• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman test yapsamm?

Hakyefey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
18
1
1
30
Kızlar merhaba ben 3 aylık evliyim bu sefer hamileliği hissediyorum sanırım adetimde bir gün gecikti ama işyerinde günde birkaç bardak bitki çayı (adaçayı) içiyordum bunların hormonları etkilediğini öğredim bıraktım, şimdi test yapmak istiyorum ama pozitif görüp umutlanmakta istemiyorum. Sizce içmeyi bıraktıktan kaç gün sonra test yapsam doğru sonuç alırım?

O test senin hcg degerini olcuyor baska birseyi degil. Ama onerilen adet gecikmesinden 10 gun sonra yapmak umarin hamilesindir:anneadayı:

Su an yapsaniz varsa cikar. Adacayi ve diger caylar hcg hormonunu etkilemez ama adet gecikmesi yapabilir bazi bitli caylari

Hcg ancak gebelik varsa yukselir çaylarla falan yükselmez bence gecıktıysen testınıyap allah gönlüne göre versın

Kan testi değil idrar testi yapmak istiyorum soruyu bu şekilde tekrar sorayım özür dilerim

Tarcin cayi geciktrmisti benim icinde tarcn olan caylar genelde yapiyor ama eger tarcnli bisey icmedysenz bitki cayi bi kan verin simdiden gonlunuzce olsun

Canim ben adetim 2gun gecti hemen idrar yaptim ikinci silik cizgi cikti ayni gun kan verdim 117.5 tu

Kızlar bugün reglim başladı üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim kan biraz normalden fazla ama?

Acele etme bence umitlenmek istemiyorsan bekle bı hafta olsun yumurtalık ağrısı oluyor zaten kendini belirtilerle gosterir

Reglim 3 gün geç geldi ama şuan kanama normale döndü baya regl oldum yani. Bir kere ilişkiden sonra ella almıştım onun etkisimidir bunlar? Hamile olma ihtimalim var mı ki?

Kızlar merhaba ben 3 aylık evliyim bu sefer hamileliği hissediyorum sanırım adetimde bir gün gecikti ama işyerinde günde birkaç bardak bitki çayı (adaçayı) içiyordum bunların hormonları etkilediğini öğredim bıraktım, şimdi test yapmak istiyorum ama pozitif görüp umutlanmakta istemiyorum. Sizce içmeyi bıraktıktan kaç gün sonra test yapsam doğru sonuç alırım?
Dürüst ol! İlk msjlarinda korunmasiz bi iliski oldu dierlerinde korunuoduk daha nisanliyim demissin igrenc bi foto atmissin ne oldugunu sormussun, simdi 3 aylik evliyim diosun milletten bilgi almaya calisiosun.Sevabini gunahini dusunmedigini biliorum zaten de ya bu pisligi yeme yada yaptigindan korkma arkasinda ol. Yarin nisanlinla devam edemeyip ayrilirsan da ikinci buldugun adama kendini bakire tanitmak icin diktirme gruplarina mi yazicaksin. Allah tan korkmayan kuldan utanmaz.

Back