Tuvalet Eğitimi Ne zormuş bu eğitim

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
2 yaşında oğlum var. Bugün tuvalet eğitimine başlayalı 4. gün ilk gün hadi oğlum gidelim dediğimizde tamam dedi yaptı ama daha sonra ne yaptıksak yok diyor. annecim çiş geldi diyecem diyo ama gelince yok çok hevesliydi oysa biz tuvalete girdikçe bende yapacam diyordu sizce hazır değilmi daha kararsız kaldım.

canımm merhaba aylın ben tanıdınmı???2009 eylul annelerınde yazısıyorduk...nasılsın görüşmeyeli...bende aldım lazımlık henuz oturmadı bıle...korkuyormus...altı kapalıyken oturuyor...anne cıs yaptım dıyor...acaba erkenmı davrandık canımm yaa...doktor bana demıstı 2.5 tan sonra basla dıye...

tanıdım tabiki iyiyim cnm sen nasılsın. aslında çok soğuklar başlamadan öğrensin istedim birde kağan hevesliydi tuvalete yapacam diyordu doktoruda öğretin artık hazır demişti. Ama ilk günden sıkıldı. yinede direniyoruz bakalım bu eğitimde pes etmemek gerekliymiş. başarırız inşallahh

iyiyim teşekkür ederimm...bizde pes etmiyelim öyleyse ...hadi bakalım hayırlısı sanada banada kolay gelsın...takip edicem...

Bence çiş geldimi diye sormayın sıkıyor çocukları götürtün oturtun yada altına yapmasına göz yumun bir iki yapar sonunda tuvalete bir iki yapmaya başladımı kaçaklarla birlikde devamı geliyor bakdınız olmuyor ara verin 2 yaş geç bir yaş değil 2.5 yaşında denersiniz tekrar varsın önümüzdeki yaz deneyin ne olcak olmazsa

başlığı okuyunca hemen girdim...
aynı sorundan muzdaribim arkadaşlar.oğlum 2 yaşına girdi .wc eğitimi için uğraşıyorum.lazımlığına büyük bir hevesle oturuyor ama çişini yapacağını anlayınca hemen kalkıyor bezimi tak diyor.takarsam hemen yapıyor bezine.geçen gün direndm.bitti bezler dedim takmadım.yere yaptı:)) gülsemmi ağlasammı..ne zaman alışacak,nasıl alıştıracağım bilmiyorum ama bir an evvel alışsa ikimiz içinde iyi olacak...önerisi olan tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum..lütfen yardın edin....

henüz o küçük,benim kızım daha eylülde bıraktı bayramın haftasıydı yani.yani 31 aylıktı.ara ara deneme yapın ama çocuğunuzu çokda bunaltmayın derim.

benim kzım çok erken bıraktı 15 aylıktı bıraktığında ama bizde kızım tek torundu annane kuzenler ilgilenenler çok vardı bide bezini hiç istemezdi hep çıkar derdi sonra dr sordum ben acaba öğretsek bana dediği doktorun eğer sabah bezi koru ise öğretmeye başlıyabilirsin hepinize kolay gelsin:13:

her çocuk farklı oluyo canım...
benim oğlum 2 yaşında öğrendi.geçtiğimiz yaz .
bu eğitim işinde kararlılık çok önemli.
ama en önemlisi çocuğun hazır olması.
eger hazır diyosan.o zamn çok sabırlı olcan.
sabır sabır sabır işin sırrı bu...
yanlız çocugu çok bunaltma.a

geç kalmışsın havalr bayaa soğudu.ben oğlumu suyla oynamasına izin vermiştim,tuvalette hiç sıkılmadı bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…