- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
-
- Konu Sahibi Truman Show
Güneydoğu nun da Allah in laneti üzerlerine olsun van deprem ini hatırlayın bikaç gün önce 23 şehit verilmişti allah in lanetleri o şerefsiz lerin üstüne olsun !
Sey dediler bu arkadasimiz univeriste yillarinda ulkucu imis. O zamandan mimliymis orgut tarafindan, kacirilmadan once takip edilmis sonra da sıkıstırıp kacirmislar. Insallah kurtulur ya , Allah terore destek verenlerin cezasini versin. Orgut aciklamasinda da kendilerinin yerini ihbar ettigini bu nedenle cezalandirildigini söylemis. Insan artik terorist gorse ihbar etmeye korkacak, gercekten bu hocamiz ihbar ettiyse teroristleri görüp örgütün bundan nasil haberi olmus ki ? Cok degisik seyler dönüyor benceDün Eğitim Bir Sen tweet attı hocamız hayatta kurtarma çalışma sürüyor diye ama hala haber yok başka
Evet koydeki pkklilar tarafindan fislenmisSey dediler bu arkadasimiz univeriste yillarinda ulkucu imis. O zamandan mimliymis orgut tarafindan, kacirilmadan once takip edilmis sonra da sıkıstırıp kacirmislar. Insallah kurtulur ya , Allah terore destek verenlerin cezasini versin. Orgut aciklamasinda da kendilerinin yerini ihbar ettigini bu nedenle cezalandirildigini söylemis. Insan artik terorist gorse ihbar etmeye korkacak, gercekten bu hocamiz ihbar ettiyse teroristleri görüp örgütün bundan nasil haberi olmus ki ? Cok degisik seyler dönüyor bence
Aminn insallahhEvet koydeki pkklilar tarafindan fislenmisarabasi kursunlanip yakilmis Insallah sagasaglim ailesine ve ogrencilerine kavusur.
Yine Pülümür'de kacirilan Astsubay Semih Özbey'in ismini hic duydunuz mu? Duyamazsiniz cunkuhaber yok medyanin kimsenin umrunda degil ailesinden baska... Onun gibi kacirilmis pkknin elinde bulunan erler.... Hesabini kim soruyor? Hickimse...
Dikkat ederseniz kim destek veriyorsa diyorum iyi okuyun tabi ki masumlarla orda yaşayan insanlarla isim yok mevzu benim bayrağım vatanımsa kimse kusura bakmasın destek veren bedelini oder masum insanlarla isimiz yok ben böyle bir insanım her insanın olmasi gibi laflariniza dikkat edin bencenasıl bir insansınız siz ya? depremde ölen masumların ne günahı vardı öyleyse! nasıl bunu buna isnat edersiniz ve tüm güneydoğuya lanet edersiniz yahu?