• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nebahat çehre mi? canan karatay mı? :)))

hangisinin dediğini yaparsın ?

• Ankete Katılan
    17

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.485
773
36
1521966_10152550066774332_8020782114245970308_n.jpg

bunu görünce dayanamadım paylaşayım dedim kk hatunlarıyla ben çok güldüm :D

• Beğen
Reactions: mbz
karatayı sevmem dedikleri bana çok saçma geliyo, ama biri doğal biri makyaj güzeli. nebahat çehre yüzündeki makyajı silsin bakalım o şekilde kamera önüne çıkabilcekmi

karatayı sevmem dedikleri bana çok saçma geliyo, ama biri doğal biri makyaj güzeli. nebahat çehre yüzündeki makyajı silsin bakalım o şekilde kamera önüne çıkabilcekmi

dolandırıcılar bunun parasını aldıya bence profosörlüğü bile elden gitmeli :))

nebahat çehre çok şık, zarif bir bayandır. makyaj güzeli tartışmaları dönüyo sürekli ama sadece 5dk ayırın ve ünlü olduğunuzu düşünün (yani makyajla güzel diyenler) bakkala giderken bile makyaj yapacağınıza kalıbımı basarım. tabiki yapacak kadın dediğin bakımlı olur şu yaşında bile sizden daha güzeldir yani ;)

nebahat çehre çok şık, zarif bir bayandır. makyaj güzeli tartışmaları dönüyo sürekli ama sadece 5dk ayırın ve ünlü olduğunuzu düşünün (yani makyajla güzel diyenler) bakkala giderken bile makyaj yapacağınıza kalıbımı basarım. tabiki yapacak kadın dediğin bakımlı olur şu yaşında bile sizden daha güzeldir yani :KK66:

sizden derken belki değil:stop: bu dünyada bitek nmebahat mı güzel :KK59:belki senden güzeldir :KK56:ama bizden değildir ne dersin :KK66:

:KK15:

kendisi koskoca melih bey takımının lideridir kızlar. bihter onu dinleseydi şimdi yaşıyor olurdu. hemde ne yaşamak :D

Bi yanda Prof. bir kişi. Diğer yanda sadece senaryolara göre ünlü olan bir kişi?

Tabiki de Canan Karatay. Kadin estetiksiz ve muthis bir bilgi birikimi var. Ikisinin karsilastirilmasi bile komik...

Bi yanda Prof. bir kişi. Diğer yanda sadece senaryolara göre ünlü olan bir kişi?

Tabiki de Canan Karatay. Kadin estetiksiz ve muthis bir bilgi birikimi var. Ikisinin karsilastirilmasi bile komik...

komik oldugu için gülüyoruz zaten

sizden derken belki değil:stop: bu dünyada bitek nmebahat mı güzel :KK59:belki senden güzeldir :KK56:ama bizden değildir ne dersin :KK66:

:KK15:
Allahıma bin şükür komplekslerim yoktur :)))güzelse güzeldir yani bir kulp bulmam kendimi rahatlatmak için:)))siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burada 70 yaşına gelip bu kadar güzel bu kadar bakımlı olan kadın yok:)bilgiye gelince kimi tıp alanında birikime sahiptir kiminin sinema-tiyatro bilgisi ağır basar, cevabımı makyaj güzeli yazanlar için yazmıştım ayrıca:D

Back