canım sen al yap idrar testini içtiğin bitki çayı testini negatif ya da pozitıf yapmaz. gebelik olmadıgı müddetce çift çizgiyi göremezsin ( tüp bebek, çatlatma ıgnesi vs yontemler harıc)Kan testi değil idrar testi yapmak istiyorum soruyu bu şekilde tekrar sorayım özür dilerim
Tamam ben de idrar testinden bahsetmistim zatenKan testi değil idrar testi yapmak istiyorum soruyu bu şekilde tekrar sorayım özür dilerim
adaçayı adeti söktürür madem hamılelık düşünüyorsun neden içtin ki ,
Kızlar bugün reglim başladı üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim kan biraz normalden fazla ama?
Acele etme bence umitlenmek istemiyorsan bekle bı hafta olsun yumurtalık ağrısı oluyor zaten kendini belirtilerle gosterir
Olduysan sanmam ama Kişiye göre değişir herkezde değişiyor bu belirtiler eğer bebek düşünüyorsan dikkat etmen lazım yediğine ictigineRegl olmama rağmen olabilirmi?
Dürüst ol! İlk msjlarinda korunmasiz bi iliski oldu dierlerinde korunuoduk daha nisanliyim demissin igrenc bi foto atmissin ne oldugunu sormussun, simdi 3 aylik evliyim diosun milletten bilgi almaya calisiosun.Sevabini gunahini dusunmedigini biliorum zaten de ya bu pisligi yeme yada yaptigindan korkma arkasinda ol. Yarin nisanlinla devam edemeyip ayrilirsan da ikinci buldugun adama kendini bakire tanitmak icin diktirme gruplarina mi yazicaksin. Allah tan korkmayan kuldan utanmaz.Kızlar merhaba ben 3 aylık evliyim bu sefer hamileliği hissediyorum sanırım adetimde bir gün gecikti ama işyerinde günde birkaç bardak bitki çayı (adaçayı) içiyordum bunların hormonları etkilediğini öğredim bıraktım, şimdi test yapmak istiyorum ama pozitif görüp umutlanmakta istemiyorum. Sizce içmeyi bıraktıktan kaç gün sonra test yapsam doğru sonuç alırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?