Necmettin Öğretmen pkk tarafından kaçırılıp şehit edildi

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.799
Susuz elektriksiz köyün öğretmenini şehit ettiler

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan giden 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Susuz ve elektriksiz köyde görev yapan Necmettin öğretmen çok seviliyordu.

4 gün önce tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmenin aracı ateşe verilmişti. PKK tarafından kaçırılan öğretmenin 21 Haziran'da şehit edildiği öğrenildi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin haber yayımladı.

MEMLEKETİNE GİDİYORDU

Şanlıurfa Siverek'te susuz ve elektrisiksiz Çiftçibaşı köyünde görev yapan ve öğrencileri tarafından da çok sevilen öğretmenin aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş önce aracı taranmış ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. Olay, şehit öğretmenimizin Gümüşhane'ye hareket ettikten kısa bir süre sonra Erzincan-Tunceli yolu üzerinde gerçekleşmişti.

OĞLUM SADECE ÖĞRETMENDİ'
Kendisinden 4 gün boyunca haber alınamayan Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, Tunceli İnsan Hakları Derneği (İHD) Şubesi’ne başvurmuştu. Baba Halit Yılmaz şunları söylemişti: "Oğlum 1993 doğumlu, geçen yıl Ekim ayında Siverek'e öğretmen olarak atandı. Görev yaptığı köy okulunda, hem öğretmen hem müdür olarak görev yapıyordu. Yaz tatili için bizleri ziyaret için, memleketine gelmek için yola çıktı ve gelişini beklerken jandarmadan bizi aradılar. Oğlumun aracının yakıldığını, kurşunlandığını ve kendisinden haber alınmadığını söylediler. Ben de yola çıkarak, Tunceli'ye geldim. Aracın yakıldığı yerde gördüm. Kim kaçırdı, ya da kimler oğlumu götürdü hala bilmiyoruz. Allah rızası için insanlık namına oğlumun serbest bırakılmasını istiyoruz. Oğlum sadece öğretmendi, hiçbir suçu, günahı yok. Allah rızası için oğlum serbest bırakılsın."

AYBÜKE ÖĞRETMENİ DE ŞEHİT ETMİŞLERDİ

Terör örgütü, 9 Haziran günü bombalı araçla geldikleri Batman'ın Kozluk ilçesinde AK Partili Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına Kalaşnikoflu saldırı düzenlemişti. Saldırı sonrası yaşanan çatışmada olay yerinde bulunan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın da PKK tarafından başından vurularak şehit edilmişti.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/susuz-elektriksiz-koyun-ogretmenini-sehit-ettiler-40498013

Necmettin Yılmaz'İn öğrencileri...

Yazacak kelime diyecek şey bulamıyorum. Bir ışık olmaya gitmişti öğrencilerini aydınlatmaya, o minikleri karanlık ailesini ise gözü yaşlı bıraktılar.

Hala pkk ya destek olan yayın kuruluşları var bunlar korkmuyor belli eşim oralara çok göreve gitti her zman diyordu yasanilicak yerler değil suçun %90i bence oralarda yaşayan halkın destek verdiler bu apaçık belli işte ben onlar için söylüyorum geberin pis mahluklar değer miydi benle aynı yaşta bu öğretmen yazık oldu Gençligine Allah ailesine sabır versin Güneydoğu nun da Allah in laneti üzerlerine olsun van deprem ini hatırlayın bikaç gün önce 23 şehit verilmişti allah in lanetleri o şerefsiz lerin üstüne olsun !

Öyle halk da soykırım i hakeder kimse kusura bakmasın biz az çok neler olduğunu biliyoruz öyle haberlerde acitasyon yapıyorlar halkına yok öyle devlet yaşasın diyolar pkk istemiyoruz diyolar ama kaç kere şahit olmuslugum var fakir filan da değiller haaa pkk ya resmen maaş bağlanmış her ay düzenli veriliyor bu paralar çocukları da aynı ana baba lari gibi asker i araç gördüler mi boylarına bakmadan taş filan atıyorlar o yüzden hiç acimiyorum gözümüzün önünde bi karakolu taradilar kimseye bişey olmadı ama bu halkın verdiği destek sayesinde olan bişey gelsinler bizim memlekette yapsınlar bunu bak nasıl öküz un killarini tek tek saydiriyorlar ilk çözüm kisirlastiracan sonra da bunları soykırım edecen alın lan size vatana ihanet in bedeli daha kaç can gitmeli ki huzura erelim bu bayrağa bu millete kim ki ihanet içindeyse gebersinler hiç acımam siz hiç şehit çocuğunun o al bayraklı tabuta son bakışını gördünüz mü
Rabbim bu yentimlerin acısını çıkarsın onlardan kendi hastanelerimizi kullanamaz olduk Otel gibi kullanıyorlar istemiyoruz gerçekten kendi hemserimiz hastaneye sirf onlar var diye gitmiyor özel ler niye para kazanıyor sanıyorsunuz söyleyecek çoook sey var ama yaşayan bilir derler ya korkum yok allah için ama bilirim ki benim ölmem bunun sonunu getirmeyecek nice necmettinler gitti ilk değil di ki zaten bilsem ki son olcak seve seve veririm canımı

