Hanımlar selam. Adet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Yumurtlama dönemimde ağrım olur genelde hissederim. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik. 15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi. Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Bugün ayın 24ü yani 8 gün geçti yumurtlamadan. 3-4 gündür karnımın en altında tuhaf bir ağrı var, ara ara da adet ağrısı giriyor. 2-3 gündür arada ateş basıyor. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak dün çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, bu sabah ölçtüm uyanınca 36,2 idi. İncecik geziyorum evde, ve ben genelde üşürüm, normalde eşimden kalın giyinirken şu an ondan ince giyiniyorum. Bu belirti olabilir mi yani vucut sıcaklığı artar mı
? Ve idrar testini ne zaman yapmam gerek? Biraz uzun oldu, okuyanlara cevap verenlere teşekkürler şimdiden
? Ve idrar testini ne zaman yapmam gerek? Biraz uzun oldu, okuyanlara cevap verenlere teşekkürler şimdiden