "Deri montu alacaksın", Banane bornozu giyeceği" diye kavgaya tutuştuk. İş öyle büyüdü ki ayrıldık.

56f37dd2c03c0e62108a1b51.jpg

Bende uçlarda olma durumu var. Beden olarak büyüyorum, ama kafa yaşım 18... İnsanlar başkasına aşık oluyor ya da daha büyük sorunlar yüzünden boşanıyor. Ama bizim çözemediğimiz konu bir mont... (hürriyet)

56f37dddc03c0e62108a1b53.jpg

Kaynak: Karnaval.com

İnsanlar ne kadar basit sebeplerden boşanıyorlar ya ,hayret ediyorum.
Dayak,şiddet,aldatma vs. gibi olaylar ayrı ama diğer olaylar konuşularak halledilebilir bence.He iki tarafında fedakar olması lazım orası ayrı ama çok saçma nedenler ya:KK48:

Daha onemli bir sebep olduguna eminim. Dikkatleri baska yone cekme cabasi.

Kız İrem dünyanın en yakışıklı kocişini nasıl oldu da bıraktın sen?
Kapıverirler alimallah.
Herkes sırada senin kocişi bekliyor biliyorsun. :KK45:

saçma olmuş programlarda nasıl da heyecanla anlatırdı kocasıyla tanışma hikayesini

Şu ikon yada emojin bile İrem Dericinin ex kocasından yakışıklı dır.. = :KK53:

16 yaşında esetik olabilmek için duvara kafa atıp burnunu kıran insanın, bir deri ceket sebebiyle boşanması da normaldir.

Yok artık !
Ünlüler sudan sebepten ayrılıyorlar diyordum ama bu kadarını da beklemiyordum yahu.
Lütfen ciddi olmasın bu mont meselesi zira evlilik gibi kutsal bir ilişki için saçma sebep.

Demek ki kalbinin tek sahibi,ömürlük yari ,gönül eşi değilmiş.:KK59:

mont yüzünden boşanmiş da bizde yedikk:)
irem dericinin şarkılari severim de kendisini sevmem nedeni bilsem:)
en sevdiğim şarkı kalbimin tek sahibinee..

Back
X