Ne zaman uzun yol yaptiniz.

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.011
12.188
Kizlar araçla ne zaman uzun yol yaptiniz.3 yıldir araç kullanıyorum 1.5 yılı aktif trafiğe cikiyorum.ama.uzun yola hiç gitmedim.biraz çevre biraz benim kendi korkularım yüzünden çıkmak istemiyorum ama uçakla gitmek de artık zor geliyor oğlumla resmen zehir oluyor.sizler kaç yıl sonra şehirler arası yolculuk yaptınız acemi için çok mu tehlikeli

Aslında nerden nere gideceğinize bağlı bazı yollar dümdüz çift şerit bazı yollar aşırı zor yorucu ve dikkat isteyen
örneğin Adana-Ankara arası çok rahat
Ama Adana- Antalya sahil yolu aşırı zor, konya üstü bile zor bir yol
tabi arabanız da çok önemli yılı yol tutuşu konforu
uçak daha konforlu şahsi fikrim

Ben kullanmaya başladıktan 1 ay sonra ilk uzun yolumu Mersin-osmaniye arasında yaptım gittim geldim kolay bir yoldu ama ilk arabam manueldi yola çıkmadan önce çok gerildim şükür sıkıntı olmadı 4 ay sonra Mersin’den Antalya’ya sahil yolundan gittim geldim biraz uzun sürdü tehlikeli bir yol ama sıkıntı yaşamadım bu sefer arabam otomatikti Allahtan bide vitesle uğraşmadım bu arada eşimin ehliyeti olmadığı için mecburdum belki eşim kullanıyor olsa ben sürmezdim

Benim de aynı durum eşimin şoförlüğü yok.benim canım olsa görmem de arabada oğlumda olacak o yüzden cekingenligim.ama ne zmaana kadar bekliyecegim ilk adimi atmadan ilk olmayacak cinku:)

Benim de aynı durum eşimin şoförlüğü yok.benim canım olsa görmem de arabada oğlumda olacak o yüzden cekingenligim.ama ne zmaana kadar bekliyecegim ilk adimi atmadan ilk olmayacak cinku:)
O zaman yola çıkmadan yol tarifine bakarak dinlene dinlene ve kurallara uyarak sürebilirsiniz gündüz olmasına dikkat edin
önce daha kolay iki şehir arası tercih edin kendinize olan güven geldikten sonra sürersiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…