- 17 Kasım 2021
- 27
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Meraklibirhatun
-
Kumral alsanız nasıl olur kiSaçımda ombre vardı bir kaç ay sonra yikandikca rengi bozuldu hiç begenmemeye başladım saçımı boyamaya karar verdim tamamen kapansın diye koyu kumral aldim ilk yikadigimda çok koyu geldi ama şimdi alıştım beğeniyorum ama eşitsizlikler var o yüzden tekrar boyamak istiyorum 1 2 ay sonra ama eşim bir ton açık olsun diyor Koleston 6.0 almıştım ikinciye 7.0 alsam boyasam rengi abuk subuk bişey mi olur yoksa rengi açılır mı biraz? Daha önce saç boyamadigim için bilmiyorum tecrubeliler yazarsa sevinirim teşekkürler.
Kumral Alicam zaten 6.0 almıştım bu sefer 7.0 alsam nasıl olur diye soruyorumKumral alsanız nasıl olur ki
Iyi olur ama saçınız açılmaz eğer koyu kumralla boyandiginda çok koyu olduysa.Kumral Alicam zaten 6.0 almıştım bu sefer 7.0 alsam nasıl olur diye soruyorum
Teşekkür ederim daha önce deneyimim olmadığı için bilemedim kutunun üstünde ki renge aldandım sonuç baya koyu oldu :)Iyi olur ama saçınız açılmaz eğer koyu kumralla boyandiginda çok koyu olduysa.
keşke ilk kumrala boyasaydınız ama kumralla devam edin renk zamanla oturur.
Rica ederim koyu renk düşünmüyorsanız 7.0 uzerine boyayın hep en guzel kapatan kumral tonlarıdir.Teşekkür ederim daha önce deneyimim olmadığı için bilemedim kutunun üstünde ki renge aldandım sonuç baya koyu oldu :)
Ben geçen sene Kızılı 7.1 küllü tonlarıyla kapatmıştım.Sonra tekrar sıkılıp bakira döndümRica ederim koyu renk düşünmüyorsanız 7.0 uzerine boyayın hep en guzel kapatan kumral tonlarıdir.
Kizil kullaniyordum kahveyle 2 ay sürede ancak kapattım bende
Yaaa çok teşekkür ederim mutlu oldum:)Hayır abuk subuk bir renk olmaz, dediğiniz gibi bir iki ay bekleyin. Boya iyice aksın. 7.0 daha açık ve güzel bir ton olur. Ben de ombreyi bu şekilde kapattım.
Ya hep böyle oluyor nedense bende aynı şeyi ombrede yapıyorum ama bu sondu diyorum inşallah:)Ben geçen sene Kızılı 7.1 küllü tonlarıyla kapatmıştım.Sonra tekrar sıkılıp bakira döndüm.
Ben bakıra devam,resmen bağımlılık oldu bu renk☺.Ya hep böyle oluyor nedense bende aynı şeyi ombrede yapıyorum ama bu sondu diyorum inşallah:)
Bende ilk küllü kumral denedim ama saçım resmen kırmızıydı kapatmadıBen geçen sene Kızılı 7.1 küllü tonlarıyla kapatmıştım.Sonra tekrar sıkılıp bakira döndüm.
Her ay boyuyorum,beyazlarım da coşkun seller gibi ama değiyor sonundaBende ilk küllü kumral denedim ama saçım resmen kırmızıydı kapatmadı
Açık kahve kapattı
Bakirda güzel bir renk ama onunda bakimi zor be canim gule gule kullan
Merhaba bende Nobre’min kapatmak istiyorum çingen satışı bir renk 7.0 kapatır mı acabaHayır abuk subuk bir renk olmaz, dediğiniz gibi bir iki ay bekleyin. Boya iyice aksın. 7.0 daha açık ve güzel bir ton olur. Ben de ombreyi bu şekilde kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?