Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımda bir buçuk aylık oda sürekli kafasını sallıyor bu meme aramasından dlayımı oluyor sizce tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
merhabalar.. çocuğunuzun kafa sallaması ile ilgili bir mesajınızı gördüm. hala kafa sallıyor mu. benim oğlum 18 aylık şuan. 8 aylıkken kafasını sağa sola sallamaya başladı ve hala devam ediyor ama eskiye nazaran daha iyi. genelde oyun oynarken ya da mutluyken yapıyor. dikkatini tam odakladığında yapmıyor. Memorial hastanesi çocuk nöroloji profesörüne götürdük videoyu gösterirken onun yanında da yapmıştı. doktor güldü çocuk bunu oyun yapıyor korkulacak bişey yok dedi. Ne zaman gözlerde kayma ya da bayılma olursa o zaman korkun dedi hatta bize birkaç video gösterdi var mı bu tarz hareketleri dedi ama çok şükür öyle sıkıntılı hareketler yok sadece bi kafa sallaması var. ama sallama devam ediyor. siz o problemi atlattınız mı. atlattıysanız nasıl atlattınız bana bu konuda geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum.benımkıde yapıyor su an 1,5 yasına gırdı hala devam ya..
bend uzuluyorum bazen..