- 20 Ağustos 2008
- 989
- 500
Merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl başlasam anlatmaya...4Ay önce reglimden 10 gün kadar sonra 9 gün süren ara kanama yaşadım.bittikten sonra doktoruma gittiğimde sağ yumurtalığımda 6 cm çapında kist olduğunu öğrendim. hemen ilaç tedavilerine başladık tüm kanser tahlillerini de oldum temiz çıktı. Derken geçen ay kist geçmiş sonra bu ayın 1. inde olmam gereken reglim yine gecikti, ve 5. gece oldum ama bu seferde hala devam ediyor. Bu arada 4 ay önce kist muayenesinde rahim ağzında 2,5 cm lik bir yaranında mevcut olduğunu öğrendim. Bu yaranın lazerle tedavisi için yarın sabaha gün almıştım ama reglimde hala sürüyor az da olsa. Doktorumu aradım bugün 10 gündür adet oluyorum sinirlerim de bozuldu dedim. Yarın sabah randevuna gel aç gel belki kanaman yaradan kaynaklıdır hemen operasyonu yaparız dedi. İnanın ben 15 aylık evliyim ve evlenene kadar şu gün adet olacğım derdim ve olurdum o kadar düzenliydi. Bana yaramadı sanırım. Bu arada yarın içinde heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. anestezi yapacakmış. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.