How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne zaman test yapmalıyım?

anemon90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
78
69
3
Hanımlar selam. Adet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Yumurtlama dönemimde ağrım olur genelde hissederim. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik. 15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi. Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Bugün ayın 24ü yani 8 gün geçti yumurtlamadan. 3-4 gündür karnımın en altında tuhaf bir ağrı var, ara ara da adet ağrısı giriyor. 2-3 gündür arada ateş basıyor. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak dün çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, bu sabah ölçtüm uyanınca 36,2 idi. İncecik geziyorum evde, ve ben genelde üşürüm, normalde eşimden kalın giyinirken şu an ondan ince giyiniyorum. Bu belirti olabilir mi yani vucut sıcaklığı artar mı
? Ve idrar testini ne zaman yapmam gerek? Biraz uzun oldu, okuyanlara cevap verenlere teşekkürler şimdiden 😊😊

Canım yumurtlama hiç belli olmaz ben tam 31 günde bir net adet olurum ama geçen ay 16. Günümde pik yaptım bu ay 17.günde mesela değişebiliyor ve adetin gecikmeden test yapma bence üzülmemek adına maalesef bizler herşeyi belirti sanıyoruz🥺

Yumurtlama günümü biliyorum ama doktor söyledi. Ve adetim de beklenenden daha geç geleceği için hangi gün teste başlasam merak ediyorum, ayrıca vucut ısımda arttı

Hanımlar selam. Adet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Yumurtlama dönemimde ağrım olur genelde hissederim. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik. 15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi. Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Bugün ayın 24ü yani 8 gün geçti yumurtlamadan. 3-4 gündür karnımın en altında tuhaf bir ağrı var, ara ara da adet ağrısı giriyor. 2-3 gündür arada ateş basıyor. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak dün çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, bu sabah ölçtüm uyanınca 36,2 idi. İncecik geziyorum evde, ve ben genelde üşürüm, normalde eşimden kalın giyinirken şu an ondan ince giyiniyorum. Bu belirti olabilir mi yani vucut sıcaklığı artar mı? Ve idrar testini ne zaman yapmam gerek? Biraz uzun oldu, okuyanlara cevap verenlere teşekkürler şimdiden 😊😊
Yumurtlamanin üstune 14 gün sayıp test yapın

Valla çok heyecanlı beklemek zor, bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay takip etmicem😁😁

Hanımlar selam. Adet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Yumurtlama dönemimde ağrım olur genelde hissederim. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik. 15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi. Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Bugün ayın 24ü yani 8 gün geçti yumurtlamadan. 3-4 gündür karnımın en altında tuhaf bir ağrı var, ara ara da adet ağrısı giriyor. 2-3 gündür arada ateş basıyor. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak dün çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, bu sabah ölçtüm uyanınca 36,2 idi. İncecik geziyorum evde, ve ben genelde üşürüm, normalde eşimden kalın giyinirken şu an ondan ince giyiniyorum. Bu belirti olabilir mi yani vucut sıcaklığı artar mı? Ve idrar testini ne zaman yapmam gerek? Biraz uzun oldu, okuyanlara cevap verenlere teşekkürler şimdiden 😊😊
Net sonuç istiyosan 35.gunu bekle oyle test yap bi doktordan dinlemiştim. Benim dongumde senin gibi 35gunu gecmeden test yapmamaya ozen gösterdim hep. Çünkü negatif ciksada bi acaba oluyordu.

Net sonuç istiyosan 35.gunu bekle oyle test yap bi doktordan dinlemiştim. Benim dongumde senin gibi 35gunu gecmeden test yapmamaya ozen gösterdim hep. Çünkü negatif ciksada bi acaba oluyordu.
Evet valla insanın içine bi kurt düşüyor gerçekten bir de yumurtlama vaktini doktor söyleyince iyice sabırsızlandım

Ben yumurtlamanın 10. günü silik çizgi ile öğrendim

Back