- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
Sagolasin :)Cocugum yok ama hamileligim zor geciyor. Hic kalkmamam gerekiyor. Oyle iyi anliyorum ki kapi gozlemeyi, biri olsa da soyle olsa demeyi, sinirler lacka olup caresiz aglamayi. Gelip ilgilenebilmek geldi suan icimden inan.
Dua et. Kendini yipratma sadce oglunu degil karnindakini de dusun. Rabbim sifani versin en kisa zamanda
takdir ettim eşinizi.
Simdi esim geldi, yemek yapiyor. Yiyecek istahim yok gerci. Oglan yesin yeterUmarım yakın zamanda kendinize gelirsiniz. Size yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Yok malesef yurt disindayiz.
Izin almasina alir da sonra islerimi yetistiremiyirum diye mesaiye falan kalacak. Durumum da tam olarak gecici degil, hamilelikte ortaya cikan bir rahatsizligim var.
Ilk gebeligimde 36-37 ye kadar bu kadar fena degildim. Bu gebeligim iyi basladi ama son 2 haftadir felaket.
Son 2 gundur sadece aglamak istiyorum.
Gebelikte ortaya cikan Pelvik kemigi agrisi var bende, sanirim surekli oglumu
Tasidigimdan daha erken ve daha siddetli basladi
Ilk hamileligimde 33 haftada ev tasidim, hem yeni evi hem eski evi temizledim.Allah yardimcin olsun.
ben de 32. yi bitirdim yeni.
bin kere sukredeyim bari halime.
Ilk hamileligimde 33 haftada ev tasidim, hem yeni evi hem eski evi temizledim.
su anda birak ev tasinmayi gunluk islerimi halledemiyorum
Aman masallah sana kotu olma da.
Benimki anliyor mu anlamiyor mu bilmiyorum henuz konusmuyor.yok gulum yaa, ev tasimak filan bana gore deyil kalkamazdim altindan.
benim kizim buyuk Allahtan, 3,5 u gecti.
anne sen beni kaldiramazsin ki diyor :)
gerci bazen kucaklatiyor, koca sipa ama.
Gecicek insallah bu gunlerde merak etme.
Az kaldi insallah.
Benimki anliyor mu anlamiyor mu bilmiyorum henuz konusmuyor.
Ama ne zaman kardesi sev desem muzur bi ifadeyle karnima tokat atiyor, ittiriyor.
Bazen sever gibi yaparken cat diye indiriyor yumrugu
Eşiniz de baya geç geliyormuş. Keşke size yardımcı olabilecek birileri olsaydı.Simdi esim geldi, yemek yapiyor. Yiyecek istahim yok gerci. Oglan yesin yeter
Esin cok calisiyormusAllah yardimciniz olsun.. hamileyken hasta olmak hele kucuk cocukla ne kadar zor ceken bilir.. hamile oldugumu ogrendigimde oglum daha 2 yasinda yoktu.. simdi de 28 aylik.. 18 haftaya kadar surekli bulanti ve istifra yasadim.. bu sirada oglum bagirsak enfeksiyonu gecirdi, sonra ikimiz 3 kere grip ve bogaz enfeksiyonu yasadik.. bir ben atesleniyordum, bir oglum.. cok zordu.. esim haftanin 7 gunu calisiyor, 4 gunu 15 saat mesai.. burada da hicbir tanidigim, akrabam yok.. ama oglumu krese verdim, rahatladim masallah.. simdi de agirlasma, nefes darligi, bel agrisi..
Bunun bir de dogum kismi var.. ilki ne olmustu, sezaryen mi.. allah yardimcimiz olsun insallah..
Saat 6 da geldi, su an saat 8.Eşiniz de baya geç geliyormuş. Keşke size yardımcı olabilecek birileri olsaydı.
:) hadi ya kac yasindalar ki?Çok geçmiş olsun canım bende geçen gün çok hasta oldum çocuklarda çok üstüme geldi oğlumun Okulu'da yokdu kar tatiliydi oturdum ağlamaya başladım çocuklara kendimi acındırmaya çalışıyorum azıcık yatmama izin versinler diye ikisi birden beni öyle görünce başladılar bağıra bağıra ağlamaya komşu geldi yan daireden noldu diye sağolsun aldı iki saat çocukları kendimize geldik
Cok ilgisiz kaldi garibimgeçmiş olsun. ama çocuğunuzla ilgilenin, bu zor ama çocuğa da yazık
Oğlum 5 kızım 3 yaşında canım resimleri var baksana:) hadi ya kac yasindalar ki?
Benim samimi komsu yok malesef. Altkat zaten calisiyor, yan daireyle de samimi degiliz. Oglan bayagi agladi ama gelen giden olmadi tabii :)
Cok guzel :) evlenince ayni mahallede kaldin demek. Bense gocebe misaliyim.Oğlum 5 kızım 3 yaşında canım resimleri var baksanakomşularımla çok samimiyiz ben bütün mahalleyi tanırım 30 senedir aynı MH oturuyorum 30 yaşındayım