kapının yanındaki dolap yerden başlayıp yukarı kadar olabilir mi acaba?yoksa buna bir engel yada altındaki boşluk için düşündüğünüz başka bir şey mi var?yada o dolap yerden tavana kadar olursa.arasında bölmeli bir şeyler yapılabilir mi acaba.hani şöyle raylı ama aslında açık bir mekan.içine tuzluk baharatlık için yerler falan yapılıyor.
derinlik konusunda algılarım biraz kapalıdır kusura bakmayın.tam canlandıramıyorum gözümde.peki kapının diğer tarafı yani ilk resimde boş olan tarafı diyorum.ikinci resimdeki buzdolapları oraya kadar mı uzanıyor ? ikinci dolaptan feragat edebilirmisin bilmiyorum ama yer açısından belki başka şeyler yapılabilir oraya.ama 2 dolap anca yetiyor diyorsanız haklısınız.kapalı yada kapatılabilecek bir balkonunuz varsa şöyle gömme olanlardan buzdolaplarından biri oraya çıkıp içerisi belki başka bir şeylere açılabilir gibi geliyor bana.
tabi ben kendimce yorumluyorum yanlış anlamayın.benim mutfağım olsa nasıl isterdim acaba diye bakıyorum.benim buzdolabımda bir bölme içinde.sizin tavanla dolaplar arasında nekadar boşluk var bilemiyorum ama benim buzdolabının üzerinde bir dolap var mesela.baya bir şey alıyor içine.yükseklik uygunmu sizin bilemiyorum tabi.öyle bir dolapta baya iş görüyor.mutfakta nekadar çok dolap okadar derli topluluk gibi geliyor sanırım bana
masa fikri güzel.metal bacaklı bir şey olursa daha da güzel olur sanki
mikro dalganın üzerinde minik bir dolap var birde onun üzerinde beyaz bir şey var onun ne olduğunu çözemedim :26:
böyle işlere biraz meraklıyım açıkçası.mimarlık gibi bir yetenekten yoksunum maalesef ama sürekli evler çizerim kafamdan.birde sims denen oyunu aldım sırf oturup ev yapmak içinmerak yani birazcık. umarım gönlünüze göre yaptırırsınız.renk konusuna gelince kırmızı beyaz siyah favorim benim.az önce başka bir konuda da paylaşmıştım.ama beyazın kullanımı konusunda çekincelerimde var elbette.
kapı girişindeki dolap eğer dolapların renkleri çok koyu olmazsa üzerinize gelir gibi olmaz bence.birde kapı ile arasında mesafe var gibi görünüyor.çok daraltmaz belki girişi.
eğer gerekli mekan varsa dolapların üzerinde kiler dolabını falan uzatmak yerine.üstlere bir sıra dolap olabilir.benimde boyum 1.75 yüksek dolapları seviyorum bende.diğer dolapların tezgahın şuanki hali gayet güzel bence.
beyaz dolap konusunda acaba sararır mı zamanla diye çekiniyorum ama kaliteli bir malzeme olunca okadarda sorun olmaz herhalde.kullanıp memnun kalan çok kişi var.
ama bana kalsa dolapları kırmızı çerçeveler gri saplar gri(çerçeveler beyaz olabilir belki)
heryer fayans olmalı bir kere mutlaka ve fayanslar siyah gri ve beyaz tonlarında olmalı
tezgah kısmına belki mozaik diğer yerler geniş hali.eğer karışık olursa bu üç rengin olduğu daha uygun bir deseni heryere uygulatabilirim.yerler siyah ve beyaz olacak.bilemiyorum birarada nasıl görünür ama buşekilde gördüğüm bir kaç ev çok hoşuma gitmişti.
buarada metal bacaklı olacağını düşündüğümüz masaya bar sandalyesi tarzı bir şey mi düşünüyorsunuz?
resimlerden o alanın sandalye için nekadar genişlikte olabileceğini tam çözemiyorum.eviniz yüksekmiş zaten perde de olmuşken ortası açık olup çapraz birleşenler var.güneşlik olarakta mekanizmalı kullanıyorlar bunlara güzel olur.
ben mutfak yapılmadan aksesuarlara geçtim.
mikrodalga için imkanı varsa onuda dolaba koydurun derim.üstüste çok şık duruyorlar.ama kullanımı zor olacaksa bu haliyle problem değil.zaten amaç pratik olarak ortalığı karıştırmadan düzenlemek.size en kolay gelen şekilde kullanın.
ama üst dolaplar iyi olur gerçekten imkan varsa.
canım madem masayı tezgah gibi kullanacaksın neden duvara kadar tezgah yapıp altını dolap üzerine raflar düşünmüyorsun???
hemde orta açık kalır ferah mutfak olur......
Bu arada içerde yaşarken mutfak değiştirmek çok yorucu ve sinir bozucu bir şeydir, şimdiden sabırlar
yaptıracağın zaman haber ver eşimden de fiyat versin ......
selamlar
buzdolabı üzeri dolap kapalı ve yukarı kalkar kapaklı olursa çok daha hoş ve kullanışlı olur..ayrıca eviyenin üstündeki cam kapaklı dolapta iki katlı ve yukarı kalkar kapaklı olursa daha hoş olur bence..bi de kapının yanındaki dolabı çok eğreti kondurmuş tezgahla birleşmesi,gerektiği şekilde kertilmesi gerekir ya da köşe dolap kullanabilir..bi de alt dolaplarda 2 çekmece modülü fazla bence 1 tane yeter..
cnm mutfağın bayaa geniş sanırım. çok büyük avantaj. ben iki şeyde takıldım ama... birinci o girişteki dolap neden yerden yüksekte?
ikincisi de masa çok dipte kalmıyo mı. dolaplar biraz azalsa da masanı daha ferah tutsan diyorum ama tabii kullanımına bağlı biraz da. dolap masadan daha önemli diyorsan olmaz tabii..
mutfağın çok güzel olucak... çok da büyük ne güzel... boy dolapların da var
tezgah üstü dolaplarını tavana kadar düşünmesen diyorum... eskide kaldı böyle tavana kadar...
karşı tarafta yerin de var.
cnm güzel olmuş da lavabo çokbüyük değil mi...
lavabo büyüyünce altındaki dolap da çok büyüyo.. hem tezgah küçülüyo...
yerin varsa sorun yok... lavabo altı dolabı bomboş kalıyo raf falan da olmayınca. yazık olmasın dedim.
benim şuanki mutfağımda lavabo ve ocak arasında 90,diğertarafta bi 90 cm dahavar.ve bana yetmiyo.. :)) ondan söyledim..
ayrıca kullandığın çzim programının adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?