- 19 Aralık 2022
- 26
- 12
- 37
- Konu Sahibi SUREYYA-EB
merhaba kizlar bilgisi tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim.
11 aralikta son kez dogum kontrol hapi kullandim.
12 araliktan itibaren kullanmadim
14-16 aralik arasi kisa bi kanama oldu hapi biraktigim icin
adet döngüsü belli degil eskiden genelde uzundu 30-40 gün arasi.
yumurtlama oldumu olmadimi hicbir fikrim yok.
9 ocakta sabaha karsi kasiklarda batma oldu ondan önceki günlerde az az batma oluyodu ara sira ama en cok 9 ocakta oldu sabaha karsi.
ben simdi gebelik testini ne zaman yapmaliyim sizce ? 3 tane miratech erken gebelik testi var 2 tanede normal kaset gebelik testi var markasi bilindik birsey degildi unuttum ismini.
adet ne zaman olmam gerek hic bilmiyorum hic belirti birseyde yok
ne zaman ilk erken gebelik testini deneyeyim ? kafam cok karisik bir fikir verirseniz sevinirim okuyup yardimci olanlara simdiden cok tesekkür ederim allah razi olsun hepinizden insallah bu yil hepimiz kavusuruz bebeklerimize :)
11 aralikta son kez dogum kontrol hapi kullandim.
12 araliktan itibaren kullanmadim
14-16 aralik arasi kisa bi kanama oldu hapi biraktigim icin
adet döngüsü belli degil eskiden genelde uzundu 30-40 gün arasi.
yumurtlama oldumu olmadimi hicbir fikrim yok.
9 ocakta sabaha karsi kasiklarda batma oldu ondan önceki günlerde az az batma oluyodu ara sira ama en cok 9 ocakta oldu sabaha karsi.
ben simdi gebelik testini ne zaman yapmaliyim sizce ? 3 tane miratech erken gebelik testi var 2 tanede normal kaset gebelik testi var markasi bilindik birsey degildi unuttum ismini.
adet ne zaman olmam gerek hic bilmiyorum hic belirti birseyde yok
ne zaman ilk erken gebelik testini deneyeyim ? kafam cok karisik bir fikir verirseniz sevinirim okuyup yardimci olanlara simdiden cok tesekkür ederim allah razi olsun hepinizden insallah bu yil hepimiz kavusuruz bebeklerimize :)