Cok uzuldum ya aklimda kac gundur. Kendme arac alip oyle gidecektim eylulde ama korktum. Ben universitede iken gordum bu pislikleri. Hic acimalari yok kizlari dahi darp ediyorlardi. Bence bu is boyle olmaz. Batida insanlar dogudan daha rahat yasiyor,guvenlik vs sorunlari yok. Ama doguya giden batililar guvenlik kaygisi yasiyor. Bu mu yani ezilmislik? Kim eziliyor acaba bu durumda ? Batida su faturasi dahi 50ye yakin geliyor doguda su faturasi dye bir sey yok, belediye kislik yakacak veriyor vs. Bence bu atamalarda ozellikle kirsaldaki atamalarda o yore dogumlu olanlara oncelik verilmeli. Herkes kendi memleketinde calissa bu kadar sorun olmaz. Batidaki tasimali egitim ve dogudaki Allahin dagina bir basina kadin ogretmeni gonderip koyun disindaki ahir gibi lojmanda bir basina kalmasinin sıkıntisindan bahsetmiyorum bile. Var boyle cook, koy ogretmeniyseniz doguda Allaha emanet yasiyorsunuz.

Güneydoğu nun da Allah in laneti üzerlerine olsun van deprem ini hatırlayın bikaç gün önce 23 şehit verilmişti allah in lanetleri o şerefsiz lerin üstüne olsun !

nasıl bir insansınız siz ya? depremde ölen masumların ne günahı vardı öyleyse! nasıl bunu buna isnat edersiniz ve tüm güneydoğuya lanet edersiniz yahu?

Dün Eğitim Bir Sen tweet attı hocamız hayatta kurtarma çalışma sürüyor diye ama hala haber yok başka
Sey dediler bu arkadasimiz univeriste yillarinda ulkucu imis. O zamandan mimliymis orgut tarafindan, kacirilmadan once takip edilmis sonra da sıkıstırıp kacirmislar. Insallah kurtulur ya , Allah terore destek verenlerin cezasini versin. Orgut aciklamasinda da kendilerinin yerini ihbar ettigini bu nedenle cezalandirildigini söylemis. Insan artik terorist gorse ihbar etmeye korkacak, gercekten bu hocamiz ihbar ettiyse teroristleri görüp örgütün bundan nasil haberi olmus ki ? Cok degisik seyler dönüyor bence

Evet koydeki pkklilar tarafindan fislenmis arabasi kursunlanip yakilmis Insallah sagasaglim ailesine ve ogrencilerine kavusur.

Allah rahmet eylesin dememişim Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine çokça sabırlar versin
ve son olsun ne olur ya, hesabı sorulsun artık bunların

Yine Pülümür'de kacirilan Astsubay Semih Özbey'in ismini hic duydunuz mu? Duyamazsiniz cunkuhaber yok medyanin kimsenin umrunda degil ailesinden baska... Onun gibi kacirilmis pkknin elinde bulunan erler.... Hesabini kim soruyor? Hickimse...

gerçekten mi? başka rehin tutulanlar da mı var??????????
medyadan zaten geçtik de, internette bile denk gelmedim yazıklar olsun

nasıl bir insansınız siz ya? depremde ölen masumların ne günahı vardı öyleyse! nasıl bunu buna isnat edersiniz ve tüm güneydoğuya lanet edersiniz yahu?
Dikkat ederseniz kim destek veriyorsa diyorum iyi okuyun tabi ki masumlarla orda yaşayan insanlarla isim yok mevzu benim bayrağım vatanımsa kimse kusura bakmasın destek veren bedelini oder masum insanlarla isimiz yok ben böyle bir insanım her insanın olmasi gibi laflariniza dikkat edin bence

Necmettin Öğretmen nerede ? Hayatta mı? Bu soruların cevabı hala yok. Kimse bilmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…