Çocuk Hastalıkları neden basını sureklı saga sola sallıyor olabılır

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
arkadaslar yaklasık 3 haftadır oglum basını saga sola sallıyor sureklı olmasada gun ıcınde 2-3 kez yapıyor bunu
sankı bısey yapıyoruz da sıstemıyor
korktum acaba neden yapıyor olabılır
boyle bısey bebegınde olan varmı

benımkıde yapıyor su an 1,5 yasına gırdı hala devam ya..

bend uzuluyorum bazen..

benim arkadaşımın bebeği yapıyormuş şimdi pek bebek sayılmaz ama o hep uykusu geldimi başını sağa sola sallarmış.

evet genelde uykusu geldıgınde yapıyor bızımkıde ne enteresn cocuklar ya

aynen özlem uyumaya direnmek için yapıo bizde merak ettik kulağında bişey olmasın dedik çünkü görümcemin oğlunun varmış kafasını hep sallarmış, sonra doktr baktı daha kulağında kir bile yok dedi rahatladık, tam gözlerini kaptıo uyuturken başlıo sallamaya deli ediyo

aynen benim kızımda öle yatırıken yapıyo sinir oluyorum yerinde durmuyo uykusu var ama uyumamak için direniyo kafamçokkarıştı

benim kızımda bazen uykuya dalmaya çalışırken yapıyo ,hemen alıyorum emziriyorum memede dalıyo koyuyorum yerine uyumuş oluyo ,normal özlemcim takılma fazla ..

aynen ya kızlar benim kızım 4 aylık ayagima aliyorum sallamak için saga sola ceviriyor başını.bende ellerini tutuyorum zorla uyuyor.genelde uykusu gelince yapiyorlar

benımkıde yapıyodu bıraktı
dok sızı taklit edıyo bırakır dedi bıraktıboshayallersmile
gce uyurkende yapıyodu bızımkı
ayakta sallıyom belkıde ondan
guluyo bıdekaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar benim kızımda başına bere felan takınca basını öyle yapıp ağlıyor sizinkide ondan olabilirmi acaba

benim kızımda bir buçuk aylık oda sürekli kafasını sallıyor bu meme aramasından dlayımı oluyor sizce tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

Bence uykuyu tutturamadığı için yapıyordur biz nasıl tutturamayınca bir sağa bir sola döneriz onlarda aynı.Benim kızımda birşeyi istemedğinde yapıyor uykuyu tutturamadığında yapıyor birde ayağımda sallarken durduğumda o kafayı sağa sola sallayarak sallamaya devam et demek istiyor:)

benim kızımda bir buçuk aylık oda sürekli kafasını sallıyor bu meme aramasından dlayımı oluyor sizce tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

uykuya dalamasından olabilir benim oğlum da yapıyor yatağına koyuyorum
o da kafasını sağa sola çeviriyor uyumak için güzel bir pozisyon arıyor belki de

benim oğlumda uykusu gelince yapıyor eğer sallayarak uyutuyorsanız sallayın diye yapıyorlar...

Benim oglumda 7 aylik oda uykusu geldigi zaman oyle yapiyor buyuk ihtimal sallamamizi istyor ondan oyle ifade etmeye çalışyor

benımkıde yapıyor su an 1,5 yasına gırdı hala devam ya..

bend uzuluyorum bazen..
merhabalar.. çocuğunuzun kafa sallaması ile ilgili bir mesajınızı gördüm. hala kafa sallıyor mu. benim oğlum 18 aylık şuan. 8 aylıkken kafasını sağa sola sallamaya başladı ve hala devam ediyor ama eskiye nazaran daha iyi. genelde oyun oynarken ya da mutluyken yapıyor. dikkatini tam odakladığında yapmıyor. Memorial hastanesi çocuk nöroloji profesörüne götürdük videoyu gösterirken onun yanında da yapmıştı. doktor güldü çocuk bunu oyun yapıyor korkulacak bişey yok dedi. Ne zaman gözlerde kayma ya da bayılma olursa o zaman korkun dedi hatta bize birkaç video gösterdi var mı bu tarz hareketleri dedi ama çok şükür öyle sıkıntılı hareketler yok sadece bi kafa sallaması var. ama sallama devam ediyor. siz o problemi atlattınız mı. atlattıysanız nasıl atlattınız bana bu konuda geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba, inşallah bu yazımı görürsünüz. Noldu acaba kafa sallama ? Bizde 12 aylığız, 10.5 aylıkken başladı artık düşünmekten kafayı yicem 😤😔😔

Back