Nebil Bozdogan'a protez yaptırıyorum...

meraklitaze22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
515
279
hepiniz gibi ben de aylarca yazdıklarınızı okudum. 22 yaşındayım acaba erken mi yaptırıorum dedim ama herşey gençlikte güzel diyerek bunu da geçtim:) en çok nebil ve ferruh beyin ismi geçiyor. tecrübesinden ötürü nebil beyde karar kıldım en zoru da annemi ikna etmek oldu. hala bi umut cayarım die bana yüz vermiyor. hepinizin yazdıklarından ortak çıkarımım şu ki başıma ne gelecegi hiç belli degil.:) agrılarım, kaç günde iyileşecegim ne zmn yumuşayacagı nasıl görünecegi. insan faktörü aşırı devreye giriyormuş demek ki. ben de işe gitmeden önce 5 gün düşünüyorum umarım yeterli olur. bazı arkadaşlar olumsuz durumlardan söz etmişler. tek bildigim bunu yaptırmak istiyorum. o yüzden endişelenmek yerine buna odaklandım. pek içimi dökemiyorum sanırım burda yazdım..kasaltı koltukaltı istiyorum. önerisi olan varsa çok memnun olurum.. umarım herkes istedigine kavuşur tez zmnda iyileşir hihoyyyt

dün görüştüm 2. kez... hatta bir bayan vardı o da buraya üyeymiş heyecandan adını sormayı unuttum. çok memnun oldugunu söyledi. iyi sonuçlar alacagıma buradan okudugum kadarıyla inanıyorum. gerçekten tavsiye edio musunuz kendisini?? son kez soruyorum. cumaya gün aldım çünküeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
X