Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karatayı sevmem dedikleri bana çok saçma geliyo, ama biri doğal biri makyaj güzeli. nebahat çehre yüzündeki makyajı silsin bakalım o şekilde kamera önüne çıkabilcekmi
nebahat çehre çok şık, zarif bir bayandır. makyaj güzeli tartışmaları dönüyo sürekli ama sadece 5dk ayırın ve ünlü olduğunuzu düşünün (yani makyajla güzel diyenler) bakkala giderken bile makyaj yapacağınıza kalıbımı basarım. tabiki yapacak kadın dediğin bakımlı olur şu yaşında bile sizden daha güzeldir yani![]()
Katılıyorum ne demiş ki dinleyelim onuNebahat çehre ne diyomuş ki ?
Katılıyorum..Ne demişki dinleyelim. Kıyaslanamaz bile.Nebahat çehre ne diyomuş ki ?
Katılıyorum..Ne demişki dinleyelim. Kıyaslanamaz bile.
kendisi koskoca melih bey takımının lideridir kızlar. bihter onu dinleseydi şimdi yaşıyor olurdu. hemde ne yaşamak![]()
Bi yanda Prof. bir kişi. Diğer yanda sadece senaryolara göre ünlü olan bir kişi?
Tabiki de Canan Karatay. Kadin estetiksiz ve muthis bir bilgi birikimi var. Ikisinin karsilastirilmasi bile komik...
Allahıma bin şükür komplekslerim yoktur :)))güzelse güzeldir yani bir kulp bulmam kendimi rahatlatmak için:)))siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burada 70 yaşına gelip bu kadar güzel bu kadar bakımlı olan kadın yok:)bilgiye gelince kimi tıp alanında birikime sahiptir kiminin sinema-tiyatro bilgisi ağır basar, cevabımı makyaj güzeli yazanlar için yazmıştım ayrıcasizden derken belki değilbu dünyada bitek nmebahat mı güzel
belki senden güzeldir
ama bizden değildir ne dersin
![]()