Neden acabaaaa ???

Sibelms

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
461
491
103
Merhabalar ilk defa bu ay regli bittiginden beri Ovulasyonu test ile takip ediyorum, pik olan günü yakaladım değerlendirdim ve 9 gun g3cti. Ovulasyon testini yapmaya devam da ettim ve ikinci çizgi silik de olsa gòrdüm her yaptigimda . Yumurtlamadan beri yaklaşık 9 gündür belirtiler de yaşıyorum tabi. Bugun bir kanamam oldu ve kesildi aynı zamanda ovulasyon testi de yaptim bugün ikinci çizgi baya koyuydu diğer günlere göre. Akşam bi daha yaptim koyuluğu görmek için çizgi yok nerdeyse snra bi daha yaptim ikinci çizgi nerdeyse yok olmuştu ve her testte çizgi gittikçe silikleşti regliye 4 gun kaldi su an. şimdi sorum şu;
1)Her insanın vücudunda her zaman lh varsa ikinci çizgi silik de olsa cikmaz miydi ?
2) 2 defa yumurtlama olmuş olabilir mi?
Ilk defa ovulasyon ve cocuk denemesi yaptım o yüzden bu uzun yazım icin kusura bakmayın

Ovulasyon testinde bildiğim kadarıyla pik yapıp siliklestigi günü değerlendirmek gerekiyor garanti olsun diye iki gün de degerlendirilebilir neticede sperm de hemen ölmüyor rahimde . Bazı kadınlarda birden fazla yumurta olusumu oluyor tabi ki mesela pko olanlarda falan çünkü bu bi yumurta düzensizliği belki o koyulaşma da yumurtaniz dollendi ama sağlıklı olmadığı için adetle atılacakdır bilemedim

Yani ben de anlanadim cok fazla akimti ve bel agrisi yasiyorum yumurtkamadan sonra ama bugun inanilmaz kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…